Uvádíme nový FotoAparát.cz

• rulisa
    rulisa
    06.12.2015 18:42

No to se mi zas zdá moc, tolik fotek jsem snad tady na FA v novým ani neprohlídla. Leda by se počítalo jako jedno otevření i každý opakovaný u téže fotky.

Ale pak mi přijde nelogický, že nápočet komentářů se přebírá včetně starých stránek, ale prohlídnutý fotky ne. Navíc pokud se načte jedna fotka i několikrát, tak to nemá žádnou vypovídací hodnotu.

• Petr.
    Petr.
    06.12.2015 19:07
    Reaguje na rulisa 06.12.2015 13:42:

"Pavle, prosím, pochopil jsi smysl sdělení, nebo jsi jen uvítal možnost se..." - zobrazit celý komentář

Ruliso, nejsem Pavel, ale Petr, nevím proč "zase" a byl to jen tip. Když nevyhovuje, tak na to zapomeň. Já si takto snadno otevřu v záložkách z náhledů fotky a pak si je postupně prohlížím. S chytřejší nebo hloupější to nemělo nic společného ;-)

• lll
    lll
    06.12.2015 19:15
    Reaguje na Petr. 06.12.2015 19:07:

"Ruliso, nejsem Pavel, ale Petr, nevím proč "zase" a byl to jen tip. Když..." - zobrazit celý komentář

Ona už vidí všade Pavla;)
    Sorry rulis, nedalo mi;)

• Taky..
    Taky..
    07.12.2015 09:06
    Reaguje na Petr. 06.12.2015 19:07:

"Ruliso, nejsem Pavel, ale Petr, nevím proč "zase" a byl to jen tip. Když..." - zobrazit celý komentář

Jsi to pěkně schytal za svoji radu, že? ;) V rozčilení člověk přestává rozlišovat..

• Taky..
    Taky..
    07.12.2015 09:24

"...by se mi líbilo, kdybych ve svém profilu viděl, když někdo zareaguje na můj komentář pod cizí fotkou, pak by se dalo diskutovat. V současném webu bych musel pořád dokola prohlížet co jsem kde komentoval, jestli k tomu náhodou někdo něco nenapsal..."

Ano. Už jsem to tady taky psal a žádal jsem o to už na starém webu, ale stále nic... Člověk aby furt jen klikal a klikal. A o to asi jde, aby bylo víc peněz z reklamy:-)

• Radik
    Radik
    07.12.2015 09:42
    Reaguje na Taky.. 07.12.2015 09:24:

""...by se mi líbilo, kdybych ve svém profilu viděl, když někdo zareaguje na..." - zobrazit celý komentář

Davno pryc je doba, kdy se cena reklamy odvijela od poctu zobrazeni... takze pocet kliku nas opravdu nezachrani a nemotivuje :) Ale ano, i o tom se da uvazovat, kdyz uz je mozne reagovat na komentar.

• Petr.
    Petr.
    07.12.2015 10:13

Přidám ještě jeden návrh. Co kdybyste otočili pořadí komentářů tak, aby všude byly od nejnovějších po nejstarší?

• rulisa
    rulisa
    08.12.2015 00:04
    Reaguje na lll 06.12.2015 19:15:

"Ona už vidí všade Pavla;) Sorry rulis, nedalo mi;)..." - zobrazit celý komentář

Neee, neomlouvej se, máš úplnou pravdu!!!

Mea culpa, Petře moc se omlouvám. U PC popí(c)jím a pak to takhle dopadá.
    Fakt už jdu na tohle nové FA s tím, že mám předem tykadla, kde zas mi bude radit pan Pavel. :-)) A hned sekám.
    Tentokrát úplně blbě.

• rulisa
    rulisa
    08.12.2015 00:06
    Reaguje na Taky.. 07.12.2015 09:06:

"Jsi to pěkně schytal za svoji radu, že? ;) V rozčilení člověk přestává..." - zobrazit celý komentář

No a tebe by to nerozčililo, taková rada? :-))

• rulisa
    rulisa
    08.12.2015 00:15

Ale přišla jsem se sem původně jen optat, jestli se neuvažuje o tom už vícekrát zmiňovaném přehození nových a topových fotek na úvodní stránce galerie.

Kulhá to (krom pořadí důležitosti, pro co lidi na tu stránklu lezou) i logikou struktury, když de facto hlavní přehled (nejproměnlivější) je zastrčenej mezi dva výběry (denní a týdenní, víceméně statické).

Staré řazení "oznámení o soutěžích - nové fotky - topové fotky" bylo takové čistší.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse