Články označené - Veronika souralová

  • Nominace na Czech Press Photo 2018

    Aktuálně probíhá prestižní fotografická soutěž Czech Press Photo, jejíž porota v uplynulých dnech hodnotila přihlášené snímky a vybrala tak nominace v 8 kategoriích, které byly zveřejněny 17. října na tiskové konferenci. Samotné vítěze se dozvíme až 20. 11. 2018 na chystané výstavě na Staroměstské radnici.

     0
  • Poslední šance zúčastnit se soutěže Czech Nature Photo

    Do neděle se můžete přihlásit do soutěže Czech Nature Photo, která po úspěšném úvodním ročníku 2017 pokračuje. Organizátoři odmění vítěze opravdu hodnotnými cenami.

     0
  • ​Veronika Souralová - Czech Press Photo zahájeno!

    Od 1. září 2017 je otevřen 23. ročník prestižní fotosoutěže Czech Press Photo. Od minulého ročníku je soutěž v rukou nové ředitelky Veroniky Souralové, která je zakladatelkou úspěšného Czech Photo Centre v Praze. Fotosoutěž posunula o level výše tím, že pořídila speciální hlasovací software, který neumožňuje chybné hlasování či ovlivňování porotců. Nově byly v této soutěži také zavedeny nominace a o vítězných snímcích se dozví autoři až na slavnostním galavečeru, který se letos koná 21. listopadu 2017 v Brožíkově síni. Nutno říci, že soutěž Czech Press Photo se opravdu posunula neuvěřitelným způsobem a zdá se být ještě prestižnější. Zúčastníte se letos i vy? Čtěte pozorně a jděte do toho, stojí to za to. Uzávěrka soutěže je 30. září 2017.

     0