-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Tu by som s autormi súhlasil v tom, že som síce starší človek, ale nová..." - zobrazit celý komentář
ad. čtvercové náhledy - vtipné řešení:) Sice to pozadí není jednolitá šedá, ale nějaká struktura, ale na první pohled to není poznat.
"Jako bojovník proti rámečkům :-))) cítím potřebu zareagovat (a pak už si..." - zobrazit celý komentář
Souhlasím, s tím, co se týká velikosti fontů a zbytečného nadužívání verzálek a ještě bych doplnila, že velikost náhledů foto se mi zdá také zbytečně veliká, možná to opticky jen zvětšují ty šílené čtverce, možná ... no vlastně, ono je všechno zbytečně rozměrné.
"Jako bojovník proti rámečkům :-))) cítím potřebu zareagovat (a pak už si..." - zobrazit celý komentář
hlasuji pro zmenšení písma v nadpisech :)
hm, zajímavá informace ta s délkou názvů ... další úpravy byly též přizpůsobeny spíš pro mobilní zařízení?
"Dobrý den. Maximální délka komentáře pod fotkou bude již v brzké době..." - zobrazit celý komentář
ještě jednou dotaz pro vás ... zajímavá informace ta s délkou názvů ... další úpravy byly též přizpůsobeny spíš pro mobilní zařízení?
"Taky používám telefon k procházení webu, ale nikdy bych si z něj netroufla..." - zobrazit celý komentář
Ja som nikde nehovoril o mobile, ale o tablete (veľkosť 10 palcov a rozlíšenie 2560 x 1600) kde je hustota bodov väčšia ako na mnohých lacných PC monitoroch ;-)
"Taky používám telefon k procházení webu, ale nikdy bych si z něj netroufla..." - zobrazit celý komentář
... a mimochodom ľudia robia dnes na mobiloch ďaleko horšie zvrhlosti :-D :-D
"Tu by som s autormi súhlasil v tom, že som síce starší človek, ale nová..." - zobrazit celý komentář
vyřešil? A co když si budu chtít otevřít tvou fotku na černém pozadí? :D Admini... proč na tohle nereagujete? Změny náhledů nechystáte, nechce se vám do toho??? Žádnou reakci z vaší strany jsem nenašla. Jinak souhlasím vlastně se vším, co zde napsali ti... "moji" uživatelé... ;)
"Ja som nikde nehovoril o mobile, ale o tablete (veľkosť 10 palcov a..." - zobrazit celý komentář
A já jsem zas nikde nehovořila, že to je o vás. ;) Btw, fotka se vám na 10palcovém (u menších mobilů už vůbec ne) displeji asi nezobrazí 1:1 tak, abyste ji zároveň viděl celou, když je jí tak akorát třeba můj 14palcový monitor..proto se hodnocení z těchto zařízení bráním, myslím, že by bylo zkreslené.
(Pouze jen, že nevím, jestli FA chce uživatele, kteří by případně používali neadekvátní techniku k hodnocení fotek. Mobily toho hodně skryjou.)
-------------------------------------------------------------------------------------
https://www.fotoaparat.cz/clanek/1358/okem-profesionala-tema-na-rijen-2015-barvy-podzimu-11577/
Fotografie na téma " Barvy podzimu " můžete posílat do 31. řijna 2015, 23:59 na adresu: fotoaparat@fo-toaparat.cz
Maximální počet fotografií: 2 (dvě)
Technické parametry: max. 500kB, max. 800 pxl delší strana
-------------------------------------------------------------------------------------
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/405239/?page=9da29256782383954c5dad43612370c9
No jo, vidím, že to nemáte jednoduché, všechno je provázáno se vším.
Zvedne se velikost fotky na 2 mega, ale v OP jsou v zadání rozměry menší.
Zařadí se OP do soutěže, ale kam tedy fotku poslat, na uvedenou adresu fotoaparat@fotoaparat.cz nebo ji přidat do galerie.
Bude-li fotka vložená do galerie, pak ji hodnotí uživatelé, ale OP hodnotí podle zadání profesionál, který zadává téma, a píše pak hodnotící článek.
A protože jsem navrhla, aby akce „Okem profesionála“ byla zařazena mezi soutěže (myslela jsem tím, aby se dalo vyhlášené téma i výsledky všech témat (články) někde najít pohromadě na portále), cítím se teď provinile, a asi už nebudu ani nic navrhovat, moc jsem tomu nepomohla, a cítím se teď dost provinile…
Vkládání komentářů je uzamčeno.