-
Fotogalerie |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ďakujem, že som, kde som :) ďakujem všetkým, čo sa im páčil môj ,,poznačený,, a vďaka za matematiku. Budem sa zapájať, keď si to všimnem :) tuším prvý štvrtok v mesiaci. tie moje boli z archívu, ešte nesnežilo, aj keď dnes u nás totál kosa. Vynasnažím sa vždy čerstvo a hádam nás opäť bude viac. pekný večer.
Srdečne gratulujem tým z bedne. Míle zvlášť za to, že nás vyburcovala k aktivite a samozrejme aj za víťazstvo. Bol to vzrušujúci mesiac s krásnou témou a už teraz sa teším na ten ďalší :)
Velká gratulace všem zúčastněným s bednou i bez, díky triu dam za matematický výkon - a jsem zvědavá na nové téma, které by Míle mohlo vynést hattrick ;o)
Vážení přátelé,
jistě se všichni těšíme na nové téma dne. Ale v mezidobí, abychom si zkrátili čas, doporučuji zúčastnit se výzvy "Sklenka na víno", kterou vyhlásil badbunda. Viz diskuzi: https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/466564/#article-comment-14242872
Těším se na vaši hojnou účast a badbundovi děkuji za jeho iniciativu :-)
Ta "Sklenka na víno" je skvělý nápad, budu se snažit zúčastnit. Jenom asi budu muset koupit láhev vína ... Jako další doplňkové téma navrhuji "Sklenka whisky (nebo whiskey)". :-)
Nové téma, abyste mohli začít fotit, bude znít "RAČTE VSTOUPIT". Foťte vstupy, zápraží, branky, detaily, nebo třeba vrata od stodoly, všechno záleží jen na vás..
"Nové téma, abyste mohli začít fotit, bude znít "RAČTE VSTOUPIT". Foťte..." - zobrazit celý komentář
Díky za rychlé vyhlášení a zajímavé téma, Mílo! Už se těším, jak budu hledat objekty a na fotky ostatních. Všem přeji především dobré světlo!
Gratuluji vítězi a jsem ráda, že "Podvečer s vrbou" moje favoritka zvítězila.
Je to pěkné nové TD - už se těším. Dík.
Mílo, srdečné gratulace Tobě a také všem na bedně i všem, kteří se zapojili a všem, kteří spočítali:) vymyslela jsi opět rafinované téma.... toto nebude klidný měsíc! :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).