co bych si přál ještě změnit

• Taky..
    Taky..
    12.01.2016 12:14

Pár týdnů jsem tu nebyl a jsem trochu jak v Jiříkově vidění. Diskuzní vlákna i jednotlivé komentáře mizí, kdo se v tom má vyznat?? :D Od začátku jsem byl proti možnosti mazat nebo upravovat vlastní komentáře, protože jsem tušil, kam to může vést, ale že to budou provádět sami administrátoři, takto bez rozpaků a vysvětlení , jen proto, že jim některý komentář, byť slušný, nebyl po chuti, to jsem nečekal:))

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    12.01.2016 13:35

dobrá, umlčel jsi mě, od teď se do ničeho nebudu vměšovat, na nic upozorňovat, nebudu chtít nic vědět... Nebudu po vás už nic požadovat... nebudu chtít nic vylepšit... nechám to na jiných... jestli budou mít chuť...

• bell
    bell
    12.01.2016 13:38
    Reaguje na Lenka Strnadová 12.01.2016 13:35:

"dobrá, umlčel jsi mě, od teď se do ničeho nebudu vměšovat, na nic..." - zobrazit celý komentář

Leni?

• bell
    bell
    12.01.2016 13:47

Další návrh: sekce "Uživatelé online": opravte tak, aby byla pravdivá. Tzn., zveřejňovat jen ty uživatele, kteří jsou opravdu online, a nenechat zveřejněné hodinu a čtvrt (mám odporozováno) i ty, co se přihlásili třebas jen na vteřinu a hned zase odešli.

• KIV
    KIV
    12.01.2016 13:50

q) Můj účet - Sledovaná vlákna - sledování vláken nefunguje.
    Radiku, mám tam například toto vlákno jako sledované, ale i když to tady přibývá, můj feed se nezačervenal.

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    12.01.2016 13:54
    Reaguje na Dana Kovaľová 12.01.2016 06:37:

"Radiku, tohle jsou pořád jen obecné řeči, pod které se dá schovat cokoli...." - zobrazit celý komentář

mnou odkazovanou fotografii smazal autor nebo mu byla administrativně smazána?

• KIV
    KIV
    12.01.2016 14:00

https://www.fotoaparat.cz/uzivatel/53157
    Toto býval "Lub Dub". Předpokládám, že ho tedy mohu odebrat z mé černé listiny, byl můj jediný ignorovaný, čest jeho památce.

• Taky..
    Taky..
    12.01.2016 14:01
    Reaguje na bell 12.01.2016 13:47:

"Další návrh: sekce "Uživatelé online": opravte tak, aby byla pravdivá. Tzn...." - zobrazit celý komentář

Ono stejně pokud jsou fakticky "online", stejně nemusí znamenat, že tu jsou přítomní. Já se běžně přihlásím a nakouknu ráno a nechám to zapnuté a přihlášené celý den, i když se věnuju po zbytek dne úplně něčemu jinému.. (A je taky otázka, jestli to není narušení ochrany soukromí, když server veřejně (i neregistrované) informuje o tom, jestli přihlášen jsem nebo nejsem.)

• bell
    bell
    12.01.2016 14:11
    Reaguje na Taky.. 12.01.2016 14:01:

"Ono stejně pokud jsou fakticky "online", stejně nemusí znamenat, že tu jsou..." - zobrazit celý komentář

jasně, ale to je něco jiného, jde mi o to, že když se ručně odhlásím, tak bych měla být okamžitě i odhlášena z online uživatelů. Opět - funguje jinde naprosto přesně, takže to jde (když se chce).

• Taky..
    Taky..
    12.01.2016 14:20
    Reaguje na bell 12.01.2016 14:11:

"jasně, ale to je něco jiného, jde mi o to, že když se ručně odhlásím, tak..." - zobrazit celý komentář

To každopádně.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse