Neomezený ignore list

  • 23.08.2020 13:21
  • KIV
  • 114
  • E.B.E
    E.B.E
    31.08.2020 07:42
    Reaguje na KIV 30.08.2020 22:35:

    "No, snažila jsem se ti říct, že tvůj problém je v komunikaci s lidma...." - zobrazit celý komentář

    Je teda zajímavý, že s lidma, kteří kritiku fotky očekávají a přijímají, v komunikaci problém nemám. Asi bys měla raděj mluvit v jednotným čísle a zamyslet se nad pojmem "rejpání, ponižování" a rozdílem mezi fórem a kometáři pod fotkou. Ale nemyslím, že bych tady měl řešit tohle, takže se zdržím podrobností a dalšího vysvětlování

  • E.B.E
    E.B.E
    31.08.2020 08:59
    Reaguje na KIV 30.08.2020 22:35:

    "No, snažila jsem se ti říct, že tvůj problém je v komunikaci s lidma...." - zobrazit celý komentář

    Abys věděla, že mě "můj" problém zajímá, chtěl bych vědět trochu konkrétněji, které jsou to ty "urážlivé, rejpací a ponižovací" komentáře pod fotkama. Pokud ovšem za ně nepovažuješ jakýkoli komentář, kde fotce vytknu co vidím špatně, nebo jinak. A pokud tu takový opravdu píšu, pak bych ocenil radu, jak napsat co je špatně tak, aby obsahovala všechny chyby, zároveň neurazila a přitom to nemusel být slohový úkol pro dvě strany A4. Samozřejmě se to nejspíš nehodí sem, do fóra o blacklistu. Možná by bylo vhodnější založit nové. S nějaký peprným názvem. Něco jako Roman: Ničitel snů a fotografů. Nebo podobně výstižnýho :-) Třeba by se přidalo pár dalších, mnou "uražených"

  • KIV
    KIV
    Autor
    31.08.2020 09:02

    Proč jsem to omezení z nekonečna na tři chtěla bylo, že jsem se domnívala, že pod fotky zas lidi budou psát upřímně názor na fotku, a je fakt, že člověk nechce slyšet až na výstavě fotek, že mu tam visí fotka na které on sám přehlédl hrubé nedostatky, že by mu to měli říct třeba i kolegové tady...
    Ale myslím, že jsem se zmýlila v tom, že nekonečno nebo tři nic nevyřeší, kdo chce bude IL dál používat, jiný ho prostě nepoužije z principu... a je fakt že na tom zneužívání taky svět nestojí.¨
    Takže asi tak. Moc diskuse to vlákno stejně nepřineslo, a tak se spíš omlouvám...

  • E.B.E
    E.B.E
    31.08.2020 10:16
    Reaguje na KIV 31.08.2020 09:02:

    "Proč jsem to omezení z nekonečna na tři chtěla bylo, že jsem se domnívala,..." - zobrazit celý komentář

    Mě se omlouvat nemusíš. A o čem celou dobu mluvím je, že pokud chceš, jak tady znova slyším, upřímné komentáře pod fotkama, měla bys s nima sama začít a ne je jen požadovat od jiných (člověk by si měl zamést nejdřív před vlastním prahem). Tohle uvažování mi prostě hlava nebere. No a nakonec. Čekal jsem, že probereme moje "nevhodné" komentáře a ty zase nějak odbočuješ. Věř, nebo ne. Zajímá mě, kde dělám "chybu"

  • Jan Schafhauser
    Jan Schafhauser
    05.09.2020 08:23

    Nu tak kupříkladu já, takový hodný člověk, jsem se ocitl na černé listině u jedné uživatelky :-) :-) A to jsem ani nic nekomentoval, jen jsem dle svého cítění z dané fotografie dal nějaké ty hvězdy. bylo jich trochu méně než průměr pod fotkou. Tak jsem to asi kazil... Ale o co jde, že. V životě jsou mnohem důležitější věci.

  • renegade
    renegade
    06.09.2020 20:26

    Co neviem prehyznut je dvojtvarnost niektorych "blacklististov"
    Dat si niekoho na black list a potom mu chodit pod fotky vyjadrovat sa, ci bodovat je vazne zhovadilost, inak to nazvat neviem. Malo by byt automaticky blokovane vyjadrovat sa k fotkam autora, ktoreho mam na blackliste. Mimochodom ja na nom nemam nikoho.
    Davno som aj z tohoto dovodu rezignoval na konstruktivnu kritiku, alebo co i len vyjadrenie vlastneho nazoru k nim, lebo len malokto ich dokaze prijat, a casto ich vztahuje na svoju osobu, nie na fotky.
    Konecnym dosledkom je, ze tato galeria je cim dalej tym viac rodinnym albumom, nekonecnym prudom banalnych fotiek, klise a gycov, ktora autorov nikam neposuva a mna len vynimocne niecim inspiruje, preto sa tu vyskytujem len sporadicky. A som si isty, ze to nie je len moj pripad.

  • KIV
    KIV
    Autor
    07.09.2020 14:41
    Reaguje na renegade 06.09.2020 20:26:

    "Co neviem prehyznut je dvojtvarnost niektorych "blacklististov" Dat si..." - zobrazit celý komentář

    René, ono je to tak, že člověk moc v hlavě nenosí, za co tam někoho dal. Obzvlášť když ho tam dal před třemi roky. Právě proto, že ten IL je neomezený, tak nikdo nemá důvod pátrat, proč tam má těch 123 lidí. Prostě je někdo ten den naštval, nebo nenaštval ale dal jim hodnocení pod fotku jen bodík či dva, tak šup s ním na IL, a tam prostě bude navěky. No a když si člověk nepamatuje koho všechno má na IL, tak jak si má pamatovat, že by mu/jim neměl chodit pod fotky…
    Proto jsem navrhovala dvě věci, omezení IL na max 3 lidi, a jednou za čas prostě vynulovat staré ignore-listy. No, začínám se prostě přidávat k názoru, že když je to všem fuk, tak to zůstane jak to je, taky se svět nezboří…

  • E.B.E
    E.B.E
    07.09.2020 16:27
    Reaguje na KIV 07.09.2020 14:41:

    "René, ono je to tak, že člověk moc v hlavě nenosí, za co tam někoho dal...." - zobrazit celý komentář

    Mě třeba vůbec nevadí, jestli jsem u někoho na blacklistu, ani jak dlouho. Je to ostatně jeho problém, že přichází o důležité informace. Vadí mi způsob a důvod, jakým se tam člověk dostane a jak říká René, že dotyčný má nejen tu drzost tam člověka strčit bezdůvodně (nízká známka není důvod), ale hlavně mu ještě psát, komentovat fotky a doplňovat komentáře jinde. Takže zatímco se tu řeší banality, chování těchhle jedinců vám jaksi nevadí a snad i připadá normální !!!

  • Festa
    Festa
    07.09.2020 17:44
    Reaguje na renegade 06.09.2020 20:26:

    "Co neviem prehyznut je dvojtvarnost niektorych "blacklististov" Dat si..." - zobrazit celý komentář

    Já to řešil tak, kdo mě měl na Bl, tak jsem si ho dal taky.
    Vím, že na začátku jsem si za to i mohl sám.
    Byl jsem a budu asi i dál- nerozvážný. .-)
    Co mě ale udivilo, že si mě dal někdo na BL a ještě jsem ho ani nenavštívil. :-))
    Na druhou stranu musím říct, že jsou i lidé, kteří mi dali milost. .-)
    Vašek
    A jak napsal někdo výše, jsou i větší problémy, než BL.

  • KIV
    KIV
    Autor
    07.09.2020 18:49
    Reaguje na E.B.E 07.09.2020 16:27:

    "Mě třeba vůbec nevadí, jestli jsem u někoho na blacklistu, ani jak dlouho...." - zobrazit celý komentář

    No, jestli někdo někoho dá na BL jen za nízké bodování, vadí, pochopitelně, ale co naděláš, to absolutně nevyřešíš jinak, než že si naliješ drinka ... :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse