-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"No, nechci do toho mluvit, ale on "pokročilý ornitolog TomT" jako vítěz..." - zobrazit celý komentář
Myslim, ze moznosti jsou...
Je tu stare TD, kde je mozne to pod galerii probrat.
Je tu forum "Dotazy a pripominky".
A kdyby to nestacilo, tak dalsi 2 fora. kde jde vytvaret vlakna.
A kdyby to fakt nestacilo, tak muzme vytvorit jeste dalsi forum...
Ale do toho galerijniho to fakt nepatri.
"Myslim, ze moznosti jsou... Je tu stare TD, kde je mozne to pod galerii..." - zobrazit celý komentář
Nechci to téma hrotit, možnosti, jak píšeš, jsou. Ale přece se mi zdá, že právě do kategorie Diskuse ke galeriím by vyhlášení tématu dne patřilo...
"Nechci to téma hrotit, možnosti, jak píšeš, jsou. Ale přece se mi zdá, že..." - zobrazit celý komentář
I to se nevylucuje... Pokud se nekde jinde domluvi termin, tak se muze tema zalozit jako nova soutez, tudiz bude dloho dopredu v seznamu soutezi (nikoli na hlavni strane galerie, ale v seznamu soutezi, tam bude az kratce pred zacatkem) a diskuze pod nim muze probihat...
Stejne tak muze vzniknout nejake dalsi fotum jen a jen pro volnou diskuzi ke galerii. Kazdopadne to stavajici forum je vazane na konkretni galerie a neni imho vhodne to mixovat, prinejmensim by bylo matouci, ze z nekterych vlaken se komentare propisuji pod galerie a z jinych ne....
Moc tomu nerozumim, proc by to melo byt matouci. Pro mne je matouci, kdyz zakladatel diskuze je FURT stejny clovek...
Diskuze ke Galeriim lze zalozit nyni na dvou mistech:
1) bud jen ve foru a tu muze zalozit jen admin (pak se tam opakuji 2-3 jmena)
2) nebo primo u Galerie a tu zase muze zalozit jen admin (pak se tam opakuji 2-3 jmena)
TD patri do diskuze ke Galeriim, to je jednoznacne. Ostatni fora se k tomu nehodi. Osobne nevidim duvod, proc by nemohlo byt umozneno zalozit vlakno v sekci Diskuze ke Galeriim pro vsechny registrovane....?
Dnes jsem koukal, že do grafiky přibyl nový prvek. Zdá se mi trochu úsměvné, když je skoro u všeho "nový" a hlavně u Novinek mě to až rozesmálo. Přitom i když si něco z toho přečtu, tak na mě pořád ta "novinka" křičí. Možná někdo ocení, když na něj "novinka" týden, možná i dva, bude křičet. Jen se mi zdá, že je tu hromada jiných věcí na vylepšení.
....ahoj,dobrý by bylo třeba kdyby se mi v profilu zobrazilo upozornění na reakci někoho na můj komentář...
"Toto je výňatek z textu jedné IP, kde jsem diskutovala s jedním zdejším..." - zobrazit celý komentář
Může prosím někdo z administrátorů odpovědět na tento dotaz? Mě by to taky zajímalo.
"Může prosím někdo z administrátorů odpovědět na tento dotaz? Mě by to taky..." - zobrazit celý komentář
Trosku v tom delame poradek a pak to nekde zverejnime, Aktualne se to nechova uplne spravne.
Zdravím, chci se zeptat, jak je to se současným TOPem? Již se do něj nedá "prokecat"? Bodovaná top fotka na posledním místě, kterou otevřelo 20 lidí a 5 lidí jí udělilo body je FAčkem více ceněna než fotka, kterou navštívilo 37 lidí a 14 lidí se uráčilo ji okomentovat? Ano, píšu o mém cvaku, ne že bych o TOP nějak stála :) jen mě to zajímá z toho důvodu, že většina mnou vyhledávaných fotek v topu kvůli nemožnosti je bodovat zřejmě být na novém FA nemůže, zapadne mezi těmi všemi cvaky i necvaky a ten, kdo nemá tolik času... už se k nim možná nikdy nedostane :(
"Trosku v tom delame poradek a pak to nekde zverejnime, Aktualne se to..." - zobrazit celý komentář
Kdyby se neozval druhý uživatel, že ho to taky zajímá, tak se ani nedozvím, jestli to admin četl...
Vkládání komentářů je uzamčeno.