-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Pisu, abyste vedeli, ze prispevky stale cteme a je dobre ty, ktere..." - zobrazit celý komentář
Je dobré i takovéto sdělení, info, že víte, čtete, jste. Když to letělo v předchozím vlákně a nebyly reakce nebo spíše odmítavé, působilo to dost beznadějně.
Ale je fakt, že tam to bylo po novu dost chaotické.
Ano, děkujeme za reakci.
Ještě chci napsat, že bod h) je podrobněji rozveden ve foru "Uvádíme nový FA.cz" - viz příspěvek 13.12.2015 23:52.
Zdravím, na připomínky ve vlákně Uvádíme nový FotoAparát.cz už zřejmě reagovat nikdo nebude, pochopila jsem, že se máme přesunout sem, proto zde nakopíruju můj dotaz z 24. 12.
24.12.2015 15:38
Zdravím, chci se zeptat, jak je to se současným TOPem? Již se do něj nedá "prokecat"? Bodovaná top fotka na posledním místě, kterou otevřelo 20 lidí a 5 lidí jí udělilo body je FAčkem více ceněna než fotka, kterou navštívilo 37 lidí a 14 lidí se uráčilo ji okomentovat? Ano, píšu o mém cvaku, ne že bych o TOP nějak stála :) jen mě to zajímá z toho důvodu, že většina mnou vyhledávaných fotek v topu kvůli nemožnosti je bodovat zřejmě být na novém FA nemůže, zapadne mezi těmi všemi cvaky i necvaky a ten, kdo nemá tolik času... už se k nim možná nikdy nedostane :(
Znamená to tedy, že v topu mohou být jen bodované fotky? Nechápu. A doufám v brzkou odpověď. Čtvercové náhledy zřejmě také hned tak nezmizí, ale docela mě jeden takový čtvereček rozesmál, družičky bez hlaviček. Opravdu to nedávám... to, jak fotky náhledy przní...
:) a ještě... uvítala bych, kdybych měla někde seznam všech, kdo mě ignorují :D Nově sledující, nově ignorující - to není od věci, ne? Nenamáhala bych se po otevření fotky s přemýšlením... co onomu autorovi napíšu a pak si teprve všimla, že UŽ nemůžu, viď, Pavle :D Ještě že se nedá onimi autory zakázat otvírání jejich fotek :))
...Nevím, zda se to už řešilo, chci se zeptat, proč se po rozkliknutí pole KOMENTÁŘE UŽIVATELE nebo MOJE KOMENTÁŘE zobrazují pouze náhledy fotek (s názvy) bez ikony a jména komentovaného uživatele??? Tohle je také jedna z mnoha věcí, na co si nikdy nezvyknu! Nač mi je u oněch fotek moje jméno a mé ikony? Chci-li se dopátrat rychle toho, co kdo komu komentoval, včetně mě, je to nyní hrozně zdlouhavé, nechce se mi rozklikávat každou fotku, abych zjistila, kdo ji vložil.
"Zdravím, na připomínky ve vlákně Uvádíme nový FotoAparát.cz už zřejmě..." - zobrazit celý komentář
Jednotlive pripominky ted spolu s programatory zaciname zpracovavat. Predchazi diskuze, nasleduje programovani...Behem ledna uz by mely byt dalsi zmeny videt.
ad 1) Mame zajem, aby fotografie s komentari ale bez bodu byly zohledneny, casto jsou to velmi povedene fotografie...urcite se tyto fotky do TOPu brzy prokecaji :)
ad 2) se ctverci je to slozitejsi diskuze, tam by slo o zmenu cele grafiky a to brzy nebude.
"...Nevím, zda se to už řešilo, chci se zeptat, proč se po rozkliknutí pole..." - zobrazit celý komentář
souhlas s Lenkou, taky mě to otravuje, zdržuje a taky chci vidět, čí fotka je hodnocena. Zato naprosto zbytečně se za jménem komentujících pod fotkou objevuje informace o tom, kolik že má bodů.. proč, nač? Ráda si čtu komentáře i těch, co tu žádné fotografie nemají, ale fotce kolikrát rozumí 100x víc než kupříkladu někdo, kdo svou houževnatostí a vytrvalostí bodovat kdeco recipročně nasbíral bodů 268 071… takže (podle mě) údaj k ničemu.
":) a ještě... uvítala bych, kdybych měla někde seznam všech, kdo mě..." - zobrazit celý komentář
viz Lenka, hezky zveřejnit, kdo mě ignoruje a koho ignoruju já, vše přehledně, ať je vidět, že hodnocení některých fotek je osekané od těch, co hodnotit nemohou anebo ať je vidět, o koho názor nestojím/e
"...Nevím, zda se to už řešilo, chci se zeptat, proč se po rozkliknutí pole..." - zobrazit celý komentář
"Seznam komentaru jednotlivce"...jj, to je dobry postreh :)))) (kde clovek uvidi svoje jmeno s ikonkou i tisickrat za sebou :)))...to by chtelo zmenit. Minimalne pridat ikonku a autora fotky, jak pises ...
I s ostatními návrhy zde před Lenkou zveřejněnými souhlasím!!, akorát je nebudu vypisovat. A ještě něco bych přidala, aby to nezapadlo - i když něco z toho bylo zmíněno u toho už zavřeného článku:
- spustit sekci „VŠECHNY KOMENTÁŘE ke všem fotkám chronologicky za sebou někde ve sloupečku na hlavní straně galerie“ .. ať je tu více živo, ať vidíme, co se kde děje
- SLEDOVANÍ UŽIVATELÉ, opět a znovu prosím, přejmenujte zpět na oblíbení... copak jsme tu u Big brother? .. nehledě na to, že si do oblíbených chci dát zpět i ty, co už nejsou mezi námi, neboť zemřeli a sledovat je… to jako fakt umíte??
- úprava komentářů, tak na to by snad měla stačit 1 hodina, namísto současných 24, ne? .. snad i dysgrafik opraví do 1 hodiny, co neuhlídal.. a vůbec, zrušte to celé, opět - jsme dospělí lidé, kteří se za překlep umí omluvit nebo ví, že ostatní pochopí, že chybovat je lidské a dětem zde případně vyskytujících se případnou chybičku rádi omluvíme. Přeci nebudu celých 24 hodin čekat, jestli se komentáře kdekoli nezmění v cokoli..
- název fotografie - umožnit nejen delší názvy ale i jednopísmenný název. Chci fotografii nazvat kupříkladu Y, protože takovou souvislost moje fotografie znázorňuje, ale nemůžu. Chci nazvat fotografii z Aše Aš, a nemůžu. Chci nazvat fotografii Už, Až, Ty, Já, .... prostě čímkoli, co je také hezkým celým českým slovem, a nemohu. U své (!) autorské fotografie chci použít i autorský název nebo třeba jen .
- Ty mezery všude, velké písmo... uberte, je to děsně nepřehledné. Zhustit a menší písmo, víc řádku pod sebe, ať se vleze na stránku. Tady furt jenom klikáme... na další stranu, na další stranu... A komentáře, ať se ukládají jednotně u jednotlivých fotografií i přehledu komentárů - třeba od spodu nahoru nejstarší po nejnovější, ať nemusíme pro poslední koment klikat dolů... kde mi stejně vyjede modrá obrvelkolišta a musím rolovat doprostřed strany
Vkládání komentářů je uzamčeno.