FomeiTop 2017 - 21. - 22. 9. v Hradci Králové

Fomei Vás zve na již 23. ročník prezentační a prodejní výstavy pro fotografy a filmaře FomeiTop 2017. Můžete se těšit na prezentace známých fotografů i filmařů a jejich projektů.

Vstupné na akci je zcela zdarma a navíc, při registraci předem, obdržíte dvojnásobnou slevu na produkty Fomei! 
Více na
https://www.fomei.com/fomeitop2017
 

Ochutnávka, co si nesmíte nechat ujít: 

Marián Beneš, Miloš Fic a Zdeněk Lhoták představí APF a Almanach

Přijďte se dozvědět o novém pojetí Asociace profesionálních fotografů ČR pod vedením Jana Pohribného, QEP. Nechte se seznámit s nadcházejícím ročníkem celosvětové fotografické soutěže WPC a nahlédněte do zákulisí vzniku fotografického Almanachu. Kolegové z APF ČR a FOMEI také odmění nejúspěšnějšího studenta v rámci soutěží FETA – FEP Martina Vočadla. Fotografie zařazené do Almanachu a vítězné fotografie z cyklu Martina Vočadla uvidíte na FomeiTopu naživo – zvětšené na barytových papírech.

Almanach1

Jan W. Drnek a jeho digitalizace Slovanské epopeje

Jan Wilda Drnek je znám hlavně jako fotograf krajiny a má za sebou několik fotografických výstav. Kromě fotografie je uznávaným odborníkem v signmakingu a na slovo vzatým odborníkem v color managementu. Začátkem tohoto roku byl osloven k digitalizaci Slovanské epopeje.

Roman Sejkot představí knihu Fotografie

Učebnice fotografie vznikla za vzácné konstelace 310. výročí existence ČVUT a finančního přispění světoznámých firem včetně firmy FOMEI. V Knize FOTOGRAFIE se potkává historie s nejmodernější technikou a nahlíží i do budoucnosti. Každý v ní najde to své, jak si to milovníci a studenti fotografie žádají. Trochu praxe dle jednoduchých receptů, maličko z historie technické i obsahové, špetku právní ochrany autora a jeho díla, trošku teorie fotografie a teorie umění a konečně i drby ze života slavných fotografů, jejich nesmrtelných a drahých děl.

Kniha_fotografie

Prezentace nové zrcadlovky Nikon D850

D850

Představení novinek ze světa FOMEI

T400

Registrace ZDE

Registrace

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Tento článek nemá žádné komentáře

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Komentáře k článku (0)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram