co bych si přál ještě změnit

  • Radik
    Radik
    15.01.2016 00:21

    Kdyz tohle vlakno vzniklo, mluvilo se prave o technickych vecech. A podle toho, na cem pracujeme, tak svuj ucel plni. Cimz nechci rict, ze se bude realizovat vse, co tu zaznelo.

    "Netechnicke" pripominky budeme resit a budeme se k nim vyjadrovat, pokud to bude mit nejaky smysl. Ale nema smysl tu rozjizdet nekonecne flamewary, ktere nemaji sanci skoncit konstruktivne.

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    15.01.2016 05:20
    Reaguje na Radik 15.01.2016 00:21:

    "Kdyz tohle vlakno vzniklo, mluvilo se prave o technickych vecech. A podle..." - zobrazit celý komentář

    Děkuji, Heleno.

  • ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    Autor
    15.01.2016 09:41

    Já to vidím tak, že „rýpalové“ v této i v předchozí diskusi nejvíc trpí tím, že je provozovatelé webu neberou vážně a nejednají s nimi jako s dospělými, respektovanými, dlouhodobými uživateli portálu, kteří jim stojí za odpověď, vysvětlení nebo třeba i za omluvu.

    Technické opravy a vylepšení, kterým se správci poctivě věnují a řeší je, potom bohužel nemají tu kladnou odezvu, kterou by si zasloužily.

    Milí provozovatelé FotoAparat.cz, když děláte web pro lidi, bylo by dobré pečovat nejenom o technickou stránku věci, ale i o ty lidi. Poslední Alešova odpověď (a Heleniny neodpovědi) vlastně vyzněla tak, že pocitové a subjektivní připomínky a názory přinejmenším 8 lidí (což je vzhledem k počtu uživatelů, kteří se zapojují do diskusí, docela velké procento) neřešíte, protože to nemá smysl. Tady prostě chybí, aby někdo dával uživatelům najevo, že má stejné cíle jako oni, že je bere vážně, že se o ně zajímá, že jim chce pomoci. To není primárně otázka „vyřešení problému“, ale „péče o komunitu“. Není to rozhodně jednoduchý job a já to sem nepíšu, abych prudil. Snažím se vás navést směrem, který mi připadá perspektivní.

  • Jakub Súkeník
    Jakub Súkeník
    Admin
    15.01.2016 12:34

    FotoAparát.cz je tým lidí, který tři roky pracoval na tom, aby tento web pro vás vytvořil - všechny náměty a podněty řešíme společně a odpovídá ten, kdo je zrovna nejlépe po ruce;-) Na připomínky odpovíme rádi, pokud budou konstruktivní.

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    15.01.2016 13:26

    A opět velké nepochopení toho, co Tom píše. Jak konstruktivně vyjádřit pocit frustrace z toho, že se ve fóru objeví pět nebo šest komentářů, přijde adminka a poděkuje za jediný pochvalný, který jim předcházel? Jak vyjádřit konstruktivně frustraci z toho, že adminka napadne všechny, kdo nejsou "srdeční lidé"? A poukazuje jako na něco záporného na skutečnost, že kdosi kritizuje "pod rouškou anonymity", kterou ovšem FA umožňuje? To jsou jen některé z podnětů z netechnické - a zjevně "nekonstruktnivní" sféry, které tu zazněly, a které by si podle mého mínění zasloužily přinejmenším poznámku: "Pardon, tohle nám ujelo, je toho na nás teď moc, snažíme se dělat pět až deset věcí najednou a nervy pracují." Možná by pak ta frustrace, kterou cítím - a myslím, že nejen já - nebyla tak velká.

  • ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    Autor
    15.01.2016 13:30

    psal jsem v podstatě to, co Dana, takže mažu již zbytečný příspěvek.

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    16.01.2016 12:01
    Reaguje na ornitolog TomT 15.01.2016 09:41:

    "Já to vidím tak, že „rýpalové“ v této i v předchozí diskusi nejvíc trpí tím..." - zobrazit celý komentář

    Fotoaparat.cz ma nekolik komunit - komunita okolo clanku, komunita na Galerii, komunita na Setkani fotografu, komunita na kurzech FotoInstitut.cz, komunita na Fotoexpedicich...je zajimave, ze tretina lidi z Fotoaparatu cte pouze clanky a neni na Galerii, stejne jako tretina je pouze na Galerii a necte clanky...nekteri lide se prolinaji a potkavam je na vsech akcich. Jezdi s nami opakovane na FotoExpedice, absolvuji velky vyber kurzu...Podle google zde na webu kazdy travi v prumeru 4minuty, neni zde clovek, ktery by web jen prolitl.... Tesi nas, kdyz se tady citite dobre. Cteme vase prispevky a diskutujeme je s programatory 2x tydne, v tymu kazdy den. Momentalne travím denne 2-3 hodiny prohlizenim fotek. Je to neco uzasneho - coby krajinar se nejdriv kocham krajinami, ktere jsou nyni hodne mezi soutezemi...pak si pocestuji (sbiram inspiraci), dobre se bavim nad humornymi prispevky u fotek, ktere vetsinou nemaji bodovani, ...49% z vas je novych, 51% uz zkuseni fotoaparatnici :)...Stava se, ze v mailu, na forech jsou slova spatne pochopena... Mozna mi prijdou nektere otazky zbytecne utocne...? Chodime na fotoaparat.cz ve svem volnem case. Vkladame sem nase fotografie. Je to mnohem obtiznejsi, nez je vlozit na facebook (tam je davam primo z karty...). Fotky zde uz musi mit vyssi uroven. Navic jsou zalohovany a muzeme si tu vytvaret svoje profily a galerie. Chceme se bavit, priucit se necemu novemu, inspirovat se... Zkusme spolu vymyslet, jak byt spokojeni :). Dekuji vsem, kdo pomuzou.

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    Admin
    16.01.2016 12:16

    Na žádost vyvojářů, kteří ted intenzivne pracuji na dodatecnych upravach naseho noveho webu, si dovoluji uzavrit toto vlakno, kde je velky seznam pozadavku na tyto zmeny. Behem tohoto a pristiho tydne by melo dojit k aplikaci vetsiny pozadavku zde uvedenych. Pojdme je sledovat :) Dekuji.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse