Polaroid SNAP TOUCH

  • 14.08.2017
  • PR

Instantní fotografie je srdcem značky Polaroid již téměř 80 let, a dnes je opětovně představena díky instantnímu digitálnímu fotoaparátu Polaroid SNAP TOUCH. S fotoaparátem SNAP TOUCH je Polaroid schopen nabídnout zkušenosti tradičních instantních fotografií, které jsou známy svými novými funkcemi, specificky zaměřenými na současné digitální uživatele. Polaroid SNAP TOUCH kráčí ve stopách své velmi úspěšné první generace Polaroid SNAP. Nový model je nyní k dispozici s několika novými funkcemi, které umožňují ještě jednodušší a zábavnější sdílení než dříve.

“Jako původní průkopníci instatní fotografie jsme v Polaroidu věnovali produktům uvedeným na trh, které odpovídají naší značce, DNA okamžitého uspokojení, sdílení a zábavy v celé naší historii.” řekl Scott W. Hardy, prezident a CEO společnosti Po­laroid. “V současné době se zaměřujeme na navrhování výrobků, které splňují požadavky moderních spotřebitelů, ale přitom stále vyvolávají emocionální reakce našich starších fotoaparátů Polaroid. Nemůže být lepší příklad než Polaroid SNAP TOUCH.

Vyfoťte, tiskněte a sdílejte

Vezmeme-li Polaroid SNAP na vyšší úroveň, nový Polaroid SNAP TOUCH zahrnuje širokou škálu aktualizovaných funkcí pro lepší okamžitý zážitek. Mezi aktualizované funkce patří nasazení 3,5“ LCD dotykového displeje pro komponování záběrů a navigování v menu fotoaparátu, nový a vylepšený 13MP CMOS senzor pro vyšší kvalitu snímků a možnosti nahrávání 1080p full HD videí. Všechny obrázky a videa jsou uložené na micro SD kartě (až do velikosti 128 GB), aby bylo možné je sdílet později.

Součástí fotoaparátu Polaroid SNAP TOUCH je tiskárna, která využívá technologii tisku ZINK® Zero Ink (žádný inkoust). To dává spotřebitelům schopnost zachytit a okamžitě vytisknout plnobarevné 2×3“ fotografie a to za podstatně nižší cenu než u tradičních instantních filmů. Nový Polaroid SNAP TOUCH je díky samospoušti a zábavného selfie zrcadla, které zajišťuje uživateli přesné orámování v záběru, ideální pro dnešní milovníky selfie fotografií. Digitální fotoaparát nabízí tři barevné režimy (barevný, černobílý, vintage sépia) s možností tisku s nebo bez kultovního klasického bílého Polaroid rámečku.

Aktivní funkce Bluetooth pro ještě větší všestrannost 

 Díky připojení Bluetooth a integrace s aplikací Polaroid již nejsou uživatelé omezeni jen na tisk fotografií zachycených pouze fotoaparátem. Pomocí technologie Bluetooth a aplikace mohou nyní uživatelé spárovat Polaroid SNAP TOUCH s ostatními zařízeními jako jsou smartphony a tablety a proměnit tak svá zařízení do instantních fototiskáren. Zdarma dostupná aplikace pro iOS a Android také dává uživatelům možnost upravovat a vylepšovat snímky uložené na jiných mobilních zařízeních pomocí řady kreativních filtrů, digitálních samolepek, efektů a ovládacích prvků, a poté je vytisknout přes fotoaparát Polaroid SNAP TOUCH. Prozkoumáváním aplikace Polaroid mohou uživatelé postupně odemykat trofeje a jiné zábavné skryté funkce. Bez ohledu na to, s jakým zařízením jsou Vaše snímky pořízeny, budete moci sdílet zábavu s vlastním tvůrčím talentem.

<v><v> Fotoaparát Polaroid SNAP TOUCH byl navržen ve spolupráci se známou návrhářskou firmou Ammunition, která také stojí za mobilní fototiskárnou Polaroid ZIP a akčními kamerami Polaroid Cube a Polaroid Cube+. S rodinou instantních digitálních fotoaparátů Polaroid SNAP, Ammunition vytvořila pocit kontinuity mezi klasickými Polaroid fotoaparáty a současnými produkty Polaroid. Pod vedením průmyslového designéra Roberta Brunnera, společnost Ammunition je designovým studiem stojícím za oceněnými spotřebitelskými značkami jako je například Adobe, Beats by Dre, Square, Lyft nebo Williams-Sonoma.</v></v>

Technologie tisku ZINK Zero Ink® 

Tiskárna fotoaparátu podporující technologii ZINK využívá teplo k aktivaci a obarvení azurových, žlutých a purpurových krystalů zabudovaných ve fotopapíru. Výsledkem jsou plnobarevné, vysoce kvalitní obrázky s dlouhou životností a odolností proti rozmázaní bez použití inkoustových kazet a tonerů. Nejnovější verze papíru ZINK je k dispozici v pěti typech zábavných, pestrobarevných rámečků, které připomínají známé klasické bílé Polaroid rámečky, pro které je tato značka známá. Barevné rámečky se automaticky objeví kolem obrázku poté, co je fotografie vytištěna. Kromě nového Polaroid SNAP TOUCH jsou Polaroid barevné rámečky ZINK 2×3“ kompatibilní také s první generací Polaroid SNAP a mobilní fototiskárnou Polaroid ZIP.

Fotografie jsou vytištěny během ani né jedné minuty, takže spotřebitelé mohou okamžitě sdílet fotografie se svými přáteli a rodinou. Navíc je fotopapír ZINK vybaven samolepící zadní stranou, díky které je lze použít fotografie jako samolepky.


O společnosti Polaroid
Značka Polaroid je synonymem fotoaparátu s okamžitým výstupem fotografie. Historie instantní fotografie se začala psát v roce 1937.V roce 1943 kdy se během dovolené 3 letá dcera zakladatele Polaroidu, Edwin H. Land, zeptala, proč nemůže vidět fotku hned po jejím vyfocení. První model Polaroid 95 se následně dostal na trh 26. listopadu 1948, kdy se začala psát historie této průkopnické značky, která od té doby udává trend na poli optiky a je symbolem fotoaparátu pro okamžitou fotografii.

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram