FOTOEXPO 2017

  • 27.06.2017
  • PR

Přijďte si zafotit, načerpat aktuální trendy, rozšířit si obzory, získat nové kontakty či se pobavit na pátý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2017, který se uskuteční dne 21. 10. 2017 v prostorách Národního domu na Vinohradech v Praze!

POZNAČTE SI DO DIÁŘŮ! FOTOEXPO 2017 – veletrh a festival současné fotografie

Ať už je pro Vás fotografování obživa či zábava, nenechte si ujít největší fotografickou akci podzimu!

Desítky profesionálních fotografů se s Vámi podělí o své zkušenosti na různorodých workshopech, besedách a seminářích. Lídři z oboru fotografické techniky, příslušenství a tisku, Vám představí to nejžhavější ze svého aktuálního portfolia. Hledáčky svých fotoaparátů zamíříte na půvabné fotomodelky pózující na tematických stages a zúčastníte se volby nejinspirativnější dívky – Foto Múzy konkrétní stage. V neposlední řadě můžete vyhrát skvělé ceny od partnerů veletrhu.


I tento rok je nedílnou součástí doprovodného programu velká fotografická soutěž FOTOTALENT 2017. 

Sdílejte svá díla s ostatními a utkejte se tak v souboji fotografií na originální témata. Hledáte inspiraci v rozmanitosti lidského bytí? Pohybujete se s foťákem v přírodě? Víte jak nejlépe zachytit fascinující monumentálnos­t mostů?

Opět jsou pro Vás připravena poutavá témata:

1. Proměny vody v přírodě 

Voda v přírodě má mnoho podob. Zachyťte krásu vodopádů, moří, řek, jezer či potoků. Úchvatnou proměnu kapající vody v ledový rampouch, páru unikající z močálů či neutuchající jarní déšť. Možností je opravdu mnoho.

2. Radosti života

Ať už velká gesta či maličkosti všedních dní. V životě je nesčetně okamžiků, které nám přinášejí radost, nutí nás cítit spokojenost a sílu, vykouzlí na našich tvářích úsměv, přivodí nám „záchvaty“ smíchu a naplní nás pocitem naprostého štěstí. Žádost o ruku, narození potomka, povýšení, vykonání zkoušky nebo jen úsměv milované osoby, vděk starce za pomoc, pozvání na kávu, sportovní výkon, líbivá hudba či dobrá kniha? Tyto pozitivní chvíle jsou nekonečným zdrojem inspirace a každou sekundu je můžeme zachytit skrz hledáčky fotoaparátů.

3. Mosty

Okázalost a monumentálnost či naopak jednoduché a strohé provedení. I tak mohou být realizovány mostní konstrukce. Některé jsou dechberoucí s nejnovějšími moderními prvky, jiné zas s rouškou minulosti a viditelným zubem času. Ať už za ranních červánků, slunečního svitu, v zimě či při dešti, vždy je něco na těchto stavbách výjimečného a krásného. Zachyťte jedinečnost mostů svým pohledem.

Buďte kreativní a staňte se FOTOTALENTEM 2017! Nejpozději do 15. 9. 2017 můžete fotit a posílat své jedinečné snímky na e-mail fototalent@te­rinvest.com.

Podmínky a postup, jak se zúčastnit fotografické výzvy naleznete na webových stránkách http://www.fotoexpo.cz/…otalent.html

Buďte v obraze a sledujte nás!

www.fotoexpo.cz

www.facebook.com/veletrhfotoexpo

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram