-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
No to se mi zas zdá moc, tolik fotek jsem snad tady na FA v novým ani neprohlídla. Leda by se počítalo jako jedno otevření i každý opakovaný u téže fotky.
Ale pak mi přijde nelogický, že nápočet komentářů se přebírá včetně starých stránek, ale prohlídnutý fotky ne. Navíc pokud se načte jedna fotka i několikrát, tak to nemá žádnou vypovídací hodnotu.
"Pavle, prosím, pochopil jsi smysl sdělení, nebo jsi jen uvítal možnost se..." - zobrazit celý komentář
Ruliso, nejsem Pavel, ale Petr, nevím proč "zase" a byl to jen tip. Když nevyhovuje, tak na to zapomeň. Já si takto snadno otevřu v záložkách z náhledů fotky a pak si je postupně prohlížím. S chytřejší nebo hloupější to nemělo nic společného ;-)
"Ruliso, nejsem Pavel, ale Petr, nevím proč "zase" a byl to jen tip. Když..." - zobrazit celý komentář
Ona už vidí všade Pavla;)
Sorry rulis, nedalo mi;)
"Ruliso, nejsem Pavel, ale Petr, nevím proč "zase" a byl to jen tip. Když..." - zobrazit celý komentář
Jsi to pěkně schytal za svoji radu, že? ;) V rozčilení člověk přestává rozlišovat..
"...by se mi líbilo, kdybych ve svém profilu viděl, když někdo zareaguje na můj komentář pod cizí fotkou, pak by se dalo diskutovat. V současném webu bych musel pořád dokola prohlížet co jsem kde komentoval, jestli k tomu náhodou někdo něco nenapsal..."
Ano. Už jsem to tady taky psal a žádal jsem o to už na starém webu, ale stále nic... Člověk aby furt jen klikal a klikal. A o to asi jde, aby bylo víc peněz z reklamy:-)
""...by se mi líbilo, kdybych ve svém profilu viděl, když někdo zareaguje na..." - zobrazit celý komentář
Davno pryc je doba, kdy se cena reklamy odvijela od poctu zobrazeni... takze pocet kliku nas opravdu nezachrani a nemotivuje :) Ale ano, i o tom se da uvazovat, kdyz uz je mozne reagovat na komentar.
Přidám ještě jeden návrh. Co kdybyste otočili pořadí komentářů tak, aby všude byly od nejnovějších po nejstarší?
"Ona už vidí všade Pavla;) Sorry rulis, nedalo mi;)..." - zobrazit celý komentář
Neee, neomlouvej se, máš úplnou pravdu!!!
Mea culpa, Petře moc se omlouvám. U PC popí(c)jím a pak to takhle dopadá.
Fakt už jdu na tohle nové FA s tím, že mám předem tykadla, kde zas mi bude radit pan Pavel. :-)) A hned sekám.
Tentokrát úplně blbě.
"Jsi to pěkně schytal za svoji radu, že? ;) V rozčilení člověk přestává..." - zobrazit celý komentář
No a tebe by to nerozčililo, taková rada? :-))
Ale přišla jsem se sem původně jen optat, jestli se neuvažuje o tom už vícekrát zmiňovaném přehození nových a topových fotek na úvodní stránce galerie.
Kulhá to (krom pořadí důležitosti, pro co lidi na tu stránklu lezou) i logikou struktury, když de facto hlavní přehled (nejproměnlivější) je zastrčenej mezi dva výběry (denní a týdenní, víceméně statické).
Staré řazení "oznámení o soutěžích - nové fotky - topové fotky" bylo takové čistší.
Vkládání komentářů je uzamčeno.