Články označené - Tomáš třeštík

  • Podzimní Setkání fotografů

    Tuto sobotu, 24. listopadu 2018, proběhl již 29. ročník oblíbené akce pro všechny milovníky fotografie, a to Setkání fotografů. Jeho účastníci se tak mohli nejen setkat s jedněmi z předních hvězd české a slovenské fotografie a poslechnout si přednášky o jejich tvorbě, ale dokonce se od nich i učit na tematických workshopech. Jak celá událost probíhala, se dozvíte níže. 

     1
  • Přednášky na Setkání fotografů 24. 11. 2018

    V sobotu 24.11. proběhne v KC Zahrada další Setkání fotografů, akce pro všechny milovníky focení. Své si zde najde opravdu každý, ať už milovníci portrétní fotografie, nadšenci do sportovní fotografie, příznivci makrofotografie a přírody obecně nebo také zájemci o novou fotografickou techniku. V tomto článku najdete program celé akce, nabitý těmi nejrůznějšími přednáškami. 

     2
  • Rozhovor: Tomáš Třeštík

    Tomáš Třeštík je jedním z předních českých fotografů. Zabývá se především reklamní a komerční fotografií, sám o sobě ale tvrdí, že ze všeho nejvíc rád poznává a fotí lidi. V tomto rozhovoru se dozvíme, jaká je jeho tvorba nebo co je pro reklamní fotografii důležité a jak se tento obor vůbec vyučuje.

     0