-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
emilion: predava sa na slovensku, myslim ze prislo par kusov, ale v prolaike by mali mat na sklade. ja som kupoval vo velkoobchode za cca 53000bez dph. uz mam aj batery pack, ale zatial baterky vobec neprisli a nikto nevie povedat kedy pridu. ten problem so sigmou je. ale je to len nefunkcne tlacitko jedno.
Český překlad malého srovnání 5D, 20D a D200 od Kena Rockwella
najdete na
http://foto.tbart.cz/1blog.php?i=3
Kapso, velice mě zajímá velikost hledáčku oproti D 70. Zmínil jsi, že je o dost větší. Doufám, že se mi tento stroj dostane co nejdříve do ruky, protože bych to chtěl vidět na vlastní oči. To, čemu se říká hledáček, je u D 70 opravdu hrozné. Čímž neříkám, že je to špatný foťák, jen to, že já bych zrovna tento parametr nerozchodil. Proto mě zajímá cokoliv, co bude v tomto ohledu lepší.
Vašek: Hledáček D200 je opravdu výrazně větší než je u D70s, i když není zase tak velký, jako u tvé filmové F70. Není to ale na půli cesty, velikostí hledáčku má D200 o hodně blíž k F70 než k D70s.
Dobře napsaný review. Už jsem vyzkoušel a čekám na dodání asi do týdne. Možná bych doplnil fotografie vzhledem ke skutečně vinikající kvalitě obrazu.... vím že nepřálo počasí, ale třeba studiové snímky mě chybí.
igoo: Možná dodělám ještě druhý díl s více fotkama ale mezi svátky jsem se bohužel do studia nedostal ....
tbart: bohužel musím říct, že Ken Rockwell je dost neseriózní a jeho články jsou poměrně dost "fanouškovské". Toto prosím nepíšu jako "zhrzený canonista" i když na tebou odkazovaný článek to sedí taky. Ono ale třeba u článku o výhodách Applu Macintosh je to spíš ještě horší a tady mě nikdo ze zaujatosti nenařkne, neboť na Applu sám dělám...
Je to škoda, má na webu spoustu VELMI zajímavých věcí, ale je to skutečně třeba brát s jistou rezervou.
K hledacku: jak je to v porovnani s F100?
Tomas: S tim mohu jen souhlasit ....
misak13: Stejne jako u F70 ....
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).