-
Fotogalerie |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Vše o fotografování |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Juknem na to jestli to nenamigrovat ještě ze zálohy. Oblíbené fotografie by..." - zobrazit celý komentář
ano!!
""Pozlatko s lacnym obsahom"..jakým způsobem jste vyvodil/la, že obsah zde..." - zobrazit celý komentář
nepisal som o UI, ale o obsahu na prvy pohlad viditelnych nahladov galerii, tj. najviac bodov = najlepsia fotka, co je IMO dost skreslujuce kriterium, ale chapem, ze hje to najednoduchsie riesenie
preco nie napr. pocet komentarov?
alebo pocet otvoreni... atd.
zda sa mi ze predosly algoritmus, aj ked ho nepoznam, bol v tomto ohlade objektivnejsi
mam tiez vyhradu, ako mnoho dalsich, k nahladu vo stvorcovom formate
toto klise uz opustil nedavno aj ich svaty gral, samotny Instagram
ci novy vzhlad potralu prilaka viac novych uzivatelov (bez ohladu na ich vyspelost), ukaze az cas, ale vacsina podnikatelskych sujektov sa uz naucila nielen ziskavat novych, ale patricne si vazit si stalych zakaznikov :)
Říjnovým tématem seriálu „Okem profesionála“ je „Barvy podzimu“. Fotografie můžete posílat do 31. října 2015, 23:59 na adresu: fotoaparat@fotoaparat.cz nebo vkládat přímo do určené galerie.
Tak vidím, že jste to už i vyřešili. Dík moc.
Ve stare verzi stranek se mi libilo, ze kdyz jsem otevrel neci fotku tak pod ni byly dalsi 4 nahledy na fotky tohoto autora. Obvykle jsem pak prohlidnul i ty dalsi...
....tady jsou vpravo dole taky ale dost male na to aby me neco zaujalo.
S nostalgii budu v dobrém vzpomínat na předchozí verzi...
"Abych nebyl jen negativní, co se mi líbí: - můj feed, kde vidím přehledně..." - zobrazit celý komentář
navazuji na : " Bohužel tato galerie stále vůbec nepodporuje možnost vkládat ucelené fotografické série"... tak toto bych považoval za velmi smysluplný pokrok, možnost vložit např. jednou týdně 7 fotek jako serii ...asi to nebude moc složité, když to na Fotopocitech šlo!!!
Vážení administrátoři, nechápu, proč JSTE SE nejprve nezeptali uživatelů, co by chtěli vylepšit, změni, přidat - za mě např. aktivní odkazy - a pak teprve... Takto zpětně reagovat na požadavky bude určitě zdlouhavé, moc se vám do toho chtít nebude a kdo ví, vůbec budete ochotni a schopni vyhovět všem. Ano, snahu cením, ale spoustu nových předělávek nechápu, jako ostatní... a chvílemi zuřím :D A koukám, že spousta lidí se zřejmě nemá chuť znovu přihlásit nebo odešli, snad to není trvalý stav, Ruliso... ČuLo... !!! Pro mě změna téměř žádný přínos nemá, jen jste mi takto sebrali to a ty, které jsem měla ráda. Snad to není trvalý stav. Končím, stejně já OPĚT žádnou zpětnou reakci jistě nedostanu, tak proč se zde namáhat, že?...
Nedělejte z toho takovou tragédii. Mně se tu taky spousta věcí nelíbím, ale věřím, že se to zlepší a nic nevzdávám. :)
"Nedělejte z toho takovou tragédii. Mně se tu taky spousta věcí nelíbím, ale..." - zobrazit celý komentář
souhlasím!!!
https://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
:o)
Vkládání komentářů je uzamčeno.