ZHIYUN WEEBILL LAB – Modulární stabilizátor

Natáčení videí je nyní možné i s novým stabilizátorem Zhiyun Weebill Lab. Jeho nízká hmotnost, flexibilní design, možnosti změny ergonomického úchopu a inteligentní vyvažovací systém poskytují dobrou uživatelskou zkušenost.

Jak profesionální filmaři, tak i pokročilí uživatelé ocení řadu novinek a výhod ručního stabilizátoru pro systémové fotoaparáty Zhiyun Weebill Lab.

Modulární ergonomická konstrukce

Weebill není jen malý a výkonný, ale nabízí také nové způsoby manipulace se stabilizátorem, které zvyšují jeho všestrannost. Můžete jej držet ve vzpřímené poloze před tělem pomocí monopodu, který je zakončen trojnožkou. Právě trojnožka se dá odmontovat a připevnit ze shora stativu jako rukojeť, což vám umožní pohodlně a plynule přejít do nízké úrovně bez nutnosti otáčet gimbal vzhůru nohama jako u konkurenčních gimbalů. Získáte dobré záběry přímo od země při maximálně snížené námaze.

Smartphone jako bezdrátový monitor a ovladač
Weebill Lab umožňuje přímé bezdrátové připojení k vašemu smartphonu nebo tabletu a změní jej na ovladač pro senzor pohybu nebo. Pomocí telefonu můžete gimbal v reálném čase také ovládat, ostřit a nastavovat parametry.

Obraz se na telefonu promítá v reálném čase, a proto už nebudete muset sebou nosit externí monitor (potřebné zakoupit držák pro telefon jako příslušenství). Záběry je možné přímo do telefonu dokonce ukládat v rozlišení 1080p. Fotoaparát a gimbal propojíte pomocí USB-C a Micro USB kabelů.

Vyvážení – Balance system 2.0 se zámkem všech os

Stabilizátor Weebill Lab je vybaven robustní pogumovanou rukojetí s vestavěným stativem, což poskytuje uživatelům dobrý komfort a velkou všestrannost. Nejdůležitější je nový systém vyvažování 2.0, který má zámek samostatně na každé ose. Během vyvažovaní tak nastavujete vždy jen jednu osu a ostatní dvě necháte zamčené. Gimbal se tak nekroutí, neposouvá a vybalancování je rychlé a snadné. Při přenosu stabilizátoru jsou zámky k nezaplacení, kdy se vyvážení ve složeném stavu ani nehne.

Dvojitý systém rychloupínací destičky

Díky novému vyvažovacímu systému 2.0 a dvojité rychloupínací destičce, kompatibilní s Arca-Swiss a Manfrotto, můžete provést rychlé, pršené nastavení gimbalu a uložit jej do budoucna. Vhodné vybavení pro tvůrce, kteří se potřebují pohybovat, aby mohli začít natáčet kdykoli a kdekoli bez zbytečného zpoždění.

Možnosti ostření Follow Focus a pomocí smartphonu

Ostřit a zoomovat můžete pomocí externího follow focus motůrku, pohybem postranním kolečkem stabilizátoru, ale také dotykem na obrazovce telefonu.

Intuitivní OLED displej

Rozhraní s OLED displejem, který zobrazuje stav připojení, úroveň baterie, režim ovládání a další parametry fotoaparátu, dává uživatelům plnou kontrolu.

Až 10 hodin provozu

Vybaven dvěma standardními bateriemi 18650, Weebill Lab zajistí až 10 hodin nepřetržitého natáčení na jedno nabití. Stabilizátor také umožňuje přímé nabíjení fotoaparátu během natáčení, takže ho kvůli výměně baterií ve fotoaparátu nemusíte přerušit – platí pouze u fotoaparátů, které podporují nabíjení přes USB.

Režim „Go“ pro maximální uvolnění potenciálu

Jedním klepnutím na tlačítko „Go“ je váš fotoaparát připraven zvládnout extrémní sportovní scény. Režim „Go“ okamžitě uvolní potenciál všech motorů a přizpůsobí se rychlejším pohybům při běhu nebo při natáčení z jedoucího automobilu / motocyklu, atd. Nyní můžete přecházet mezi scénami tak rychle, jak chcete.

Vysoký výkon v kompaktním těle

Přestože tento malý gimbal váží méně než 1 kg, a složený se vleze na velikost papíru A4, je schopen manipulovat s fotografickou technikou o hmotnosti až 3 kg. Je tedy vhodný na použití s nejpopulárnějšími zrcadlovkami a bezzrcadlovkami na trhu.

Automatizované pokročilé funkce

Weebill Lab podporuje různé pokročilé funkce prostřednictvím aplikace ZY PLAY (k dispozici pro Android a iPhone) jako je panorama, různé typy časosběrných fotografií a videí, atd.

CENA

16.590 CZK / 649 EUR

V balení naleznete:

1 x Weebill LAB stabilizátor
1 x Rukojeť s trojnožkou
1 x USB Type-C kabel
1 x Micro USB kabel
1 x Kabel pro přenos obrazu
1 x Micro USB na USB-C adaptér
1 x Quick Start Guide
1 x Kufřík
1 x Nabíječka pro 2ks baterií
2 × 18650 lithiové baterie (2600mAh)
1 x Vyvyšující podložka pod kameru
1 x Rychloupínací systém dvou destiček
1 x Pouzdro na kabely

     

Líbil se vám článek?

Komentáře

Tento článek nemá žádné komentáře

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Komentáře k článku (0)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram