co bych si přál ještě změnit

  • Radik
    Radik
    12.01.2016 22:24
    Reaguje na Dana Kovaľová 12.01.2016 06:37:

    "Radiku, tohle jsou pořád jen obecné řeči, pod které se dá schovat cokoli...." - zobrazit celý komentář

    Ano, abychom pokryli uzasnou vynalezavost uzivatelu, nedokazeme byt konkretni... Ale jak jsem rekl, naprosta vetsina komentaru nic neporusuje.

    Smazat chaos byla chyba, nevim jak se to povedlo, duvod k tomu nebyl.

    Pokud bych mel resit "kokota" (ted uz to nedava smysl, autor fotku smazal), tak je spatne kokot, ale i komentar, ktery to vyprovokoval - ten s fotkou nic spoledneho nemel a nelze ho chapat jinak nez jako provokaci.

  • Radik
    Radik
    12.01.2016 22:48
    Reaguje na bell 12.01.2016 13:47:

    "Další návrh: sekce "Uživatelé online": opravte tak, aby byla pravdivá. Tzn...." - zobrazit celý komentář

    Seznam prihlasenych uzivatelu je (kdekoli) na webu vzdy nepresna informace. Na to proste http protokol neni zarizeny a vzdy je to jen dohad vychazejici z nejakych predpokladu. Ano, slo by to castecne zpresnit, ale nikdy ne absolutne, a vzdy za cenu vetsiho naruseni soukromi, zatezovani serveru a prenosove kapacity. My tento udaj bereme jako informativni a dalsi zpresnovani nedava smysl.
    Navic se nejedna o prihlasene uzivatele (to by jich bylo mnohonasobne vice a informace by byla uplne k nicemu), ale o uzivatele, kteri "tu jsou nebo nedavno byli". Odstraneni uzivatele z online po odhlaseni by byla take chyba, protoze to vubec nerespektuje ty, kteri jsou prihlaseni trvale na nekolika zarizenich. Mozna to tak nekdo dela, ale nemyslim, ze je to lepsi metodika, je proste jen jina.

  • bell
    bell
    13.01.2016 07:15
    Reaguje na Radik 12.01.2016 22:48:

    "Seznam prihlasenych uzivatelu je (kdekoli) na webu vzdy nepresna informace...." - zobrazit celý komentář

    ... "ty, kteri jsou prihlaseni trvale na nekolika zarizenich" .. ale to je jejich problém. Já bych myslela, že když se fyzicky odhlásím (ze všech svých zařízení), tak to server někde zaznamená a odmaže mě ze seznamu online. Jestli ono to nemá informativní charakter toho druhu - kolik že nás tu brouzdá a přitom tu většinou není ani mucha.

    Takže nejde. Dík.

  • KIV
    KIV
    13.01.2016 18:29
    Reaguje na KIV 12.01.2016 13:50:

    "q) Můj účet - Sledovaná vlákna - sledování vláken nefunguje. Radiku, mám..." - zobrazit celý komentář

    Takže q) Začalo fungovat správně, naskočilo mi u můj feed i u vlákna červené čísílko tři, děkuji.

  • Radik
    Radik
    13.01.2016 20:09
    Reaguje na bell 13.01.2016 07:15:

    "... "ty, kteri jsou prihlaseni trvale na nekolika zarizenich" .. ale to je..." - zobrazit celý komentář

    "Já bych myslela, že když se fyzicky odhlásím (ze všech svých zařízení)" - chyba, nepozna.

    Kazdopadne ne, tato funkcnost je stejna jako na starem FA a neplaneujeme zmenu.

  • Taky..
    Taky..
    14.01.2016 09:47

    Co bych si přál ještě změnit?

    Přál bych si, aby se sem vrátili ti, kteří s přechodem na nové FA zmizeli. Ti, které jsem tu rád potkával, líbily se mi jejich fotky, vážil jsem si jejich názorů na fotky ostatních. Ti, které odradila míra nenadálých změn, změn často k horšímu, které rulisa glosovala, že "nejsou pro staré".

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    14.01.2016 13:30

    Nápodobně. Ale to je bez změny celkového přístupu administrace FA nemožné... a vůli k tomu nevidím ani v náznacích. Jinak by se někdo z administrace, myslím, alespoň pokusil nějak zareagovat na komentář TomaT - cituji: "Od začátku fungování nové podoby webu se nemůžu zbavit pocitu, že majitelé nechápou, kdo jsou uživatelé. Taky asi nevědí, že tu existuje nějaká fungující a fotograficky poučená komunita, která není úplně blbá, není úplně tvárná, ale je celkem jedinečná. No, a právě tyhle lidi se vám poslední dobou daří slušně nasírat a odrazovat. Není to trochu škoda?" ...a nenásledovalo by po něm jen poděkování ADMINky Heleny jedinému člověku, který v předchozích xy příspěvcích redakci nekritizoval.

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    14.01.2016 16:18

    Slíbila jsem (si), že se tu už neobjevím, ale ono se to nedá. Před časem jsem chtěla, aby se jeden beskydský fotograf vrátil i sem, odpověděl mi... Dobrý den,
    ano, zaznamenal jsem změny... ale pro mě je ta nová forma fáčka doslova odpudivá...
    A pro mnohé nejen... ona nová forma... Chci jen, abyste se chytli za nos. Za chvíli se tu budu cítit jako v Severní Korei... Tím myslím ono likvidování nepohodlných, mazání názorů... :D Ještě že nám jeden uživatel, který zcela vyhovuje režimu... dovolil prchnout... Ale já nechci prchat ;)

    Dani, měl o tebe starost... pán z Beskyd, ale koukám, že ji už nemusí mít až tak velikou ;)

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    14.01.2016 19:04

    Během tohoto a příštího týdne by měla být provedena většina úprav, založených na požadavcích, které jste postupně zaznamenávali ve foru, u článků. Jejich seznam najdete zde: https://www.fotoaparat.cz/static/changelog. Děkujeme za vaše názory!

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    14.01.2016 19:49

    Heleno, a vyjádříš se taky k netechnickým připomínkám?

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse