Novinky

  • Novinka - Panasonic LUMIX S5 s objektivem Sigma zdarma

    Nová Full-Frame bezzrcadlovka nabízí vyváženost kvality perfektních fotografií, výjimečného videa, zpracování, funkcí a celkové mobility. 

     0
  • Nové filmové objektivy Samyang

    Nové modely přichází s kvalitou obrazu a vysokou světelností typickými pro řadu VDSLR a mají navíc ochranu proti nepříznivým vlivům počasí, 9 lamelovou clonu nebo také ohniskové vzdálenosti vyznačené po obou stranách pro profesionálnější využití. Objektivy jsou dostupné v 7 bajonetech (včetně Sony FE a Canon RF) s pokrytím full frame.

     0
  • Představení video objektivu Laowa OOOM 25-100 T2,9 Cine

    Laowa představuje nový video objektiv Laowa OOOM 25-100 T2,9 Cine, který má parfokální konstrukci a minimální focus breathing. Nabídne 4× optický zoom od 25 do 100 mm a světelnost T2,9. Určen je pro formát Super35+, pro fullframe s 1,4× FF expanderem. Dodáván bude s 1.33x Rear Anamorphic Adapterem, který slouží k vytvoření poměru stran 2,39:1.

     0
  • Nový firmware pro Canon EOS R5 a plán aktualizací pro EOS-1D X Mark III a EOS R5

    Společnost Canon oznámila vydání firmwaru verze 1.1.0 pro fotoaparát EOS R5. Aktualizace opravuje některé nedostatky a přináší nová vylepšení. Stahovat ji lze od dne 27. 8. 2020. Vedle toho Canon již pracuje na dalších aktualizacích, které vychází z připomínek uživatelů modelů EOS-1D X Mark III a EOS R5. Postupně pro ně nabídne nové funkce pro záznam videa.

     0
  • Představení objektivu Laowa 50 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO

    Laowa představuje nový objektiv 50 mm f/2,8 2X Ultra Macro, který je určen pro Určený pro mirrorless Micro Four Thirds (M4/3) fotoaparáty jako např. Panasonic, Olympus BMPCC 4K atd. Maximální zvětšení má 2:1, hmotnost 240 g. Optická soustava složená ze 14 prvků v 10 skupinách obsahuje apochromatický člen (APO/SD).

     0
  • Olympus představuje nový teleobjektiv M.Zuiko Digital ED 100-400mm F5.0-6.3 IS

    Nový M.Zuiko Digital ED 100-400mm F5.0-6.3 IS je ideálním doplňkem pro OM-D a PEN fotografy, kteří jsou v neustálém pohybu. Nabízí obrovský rozsah ohniskových vzdáleností 200-800mm v kompaktním a lehkém provedení, odolném proti povětrnostním vlivům. Výkon superteleobjektivu lze pomocí telekonvertoru M.Zuiko Digital 2x MC-20 zdvojnásobit až na 1600mm.

     0
  • Nový Olympus OM-D E-M10 Mark IV

    Nový Olympus OM-D E-M10 Mark IV je dokonalý fotoaparát pro kreativní fotografy na cestách. Kompaktní a lehké tělo s vylepšeným gripem, všestranné fotografické funkce pro profesionální snímky na jedno stisknutí spouště a výkonná pětiosá stabilizace obrazu z něj dělají perfektní nástroj pro zachycení každého okamžiku v excelentní kvalitě. Výklopná LCD obrazovka vhodná pro selfie snímky, a elektronický hledáček s vysokým rozlišením přinášejí uživatelům svobodu při rozvíjení vlastního unikátního stylu. Sdílení snímků je nyní díky speciální aplikaci pro chytré telefony snazší, než kdy dřív. OM-D E-M10 Mark IV přináší radost z focení mladým rodinám s dětmi, cestovatelům, fotografickým nadšencům, blogerům, Instagramerům, prostě všem, kdo se nespokojí s focením na mobil a přitom nechce tahat veliké a těžké fotoaparáty.

     0
  • Nová paměťová karta CFexpress Type A

    Společnost Sony představila novou generaci paměťových médií – první paměťové karty CFexpress Type A na světě, které budou dostupné v kapacitách 80 GB a 160 GB (CEA-G80T a CEA-G160T), jsou nejnovějším přírůstkem do rodiny karet se specifikací TOUGH od společnosti Sony. Díky vysoké přenosové rychlosti, odolnosti a spolehlivosti nabízí nové karty Sony CFexpress CF Type A fotografům a tvůrcům obsahu profesionální a spolehlivý výkon.

     0
  • Nová full-frame bezzrcadlovka Sony Alpha 7S III

    Společnost Sony představila dlouho očekávaný přírůstek do rodiny svých plnoformátových bezzrcadlových fotoaparátů Alpha 7S ⁠ — fotoaparát Alpha 7S III (model ILCE7SM3). Nová Alpha 7S III je vybavena vylepšeným 12MP senzorem se zadním podsvětlením, který by měl posunout ještě dále kvalitu obrazu, hlavně ve scénách s nedostatkem světla a to až při rozlišení 4k ve 120 snímcích za vteřinu v 10 bitové barevné hloubce se vzorkováním 4:2:2.

     0
  • NOVÝ NIKON Z 5 A OBJEKTIV NIKKOR Z 24–50 mm f/4–6,3

    Společnost Nikon uvádí novou plnoformátovou bezzrcadlovku NIKON Z 5 a spolu s ní i nový objektiv NIKKOR Z 24–50 mm f/4–6,3, který lze označit jako nejkratší a nejlehčí dostupný zoomový objektiv pro FX mirrorless fotoaparáty.

     0