co bych si přál ještě změnit

• rulisa
    rulisa
    23.12.2015 09:45
    Reaguje na Helena Macenauerová 22.12.2015 21:10:

"Pisu, abyste vedeli, ze prispevky stale cteme a je dobre ty, ktere..." - zobrazit celý komentář

Je dobré i takovéto sdělení, info, že víte, čtete, jste. Když to letělo v předchozím vlákně a nebyly reakce nebo spíše odmítavé, působilo to dost beznadějně.

Ale je fakt, že tam to bylo po novu dost chaotické.

• KIV
    KIV
    24.12.2015 20:44

Ano, děkujeme za reakci.
    Ještě chci napsat, že bod h) je podrobněji rozveden ve foru "Uvádíme nový FA.cz" - viz příspěvek 13.12.2015 23:52.

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    05.01.2016 11:22

Zdravím, na připomínky ve vlákně Uvádíme nový FotoAparát.cz už zřejmě reagovat nikdo nebude, pochopila jsem, že se máme přesunout sem, proto zde nakopíruju můj dotaz z 24. 12.

24.12.2015 15:38

Zdravím, chci se zeptat, jak je to se současným TOPem? Již se do něj nedá "prokecat"? Bodovaná top fotka na posledním místě, kterou otevřelo 20 lidí a 5 lidí jí udělilo body je FAčkem více ceněna než fotka, kterou navštívilo 37 lidí a 14 lidí se uráčilo ji okomentovat? Ano, píšu o mém cvaku, ne že bych o TOP nějak stála :) jen mě to zajímá z toho důvodu, že většina mnou vyhledávaných fotek v topu kvůli nemožnosti je bodovat zřejmě být na novém FA nemůže, zapadne mezi těmi všemi cvaky i necvaky a ten, kdo nemá tolik času... už se k nim možná nikdy nedostane :(

Znamená to tedy, že v topu mohou být jen bodované fotky? Nechápu. A doufám v brzkou odpověď. Čtvercové náhledy zřejmě také hned tak nezmizí, ale docela mě jeden takový čtvereček rozesmál, družičky bez hlaviček. Opravdu to nedávám... to, jak fotky náhledy przní...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    05.01.2016 12:11

:) a ještě... uvítala bych, kdybych měla někde seznam všech, kdo mě ignorují :D Nově sledující, nově ignorující - to není od věci, ne? Nenamáhala bych se po otevření fotky s přemýšlením... co onomu autorovi napíšu a pak si teprve všimla, že UŽ nemůžu, viď, Pavle :D Ještě že se nedá onimi autory zakázat otvírání jejich fotek :))

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    06.01.2016 08:00

...Nevím, zda se to už řešilo, chci se zeptat, proč se po rozkliknutí pole KOMENTÁŘE UŽIVATELE nebo MOJE KOMENTÁŘE zobrazují pouze náhledy fotek (s názvy) bez ikony a jména komentovaného uživatele??? Tohle je také jedna z mnoha věcí, na co si nikdy nezvyknu! Nač mi je u oněch fotek moje jméno a mé ikony? Chci-li se dopátrat rychle toho, co kdo komu komentoval, včetně mě, je to nyní hrozně zdlouhavé, nechce se mi rozklikávat každou fotku, abych zjistila, kdo ji vložil.

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    06.01.2016 10:06
    Reaguje na Lenka Strnadová 05.01.2016 11:22:

"Zdravím, na připomínky ve vlákně Uvádíme nový FotoAparát.cz už zřejmě..." - zobrazit celý komentář

Jednotlive pripominky ted spolu s programatory zaciname zpracovavat. Predchazi diskuze, nasleduje programovani...Behem ledna uz by mely byt dalsi zmeny videt.
    ad 1) Mame zajem, aby fotografie s komentari ale bez bodu byly zohledneny, casto jsou to velmi povedene fotografie...urcite se tyto fotky do TOPu brzy prokecaji :)
    ad 2) se ctverci je to slozitejsi diskuze, tam by slo o zmenu cele grafiky a to brzy nebude.

• bell
    bell
    06.01.2016 10:26
    Reaguje na Lenka Strnadová 06.01.2016 08:00:

"...Nevím, zda se to už řešilo, chci se zeptat, proč se po rozkliknutí pole..." - zobrazit celý komentář

souhlas s Lenkou, taky mě to otravuje, zdržuje a taky chci vidět, čí fotka je hodnocena. Zato naprosto zbytečně se za jménem komentujících pod fotkou objevuje informace o tom, kolik že má bodů.. proč, nač? Ráda si čtu komentáře i těch, co tu žádné fotografie nemají, ale fotce kolikrát rozumí 100x víc než kupříkladu někdo, kdo svou houževnatostí a vytrvalostí bodovat kdeco recipročně nasbíral bodů 268 071… takže (podle mě) údaj k ničemu.

• bell
    bell
    06.01.2016 10:27
    Reaguje na Lenka Strnadová 05.01.2016 12:11:

":) a ještě... uvítala bych, kdybych měla někde seznam všech, kdo mě..." - zobrazit celý komentář

viz Lenka, hezky zveřejnit, kdo mě ignoruje a koho ignoruju já, vše přehledně, ať je vidět, že hodnocení některých fotek je osekané od těch, co hodnotit nemohou anebo ať je vidět, o koho názor nestojím/e

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    06.01.2016 10:28
    Reaguje na Lenka Strnadová 06.01.2016 08:00:

"...Nevím, zda se to už řešilo, chci se zeptat, proč se po rozkliknutí pole..." - zobrazit celý komentář

"Seznam komentaru jednotlivce"...jj, to je dobry postreh :)))) (kde clovek uvidi svoje jmeno s ikonkou i tisickrat za sebou :)))...to by chtelo zmenit. Minimalne pridat ikonku a autora fotky, jak pises ...

• bell
    bell
    06.01.2016 10:37

I s ostatními návrhy zde před Lenkou zveřejněnými souhlasím!!, akorát je nebudu vypisovat. A ještě něco bych přidala, aby to nezapadlo - i když něco z toho bylo zmíněno u toho už zavřeného článku:

- spustit sekci „VŠECHNY KOMENTÁŘE ke všem fotkám chronologicky za sebou někde ve sloupečku na hlavní straně galerie“ .. ať je tu více živo, ať vidíme, co se kde děje

- SLEDOVANÍ UŽIVATELÉ, opět a znovu prosím, přejmenujte zpět na oblíbení... copak jsme tu u Big brother? .. nehledě na to, že si do oblíbených chci dát zpět i ty, co už nejsou mezi námi, neboť zemřeli a sledovat je… to jako fakt umíte??

- úprava komentářů, tak na to by snad měla stačit 1 hodina, namísto současných 24, ne? .. snad i dysgrafik opraví do 1 hodiny, co neuhlídal.. a vůbec, zrušte to celé, opět - jsme dospělí lidé, kteří se za překlep umí omluvit nebo ví, že ostatní pochopí, že chybovat je lidské a dětem zde případně vyskytujících se případnou chybičku rádi omluvíme. Přeci nebudu celých 24 hodin čekat, jestli se komentáře kdekoli nezmění v cokoli..

- název fotografie - umožnit nejen delší názvy ale i jednopísmenný název. Chci fotografii nazvat kupříkladu Y, protože takovou souvislost moje fotografie znázorňuje, ale nemůžu. Chci nazvat fotografii z Aše Aš, a nemůžu. Chci nazvat fotografii Už, Až, Ty, Já, .... prostě čímkoli, co je také hezkým celým českým slovem, a nemohu. U své (!) autorské fotografie chci použít i autorský název nebo třeba jen .

- Ty mezery všude, velké písmo... uberte, je to děsně nepřehledné. Zhustit a menší písmo, víc řádku pod sebe, ať se vleze na stránku. Tady furt jenom klikáme... na další stranu, na další stranu... A komentáře, ať se ukládají jednotně u jednotlivých fotografií i přehledu komentárů - třeba od spodu nahoru nejstarší po nejnovější, ať nemusíme pro poslední koment klikat dolů... kde mi stejně vyjede modrá obrvelkolišta a musím rolovat doprostřed strany

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse