-
Dotazy a připomínky |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Ano...je. Děkujeme za to. :-)
Díky všem, kteří přestože byl první leden nezapomněli na TD. Sama jsem také fotila v poslední chvilce. Moc mě potěšilo, že všichni tentokrát napsali hodnocení, což se stává málokdy.
A tady máme vyhodnocení...
1. místo - Tomava - 14 bodů
2. místo - Míla Vildová - 13 bodů
3. místo - Elimurka - 9 bodů
4. místo - Marie - 5 bodů
....... + Festa - 5 bodů
5. místo - Ma26rtina - 3 body
6. místo - KIV - 1 bod
-------------------------------------------------
Blahopřeji Tomavovi k prvnímu místu, také Elimurce i všem ostatním a moc se těším, co si na nás Tomáš vymyslí.
Ahoj ... blahopřeji Tomavovi k prvnímu místu. Míle k druhému a Elimurce k třetímu. Zase jsme si to trochu užili...díky Míle za zajímavé téma a budeme očekávat nové...únorové. Těším se jako vždy. :-)
Tome, Mílo, gratulka k umístění. :-) Já děkuji za bodíky, mám radost :-)
Gratuluji Míle a Elimurce k výbornému umístění a Míle ještě děkuji za rychlé vyhodnocení. Nové TD se budu snažit vymyslet co nejrychleji, ale mám teď zdravotní potíže a myšlenky trochu jinde. Ale určitě brzy něco vymyslím.
Gratuluji vítězům v prvním TD 2026.
Vašek
Také moc gratuluji vítězům :)
"Díky všem, kteří přestože byl první leden nezapomněli na TD. Sama jsem také..." - zobrazit celý komentář
Mohl bych poprosit i názvy výherních fotografiích, abych mohl soutěž uzavřít. Předem děkuji :)
Jinak všem děkuji za účast a vypsal jsem nové TD s tématem "SKLO", které si připravil Tomava.
Odkaz na galerii: www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/429/
Přeji všem úspěšný start nového roku.
Adam
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).