-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
nip: V podstatě souhlas - jak už jsem řekl, je to jako na houpačce a lepší je vždy na chvíli ten, kdo má zrovna aktuálnější model. Nicméně já o upgradu uvažuju ale asi ne hned ....
... velmi vaham ze ci prejdem na digital ako taky... stale fotim na film... nejdem rozoberat byhody ci nevyhody filmu.. ale momentalne fakt nevidim zmysluplny dovod na prechod na digi. aby som sa dostal k nikonu... tento fotak vyzera naozaj velmi kvalitne. alu suhlasim s nazorom nip-a... ze bezhlavo upradovat len kvoli tomu ze je to novinka nema zmysel... aj by som siel so dogitalu, a ked digital tak nikon, ale urcite by mi chybalo to krasne zrno... jasna vec, vyhoda cipu je ina a urcite dalekosiahlejsia, aj konkretne tento d200 je naslapany novinkami, ale popravde vacsinu s tych vyspelych technologii by som nemusel (ci nevedel) pouzit. ostatne na eos 50 tiez pouzivam iba jeden meraci a ostriaci bod... nikdy som ich nepotreboval viacej... :-)
A ja blbec si koupil Canona :)
Ne ted vazne. Pekna recenze Michale, ctiva a dlouha tak akorat aby clovek jeste na konci vedel co cetl na zacatku. Akorat fotek mohlo byt vicero, ale chapu ze nemuzes do recenze naslapat 20 zaberu v plnem rozliseni. Ale priste bych se za ne primlouval.
A ktem ... dohadum. V konecnem dusledku jde prece o fotku, tak at nam to vsem foti :)
Ludek
Myno: Po perecteni tvych pozadavku bych rekl, ze by ti mozna stacil i nektery z levnejsich modelu, treba D70s ....
Luda: To máš úplnou pravdu a uznávám, fotek fakt mohlo být víc. V průběhu celého testu jsem měl ale tak příšerné počasí, že by to fotky stejně byly asi velmi podobný a do studia jsem se nedostal. Možná ale časem udělám ještě krátký druhý díl, kde by bylo víc fotek ....
Kapsa: Drobna pripominka- Canon 30D existuje, je to predchudce Canonu 10D a ma tusim 3,5 mpix....... TO jen na okraj :).
man1k: Ale to je D30 (predchudce D60) ne 30D, takze nemas pravdu .....
Kapsa: I na strankach Canonu o ni psali nekdy jako o D30, nekdy jako o 30D....
To je sice hezky ale oficialni oznaceni na tele aparatu, krabici, manualu i v katalogu je D30 ....
Túto hračku mám doma už tretí týždeň. Je to super stroj, veľkým prínosom je FP synchro s externými bleskami až do 1/8000 s. Mám k nemu aj káblovú spúšť MC-30 a POZOR - kvôli DTTL na ňom nejdú NAiTTL blesky SIGMA! Už mám SB/800 a spolupracuje s D200 skvelo.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).