Zveme vás na výstavu fotografií FotoInstitut.cz, 15.10. - 24.11.2016, Dvůr Perlová voda

Zveme vás na výstavu fotografií z fotoexpedic společnosti FotoInstitut.cz, která probíhá od 15.10. do 24.11.2016 ve Dvoře Perlová voda (Kostelec nad Ohří 13, Budyně nad Ohří). Vernisáž proběhne 1.11. za účasti světoznámého fotografa Roberta Vano. Bude zahájena v 16h besedou s Robertem Vano, v 17h pak představí vystavené fotografie ředitelka FotoInstitut.cz Helena Macenauerová spolu s autory. Všichni čtenáři Fotoaparát.cz jsou srdečně zváni.

V galerii Dvůr Perlová voda je od 15.10. 2016 instalována výstava velkoformátových fotografií společnosti FotoInstitut.cz, která již přes 10 let pořádá pro fotografy amatéry i profesionály fotografické kurzy a výpravy do více jak 15 zemí celého světa.

Slavností vernisáž výstavy proběhne 1.11.2016 za účasti ROBERTA VANO, světoznámého fotografa a odborného lektora portrétní a módní fotografie.

16.00 – konferenční sál - Beseda se světoznámým fotografem Robertem Vano, který představí svou novou knihu Memories a svým jedinečným podáním nás provede světem módní a portrétní fotografie.

17.00 – galerie - Vernisáž a slavnostní zahájení výstavy fotografií Od Sahary po Himálaj společnosti Fotoinstitut.cz

   

Na velkoformátových fotografiích můžete vidět krásy přírody, fauny, horských masivů, pouští a známých monumentů, ale i unikátní záběry z míst, kam se účastníci fotoexpedic se svými objektivy vypravili.

Autoři fotografií poskládali výstavní mozaiku ze svých cest po Skotsku, Islandu, Helgolandu, Toskánsku, Egyptě, Nepálu, Vietnamu, Japonsku, Namibii a USA.

Výstava je putovní, bude až do r. 2018 ke zhlédnutí na různých výstavních místech po celé ČR a v galerii Dvůr Perlová voda ji můžete vidět do 24.11.2016.

Vystavené fotografie zpracovala laboratoř Foto Riegl ve vysoké kvalitě přímého osvitu Chromira ProLab na fotografický papír s metalicky lesklým nebo matným povrchem. V případě zájmu o koupi jakékoli fotografie kontaktujte prosím Radku Peškovou na e-mailu : produkce@foto­riegl.cz nebo tel. 607 072 668.

Plakát k výstavě:

Všichni čtenáři Fotoaparát.cz jsou srdečně zváni!

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram