-
Dotazy a připomínky |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
V uplynulých dnech jsem si dělal jakousi inventuru ve svém portfoliu a nečekaně jsem zjistil, že bez mého vědomí a přičinění zmizelo z mé galerie několik desítek fotografií, které jsem v minulosti postupně vystavil. Naprosto vylučuji, že bych je byl kdy smazal a zapomněl na to. Zajímalo by mě, jestli má někdo podobnou zkušenost, případně jaké je možné vysvětlení. Díky.
Žeby? Byly tu nějaké zmínky (technicky to bylo mimo mně) že ty pomalé stránky by mohly být kvůlivá moc fotografií.. a že ... No a teď to docela běhá...
"Žeby? Byly tu nějaké zmínky (technicky to bylo mimo mně) že ty pomalé..." - zobrazit celý komentář
Nejsem ajťák, pouhý uživatel moderních technologií, takže nemohu říci ke Tvé domněnce ani tak, ani tak. To by bylo ale hodně přes čáru. Díky za reakci.
Přidávám ujištění, že záměrné mazání fotografií kvůli rychlosti serveru neproběhlo a ani není v plánu.
No to doufám a mrazí mě z toho, já už nefotím a beru to tu jako svůj archiv a občas vzpomínám na staré časy...
"Nejsem ajťák, pouhý uživatel moderních technologií, takže nemohu říci ke..." - zobrazit celý komentář
Snad se mýlíš, snad jsi je smazal sám. Asi je to těžké se v tom vyznat, když jsi hodně fotek odstranil, chci věřit tomu, že se tohle neděje. Že by nám někdo promazával galerii...
"Snad se mýlíš, snad jsi je smazal sám. Asi je to těžké se v tom vyznat,..." - zobrazit celý komentář
ztráta zmíněných fotografií by byla ovšem nenahraditelná
"Snad se mýlíš, snad jsi je smazal sám. Asi je to těžké se v tom vyznat,..." - zobrazit celý komentář
Něco jsem v minulosti odmazával, asi jako každý, ale byly tam věci, které bych nikdy nesmazal. A jedná se o desítky fotek takže to už není sem tam něco a zapomenout na to. Naštěstí mám vše archivované a podle uvážení to tam postupně zase nastrkám. Například jsem tam vrátil ty rybáře na hladině a rackové v popředí, větrné elektrárny, starý most, tyto fotografie nemám důvod odmazávat.
"Něco jsem v minulosti odmazával, asi jako každý, ale byly tam věci, které..." - zobrazit celý komentář
Tak to nechápu...
"ztráta zmíněných fotografií by byla ovšem nenahraditelná..." - zobrazit celý komentář
Např. pro mě by nenahraditelná fakt byla:)) a chápu, že ostatní to můžou mít podobně, ať už fotí a vkládají cokoliv... ;)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).