-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
""Seznam komentaru jednotlivce"...jj, to je dobry postreh :)))) (kde clovek..." - zobrazit celý komentář
Heleno, to není žádný můj postřeh, chci jen trošku FA vrátit do starých kolejí, na jiném serveru... kam chodím jen občas... to takto naštěstí funguje stále... :))
"Po technické stránce trošku brutální doostření, obsahem a náladou velice milý snímek :-)"
Za tento můj komentář jsem na blacklistu autora... A tak nabývám dojmu, že už je to tu naprosto dokonalé :( :-)
Tedy, je to tu dokonalé, až na naprostou nepřehlednost a nutnost asi všeobecně nejpoužívanější "galerii" a "forum" hledat kdesi v záložkách, dále: "veřejný profil" a "profil v galerii" je prosím co? Nevidím v tom transparentní rozdíl, užitečnost... Zkrátka, všeobecný, na více místech patrný problém nového FA je, že se člověku neustále pletou pod ruku nepodstatné blbosti a nejdůležitější věci jeden aby hledal.
Ještě jedna poznámka: lépe se mi tu pohybuje na telefonu, jakmile sedím u pc, zoufám si. Schází mi intuitivní ovládání. Velmi.
""Po technické stránce trošku brutální doostření, obsahem a náladou velice..." - zobrazit celý komentář
jsem tu nove a za komentare jsem rada....nechapu proc blacklisty apod. Tak snad josu tu rozumni lide se stejnymi zajmy :)))...ale uvidime, co me jeste ceka...
""Po technické stránce trošku brutální doostření, obsahem a náladou velice..." - zobrazit celý komentář
Njn, Pavel pobaví i v jiných věcech :o)
A k té dokonalosti ovládání přes hlavu... Stále to vypadá na rozdílné názory uživatelů a autorů :-(
Mimochodem, různých návrhů v několika diskuzích padlo již hodně, úspěšně se vyřešily překážky s TD a jinak mám dojem, že viditelnou změnou jsou zatím jen červené novinky. Nemohli by admini někde sepisovat požadavky a evidovat u nich nějaký stav? Jinak to vypadá dost beznadějně. Ani pohled na linkovaný changelog pod uzavřenou diskuzí nevypadá moc optimisticky do budoucna. https://www.fotoaparat.cz/static/changelog
"Njn, Pavel pobaví i v jiných věcech :o) A k té dokonalosti ovládání přes..." - zobrazit celý komentář
Požadavky z diskusí si samozřejmě sepisujeme, nebojte:-) Changelog se vám možná zdá "pesimistický", ale to je dočasný stav.
"Požadavky z diskusí si samozřejmě sepisujeme, nebojte:-) Changelog se vám..." - zobrazit celý komentář
To je dobrá zpráva. Myslel jsem to ale tak, že když už se to tvoří takto za pochodu, tak by ty sepsané požadavky byly viditelné třeba na té odkazované stránce, aby se to neomílalo pořád dokola. Ideálně včetně zamítnutých. Ale když píšete "dočasný stav" tak třeba se to tam vše objeví ;-)
Pokračování k seznamu na straně 1 tohoto článku:
---------------------------
o) Ujasnit terminologii „Galerie“
Odůvodnění:
Na černé liště klikněte na „Galerie“.
Napravo pak je: „Hlavní strana galerie“, „Všechny galerie“, „Lidé v galerii“.
Galerie je tedy něco, co má hlavní stranu, a co má seznam lidí.
A pak si klikněte na „Vybrané galerie“. Teď je galerie třeba „Krajina“, „Černobílé foto“, je to něco, do čeho zařadíte vaši vkládanou fotografii.
Takže galerie má hlavní stranu, má seznam galerií, má seznam uživatelů, a obsahuje například i galerii krajina, i ostatní žánry.
Řešení: Proč nemit prostě jednu (foto)galerii, která má jednoduše pod sebou KATEGORIE ?
http://www.photoextract.com/cs/foto/kategorie.html
-----------------------------
p) Přidat do kategorií: momentky, street, humor…
"Ostatní žánry" je naše druhá největší kategorie.
Momentky, street,... šly ve starém systému zobrazit, teď ne.
Na fotoportále by měla být možnost zařadit fotky kam patří.
---------------------------------------------------------------------------------------
K úpravě komentářů – 24 hodin prosím ponechat.
"Heleno, to není žádný můj postřeh, chci jen trošku FA vrátit do starých..." - zobrazit celý komentář
"chci jen trošku FA vrátit do starých kolejí"
jen to né...!
"Jednotlive pripominky ted spolu s programatory zaciname zpracovavat...." - zobrazit celý komentář
Nemáte to vůbec jednoduché. Přeji hodně trpělivosti :)
Vkládání komentářů je uzamčeno.