-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Jo a s těmi statistikami je to skutečně tak - docela legrace, jak jsem těch svých tři tisíce dvě stě sedmdesát hodnocení a šestnáct tisíc sto sedmdesát komentářů zvládla nacpat do necelejch šesti set prohlídnutejch fotek. :-))
Nestálo by za to i tohle opravit?
"No a tebe by to nerozčililo, taková rada? :-))..." - zobrazit celý komentář
Já to právě ani neznal, ten ctrl+klik. Já klikám kolečkem:-)
"Já to právě ani neznal, ten ctrl+klik. Já klikám kolečkem:-)..." - zobrazit celý komentář
Ty jseš Taky nějakej chytrej..... :-)))))
"Neee, neomlouvej se, máš úplnou pravdu!!! Mea culpa, Petře moc se omlouvám..." - zobrazit celý komentář
Ruliso, to že každá dobře míněná rada musí být náležitě potrestána mě nenaštvalo a beru si z toho opět ponaučení. Ale to, že jsi mě vlastně napsala, že jsem stejný jako jistý Pavel a já si k tomu přiřadil jednoho zdejšího, tak to je pro mě fakt rána s kterou se jen tak nesrovnám. A to bez legrace! Navíc, když asi myslíme stejného :-)))
A kdybys věděla, jak jsem volil slova, aby to nevyznělo jako poučování....
"Ale přišla jsem se sem původně jen optat, jestli se neuvažuje o tom už..." - zobrazit celý komentář
Tohle se resilo uz mockrat... jeste v dobe vyvoje a testovani se to zmenilo nekolikrat. Tabory priznivcu ruznych variant jsou srovnatelne a pak je tu nezanedbatelny pocet tech, ktery nevedi nebo svuj nazor nepravidelne meni (jako treba ja)...
Takze se uvazuje, ale vysledek je zatim nejasny...
"Tohle se resilo uz mockrat... jeste v dobe vyvoje a testovani se to zmenilo..." - zobrazit celý komentář
to je skoda, ze vysledek je nejasny
"Ruliso, to že každá dobře míněná rada musí být náležitě potrestána mě..." - zobrazit celý komentář
To nebyl trest, ale preventivní obrana.
Ne každá dobře míněná rada je taky dobrá rada a jak s oblibou říkávál jeden můj bývalý, všecky lidi s dobrými úmysly by patřilo postavit ke zdi a mlátit pometlem. (No, on to říkal hůř, mně by stačilo to pometlo.)
Hele, všecko dobrý, v týdnu zas tolik nepiju, to si dám maximálně decko, tak snad už si Petry s Pavly plíst nebudu. :-))
A za jeden pytel s eomlouvám.
Potřebovala bych spíš radu, jak klikat úplně bez klikání . Začíná mě brát karpál.
"Tohle se resilo uz mockrat... jeste v dobe vyvoje a testovani se to zmenilo..." - zobrazit celý komentář
No, tak aspoň naděje.
Založím si ještě pár profilů a zkusím ten poměr sil zvrátit.
"To nebyl trest, ale preventivní obrana. Ne každá dobře míněná rada je taky..." - zobrazit celý komentář
Mám předplacíno, tak Ti dám ještě jednu chytrou radu :-))) Když nechceš klikat, tak si pořiď http://www.wacom.com/en-us/products/pen-displays/cintiq-27-qhd-touch a můžeš se dotýkat.
A omlouvat se nemusíš, mě to pobavilo. Ono to bylo zřejmé už od začátku ;-) Připíjím na zdraví a na to, aby se to klikání na FA někdy trochu zoptimalizovalo.
Právě jsem koukal na fotky ze starých TD... a možná se to tu už řešilo... ale docela mi tam chybí, že nevidím, kdo mi co pod ně napsal :/
Př:
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/382818/?page=c76726b4ce037901c5909cbb748e848d
Vkládání komentářů je uzamčeno.