Uvádíme nový FotoAparát.cz

  • Pavel_P
    Pavel_P
    11.10.2015 19:35

    Chtěl bych hodně poděkovat všem co se podíleli na přeměně starého FA na nový. Ten starý si už upgrade opravdu zasloužil. Moc se vám to povedlo!

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    Autor
    11.10.2015 19:59

    Děkujeme. Milá slova vždycky potěší :) Snad budou mít vaše fotografie nyní důstojné zobrazení. Ptáte se nás na limit v Galerii: momentálně je limit "3 fotografie za 1 den" včetně smazané/soutěžní fotografie. Tak JDEME na to!...vždyť podzim je teď právě nejkrásnější...
    Všem "Dobré světlo"

  • rulisa
    rulisa
    11.10.2015 22:50

    Nevím, teď nemám čas a ni sílu s eprokousávat, moje momentální ikvé téměř nestačilo ani na přihlášení se, ale snad se časem zorientuju.
    Nicméně letmým pohledem bych řekla, že tahle země není pro starý...

  • rulisa
    rulisa
    11.10.2015 23:34

    - Chápu, že počet kategorií už bylo nutno nějak zmenšit, zpořehlednit, ale marně hledám jednotlkivá témata dní, a to i pod štítky. Doufám, že když to nevzdám, najdu, začíná mi být smutno.

    - Řazení dle abecedy bych na českém servru doporučovala dle abecedy české. Takříkajíc úřední jazyk je pěkná věc...

  • rulisa
    rulisa
    11.10.2015 23:48

    Přepínání od jedné fotky ke druhé i klávesou je fajn, jen bvych ještě unesla možnost přímého vstupu od konkrétní fotky ke všem nejnovějším na jedno kliknutí, jako to bylo dřív, bez nutnosti rozbalování horního menu.

    Nebo jsem zas slepá a někde něco nevidím?

  • daddy.b
    daddy.b
    12.10.2015 07:04

    Je mi lito, ale pro me je ta zmena k horsimu. Stara verze byla intuitivni a prehledna na prvni pohled... takze opak teto nove. Snad si zvyknu casem.

  • radek.
    radek.
    12.10.2015 09:37

    Špatně jsem se přeregistroval a nový účet nemůžu smazat, jak se dostanu do starého účtu, abych ho mohl zase normálně používat ?

  • Pavel_P
    Pavel_P
    12.10.2015 09:40
    Reaguje na daddy.b 12.10.2015 07:04:

    "Je mi lito, ale pro me je ta zmena k horsimu. Stara verze byla intuitivni a..." - zobrazit celý komentář

    Co člověk to jiné preference. Pro mě změna velmi vítaná a k lepšímu. Máte tady navé funkce. Mě se třeba hodně líbí záložka "můj feed", kde vidím všechny akce co se u mých věcí dělo. Možnost personalizovat profil je taky pěkná.

    Líbí se mi design a celková přehdnost.

    Ale abych jen nechválil.

    Tak stále není možné vymazat nebo alespoň editovat udělený komentář.

    A systém bodového hodnocení fotek bych zrušil úplně. Je tady sice možnost vypnout možnost bodového hodcení, tak jako to bylo ve staré verzi, ale mám za to že je to přežitek českých fotografických serverů. Osobně bych nahradit třeba systémem hvězdiček. Když se mi fotka líbí, tak udělím "like". Když mě nezaujala, tak ho nedám. Když mám co řícet k obsahu, kompozici nebo cokoliv k fotce, mám tady komentáře a názor můžu sdělit.

    Tenhle typ bodování je našťastný. Možná bych to obrátil. Jako defaultní stav bych nechal, že se neboduje. Kdyby si někdo kritiku vyloženě přál, zaškrytl by políčko ve smyslu "for critique"....

  • Pavel_P
    Pavel_P
    12.10.2015 09:44

    A ještě: včera jsem zkoušel FA na mobilu a je to velice intuitivní a použitelné...Další bod plus :)

  • Development
    Development
    Admin
    12.10.2015 09:59
    Reaguje na radek. 12.10.2015 09:37:

    "Špatně jsem se přeregistroval a nový účet nemůžu smazat, jak se dostanu do..." - zobrazit celý komentář

    Dobré dopoledne. Napište prosím na na webmaster@fotoaparat.cz informace o svém nově založeném (nesprávném) účtu - na jaký e-mail je registrovaný, a info o původním účtu (nick, pokud víte, tak ID uživatele). Každý problém se dá do pořádku ;-)

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse