-
Dotazy a připomínky |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Díky, Karen! Tak jenom ty míčky nespleť. Mohl by z toho být malér. Pohyb je..." - zobrazit celý komentář
Tak asi půjdu radši fotit po půlnoci ten super-úplněk...
Všem příznivcům TD sděluji, že redakci posílám téma TD: Boty, botky, botičky.
K.
Moc gratuluji Karle i ostatním na stupních vítězů. Marie se postarala o krásné téma, které se myslím vydařilo i přes velmi nezvyklou (a doufejme ne trvalou) situaci. Takže děkuji Marii i všem, kteří našli dost síly se tématu v nouzovém stavu zúčastnit. A budu se těšit na další TD o obuvi. Tomáš
Tak to je fajn - TD Boty, botky, botičky - už vím, co vyfotím. :-)
"Moc gratuluji Karle i ostatním na stupních vítězů. Marie se postarala o..." - zobrazit celý komentář
Díky, snažila jsem se zvolit téma, na které lze fotit doma. Snad bude líp, jaro nám trochu utíká mezi prsty, chtělo by to ven. Přeji především zdraví, všechno ostatní není tak důležité. K.
"Tak to je fajn - TD Boty, botky, botičky - už vím, co vyfotím. :-)..." - zobrazit celý komentář
To jsem ráda. Ty dovedeš pěkně překvapit, těším se!
Gratulujem Karle k víťazstvu i ostatným ma bedni. Bola to fajn téma, už sa idem popasovať s novou úlohou:). Všetkým želám pevné zdravie
"Gratulujem Karle k víťazstvu i ostatným ma bedni. Bola to fajn téma, už sa..." - zobrazit celý komentář
Díky, už se na tvoje fotky těším! A také nezapomeň, prosím, na výzvu "Klíč"! Ta končí 13. dubna - to je za pár. Díky. K.
Grauluji Karle k podle mne zaslouženému vítězství. Jinak ale nyní byla pro mne většina fotografií spíše zklamáním. Pro májové kolo tedy nám všem přeji dostatek botičkové inspirace.
"Grauluji Karle k podle mne zaslouženému vítězství. Jinak ale nyní byla pro..." - zobrazit celý komentář
Většina fotografií spíše zklamáním... na tom se podle mne podepsal i nouzový stav ... který byl vyhlášen vzápětí po uveřejnění TD. Pro mne to ale zklamání ve fotografiích nebylo. Jako vždy se mi některé líbí víc a jiné míň. To, že jsi hlasoval jen pro první místo... to mi nevadí, to se může, cosi to však naznačovalo , ale že jsi smazal svoje dvě fotky, které tady byly... to se mi nelíbí. I když se to také asi může. Uváděla jsem, že je fotek 41 v této soutěži a vidím, že už jen 39. Já své neúspěšné tady také nechávám... v dalším TD o obuvi se Ti budou líbit fotky snad víc.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).