Tipovací soutěž NIKON KALENDÁŘ 2017

  • 06.09.2016
  • PR

Fotosoutěž NIKON KALENDÁŘ 2017 se od 1. 9. 2016 dostává do další etapy, a tou je tipovací soutěž v galerii přihlášených fotografií na téma „Skryté krásy všedního dne“.

Fotosoutěž NIKON KALENDÁŘ 2017 se od 1. 9. 2016 dostává do další etapy, a tou je tipovací soutěž v galerii přihlášených fotografií na téma „Skryté krásy všedního dne“. Až do 31. srpna měli všichni nadšení profesionální i amatérští fotografové možnost do soutěže posílat své fotografie pořízené fotoaparátem značky Nikon. Přijímání soutěžních fotografií bylo ukončeno a od 1. září do 20. září je možné zúčastnit se 1. kola tipovací soutěže, ve kterém mají soutěžící za úkol označit ty fotografie, které budou podle nich vybrány odbornou porotou a postoupí do semifinále mezi 50 nejlepších snímků. Každý hlasující může označit nejvýše 12 fotografií, protože právě 12 snímků bude zdobit 8. vydání prestižního kalendáře NIKON KALENDÁŘ 2017. Tipovací soutěže se mohou zúčastnit nejen ti, kteří mají v galerii své soutěžní snímky, ale po provedení jednoduché registrace také široká veřejnost. Hlavní výhrou v tipovací soutěži je poukaz na nákup techniky Nikon v hodnotě 10 000 Kč.

Tipovací soutěž má 3 kola a podrobná pravidla jsou uvedena na webových stránkách soutěže www.nikon-kalendar.cz.

Odborná porota v čele s panem prof. Mgr. Miroslavem Vojtěchovským, významným českým vysokoškolským pedagogem, publicistou, kurátorem a fotografem skla, zvolí mezi všemi soutěžními snímky padesát nejlepších, které budou prezentovány na výstavě v Nikon Photo Gallery začátkem roku 2017. Z této padesátky vybere opět odborná porota dvanáct snímků, které se stanou součástí prestižního NIKON KALENDÁŘE 2017 a vybere také absolutního vítěze, který získá poukaz na odběr zboží Nikon v hodnotě 50 000 Kč.

Dne 10. listopadu 2016 se uskuteční slavnostní večer v Praze, na kterém budou oficiálně vyhlášeny výsledky a předány ceny. Osmé vydání kalendáře pokřtí herečka, zpěvačka a zakladatelka Nadace Archa Chantal, paní Chantal Poullain. Výtěžek z dražby kalendáře věnuje NIKON Nadaci Archa Chantal, jejíž filozofií je humanizace dětských zdravotnických zařízení.

Více o tomto projektu naleznete na www.nikon-kalendar.cz.

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram