Uvádíme nový FotoAparát.cz

• Radik
    Radik
    16.12.2015 21:58
    Reaguje na KIV 16.12.2015 12:16:

"No, nechci do toho mluvit, ale on "pokročilý ornitolog TomT" jako vítěz..." - zobrazit celý komentář

Myslim, ze moznosti jsou...

Je tu stare TD, kde je mozne to pod galerii probrat.
    Je tu forum "Dotazy a pripominky".
    A kdyby to nestacilo, tak dalsi 2 fora. kde jde vytvaret vlakna.

A kdyby to fakt nestacilo, tak muzme vytvorit jeste dalsi forum...

Ale do toho galerijniho to fakt nepatri.

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    17.12.2015 14:39
    Reaguje na Radik 16.12.2015 21:58:

"Myslim, ze moznosti jsou... Je tu stare TD, kde je mozne to pod galerii..." - zobrazit celý komentář

Nechci to téma hrotit, možnosti, jak píšeš, jsou. Ale přece se mi zdá, že právě do kategorie Diskuse ke galeriím by vyhlášení tématu dne patřilo...

• Radik
    Radik
    18.12.2015 19:21
    Reaguje na ornitolog TomT 17.12.2015 14:39:

"Nechci to téma hrotit, možnosti, jak píšeš, jsou. Ale přece se mi zdá, že..." - zobrazit celý komentář

I to se nevylucuje... Pokud se nekde jinde domluvi termin, tak se muze tema zalozit jako nova soutez, tudiz bude dloho dopredu v seznamu soutezi (nikoli na hlavni strane galerie, ale v seznamu soutezi, tam bude az kratce pred zacatkem) a diskuze pod nim muze probihat...
    Stejne tak muze vzniknout nejake dalsi fotum jen a jen pro volnou diskuzi ke galerii. Kazdopadne to stavajici forum je vazane na konkretni galerie a neni imho vhodne to mixovat, prinejmensim by bylo matouci, ze z nekterych vlaken se komentare propisuji pod galerie a z jinych ne....

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    Autor
    18.12.2015 20:38

Moc tomu nerozumim, proc by to melo byt matouci. Pro mne je matouci, kdyz zakladatel diskuze je FURT stejny clovek...
    Diskuze ke Galeriim lze zalozit nyni na dvou mistech:
    1) bud jen ve foru a tu muze zalozit jen admin (pak se tam opakuji 2-3 jmena)
    2) nebo primo u Galerie a tu zase muze zalozit jen admin (pak se tam opakuji 2-3 jmena)
    TD patri do diskuze ke Galeriim, to je jednoznacne. Ostatni fora se k tomu nehodi. Osobne nevidim duvod, proc by nemohlo byt umozneno zalozit vlakno v sekci Diskuze ke Galeriim pro vsechny registrovane....?

• Petr.
    Petr.
    20.12.2015 01:20

Dnes jsem koukal, že do grafiky přibyl nový prvek. Zdá se mi trochu úsměvné, když je skoro u všeho "nový" a hlavně u Novinek mě to až rozesmálo. Přitom i když si něco z toho přečtu, tak na mě pořád ta "novinka" křičí. Možná někdo ocení, když na něj "novinka" týden, možná i dva, bude křičet. Jen se mi zdá, že je tu hromada jiných věcí na vylepšení.

• DAVID K.
    DAVID K.
    20.12.2015 17:29

....ahoj,dobrý by bylo třeba kdyby se mi v profilu zobrazilo upozornění na reakci někoho na můj komentář...

• Taky..
    Taky..
    21.12.2015 10:04
    Reaguje na KIV 13.12.2015 23:52:

"Toto je výňatek z textu jedné IP, kde jsem diskutovala s jedním zdejším..." - zobrazit celý komentář

Může prosím někdo z administrátorů odpovědět na tento dotaz? Mě by to taky zajímalo.

• Radik
    Radik
    22.12.2015 14:23
    Reaguje na Taky.. 21.12.2015 10:04:

"Může prosím někdo z administrátorů odpovědět na tento dotaz? Mě by to taky..." - zobrazit celý komentář

Trosku v tom delame poradek a pak to nekde zverejnime, Aktualne se to nechova uplne spravne.

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    24.12.2015 15:38

Zdravím, chci se zeptat, jak je to se současným TOPem? Již se do něj nedá "prokecat"? Bodovaná top fotka na posledním místě, kterou otevřelo 20 lidí a 5 lidí jí udělilo body je FAčkem více ceněna než fotka, kterou navštívilo 37 lidí a 14 lidí se uráčilo ji okomentovat? Ano, píšu o mém cvaku, ne že bych o TOP nějak stála :) jen mě to zajímá z toho důvodu, že většina mnou vyhledávaných fotek v topu kvůli nemožnosti je bodovat zřejmě být na novém FA nemůže, zapadne mezi těmi všemi cvaky i necvaky a ten, kdo nemá tolik času... už se k nim možná nikdy nedostane :(

• KIV
    KIV
    24.12.2015 20:23
    Reaguje na Radik 22.12.2015 14:23:

"Trosku v tom delame poradek a pak to nekde zverejnime, Aktualne se to..." - zobrazit celý komentář

Kdyby se neozval druhý uživatel, že ho to taky zajímá, tak se ani nedozvím, jestli to admin četl...

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse