co bych si přál ještě změnit

• Petr.
    Petr.
    07.01.2016 11:13
    Reaguje na Pavel_P 07.01.2016 09:10:

"Nemáte to vůbec jednoduché. Přeji hodně trpělivosti :)..." - zobrazit celý komentář

Trpělivost maximálně odradí nespokojeé uživatele ;-) Také přeji provozovatelům, aby si to zjednodušili a sehnali nějakého dobrého UX designéra :-)

• bell
    bell
    08.01.2016 09:22

Další návrh: možnost přikládat do komentáře fotografii. Bezvadně funguje na photopostu nebo na photoserveru. Slouží k rozvinutí debaty - buď vložením fotky autora v jiné variantě, nebo vložením fotky komentujícího v nějaké souvislosti s hodnocenou fotkou nebo debatou pod ní vzniklou.

• bell
    bell
    08.01.2016 09:25

Po smazání komentáře Cenzorem vložit text: "příspěvek byl smazán redakcí z důvodu nevhodnosti příspěvku", nebo tak něco, s ponecháním jména, datu a času původního příspěvku, tak jak je dobrým zvykem v jiných internetových diskusích

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    08.01.2016 11:49

a ještě bych ocenila nějakou rubriku, kde budou vypsáni lidi, kteří dostali od redakce... mocné všemocné... ban, na jak dlouho a proč. Do další rubriky bych nakopírovala všechny redakcí smazané komentáře a opět vysvětlení, proč byly smazány. Pěkně tu umíte zatočit s jistými lidmi... Možná ještě daleko více než dřív.

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    08.01.2016 13:04

Připojuji se k výše uvedeným. Opravdu by mě zajímalo, co bylo na smazaných příspěvcích tak nevhodného, že musely zmizet. Bez obecného obcházení okolo, prosím.

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    Autor
    08.01.2016 13:25

Maže se tu toho opravdu hodně.

Chápu a respektuju, že provozovatel webu musí mít nějaké nástroje, aby dění udržel v mezích slušných mravů. Ale místní úroveň diskuse podle mého názoru neklesá až tak nízko, aby bylo třeba sahat až k likvidaci příspěvků nebo celých vláken (ano, také myslím, že například debata pod článkem „Fotokurz mýma očima“ byla zbytečná, hloupá a záštiplná, ale to přece sakra není důvod ji smazat!)

Bohužel to opravdu smrdí cenzurou nepohodlných názorů. Lepší cestou by bylo více se zapojovat do debaty a smysluplně vysvětlovat záměry a názory administrátorů webu.

Od začátku fungování nové podoby webu se nemůžu zbavit pocitu, že majitelé nechápou, kdo jsou uživatelé. Taky asi nevědí, že tu existuje nějaká fungující a fotograficky poučená komunita, která není úplně blbá, není úplně tvárná, ale je celkem jedinečná. No, a právě tyhle lidi se vám poslední dobou daří slušně nasírat a odrazovat. Není to trochu škoda?

Přeji si, aby se tu nemazaly komentáře bez vysvětlení!

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    08.01.2016 16:11
    Reaguje na Pavel_P 07.01.2016 09:10:

"Nemáte to vůbec jednoduché. Přeji hodně trpělivosti :)..." - zobrazit celý komentář

Pavle, děkuji

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    08.01.2016 23:02

tu se reaguje jen na vlezdoprdelky??? :D

• PeHa 1
    PeHa 1
    09.01.2016 10:31
    Reaguje na Lenka Strnadová 05.01.2016 12:11:

":) a ještě... uvítala bych, kdybych měla někde seznam všech, kdo mě..." - zobrazit celý komentář

:))) Mám stejný problém - moc fotky které nezaujmou nekomentuji a když už chci nakonec zjistím že nemohu :( že Pavle :D

• Pavel_P
    Pavel_P
    09.01.2016 13:28

Já myslím, že máme všichni následující možnost. Akceptovat stav věcí takové jaké jsou. Nebo neakceptovat. Pokud věci neakceptuji, pokusím se je změnit. Pokud se mi změnit nepodaří, mám spoustu dalších možností. Mohu publikovat na jiných serverech, které budou více vyhovovat mým představám.

Tady ty nespokojené hlasy jsou stále od jedněch a těch samých lidí. Kolik Vás je - 20, 30, 40, 50 nebo 100? Myslím, že tenhle server se snaží být místem nejen pro skupinu těchto 100 lidí. Vlastník má právo se svým projketem dělat co chce. Tak to prostě je. Může vyhovět některým hlasům. Nemůže ale vyhovět všem. Riziko je, že o těch 100 uživatelů příjde.

Máte li jiný názor na podobu projketu Fotoaparát.cz a opravdu Váma něm záleží, spojte se přímo s vlastníkem. Třeba i osobně s paní Helenou projednejte své představy. Pokud má vlastník o serveru představu jinou a vy se nedomluvíte na kompromisu, tak co ještě dále řešit?

Tomáši, hovořit ve stylu "existuje nějaká fungující a fotograficky poučená komunita, která není úplně blbá, není úplně tvárná, ale je celkem jedinečná" mi přijde přinejmeším povýšeně a nabubřele.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse