Uvádíme nový FotoAparát.cz

• KIV
    KIV
    20.10.2015 19:37

Já bych to neviděla na třídění lidí do skupin, ale spíš na podporování aktivity, soutěže na témata, třeba co 14 dní, jednou portrét, jednou západy slunce, jednou pocitovky, jednou stínohry, jednou street, jednou zvířata, jednou makro, náladovky s atmosférou, atd, atd......
    Fotky, fotky, fotky, ... a přítomnost adminů nad tím vším, ono se to srovná samo...
    Amen.

• lll
    lll
    20.10.2015 23:11

Dobrý večer priatelia; )
    V prvom rade oceňujem snahu zlepšiť naše prostredie, v druhom sa pripájam s postrehmi po krátkom používaní.

Hneď prvé spomeniem toto fórum, kde sa mi zobrazujú príspevky od najstarších pridaných. Rád by som videl tie aktuálne ako prvé.

Chýba mi možnosť pozrieť si posledné moje komentáre a posledé komentáre mojich fotografií na jednom mieste. Tiež by som ocenil keby boli náhľady fotiek pri komentároch väčšie.
    Na mobile neviem o akú fotku sa jedná až po priblížení.

Ďalej mi chýba zoznam obľúbených autorov. Tak som sa k nim rýchlo dostal. Áno môžem ich dať sledovať ale to by som ich musel najprv nájsť.
    Nevidím tu nikde možnosť "hľadať" :)
    A aj ignorovaních chcem späť ;)

Ostatné viac menej bolo spomenuté:
    Štvorce - nie
    Mazanie komentov - nie
    Zapamätať prihlásenie -ano

Oznam pod fotkami "nehodnotené"
    by som úplne vynechal, pretože to predsa každý vidí, to nám hlásiť nemusíte; ) a za druhé keď už tento server zmenil tvár s cielom posunúť sa dopredu, tak sa posuňme aj v komentovaní, nie hodnotení typu facebok alebo jak sa to píše ;)

Tak len toľko som chcel.

Zatiaľ
    L.

• lll
    lll
    20.10.2015 23:19

Ps: Galéria s kůží na trh - ano

• jicha
    jicha
    21.10.2015 00:04
    Reaguje na jicha 18.10.2015 13:40:

"Gratulovali mi že prý mám dokonce jeden cvak v topu... tož milé překvapení ..." - zobrazit celý komentář

nabývám dojmu že záměr provozovatelů je toliko vyzývat k účasti, nevyjímaje diskusi, chaotickou (a nemoderovanou) stejně jako je prostředí celého FA

• Radik
    Radik
    21.10.2015 00:39

Kriticka galerie
    Beru to jako proof of concept, vzhledem k tomu, ze vysledek muze byt temer jakykoli a myslim, ze cilem je jednoduchost. Anonymni - za me ne, nevidim duvod. Pravidla by mela hovorit o schopnosti prijmout kritiku a schopnosti ji poskytnout kultivovane a nestranne.
    Ti kdo to nezvladnou, mohou byt trvale vyhozeni z teto konkretni galerie. Na druhou stranu - pokud to bude potreba, podobnych galerii muze vzniknout vice.

• Radik
    Radik
    21.10.2015 00:46
    Reaguje na ornitolog TomT 20.10.2015 18:28:

"Tak úplně jedno to není, protože od algoritmu se odvíjí, jaké fotografie se..." - zobrazit celý komentář

Ano, je to do jisate miry tvar pro verejnost... na druhou stranu, pokud vznikne odedelena galerie, ktera bude zit opravdu dobrou kritikou, lide si ji najdou, protoze takovou vec nebudu hledat na zaklade googlu a prvniho dojmu.
    A ano, pocity se meri spatne... tim hure, cim vic vybocuji z mainstreamu. Na mainstream ty body funguji docela dobre.

• Pavel_P
    Pavel_P
    21.10.2015 07:48
    Reaguje na ornitolog TomT 20.10.2015 18:30:

"obrázek galerie Nejlepší fotografie..." - zobrazit celý komentář

obrázek galerie TOP fotografie :)

• lll
    lll
    21.10.2015 10:59
    Reaguje na Radik 21.10.2015 00:39:

"Kriticka galerie Beru to jako proof of concept, vzhledem k tomu, ze..." - zobrazit celý komentář

Anonymita pri prvom komentári fotky má zmysel.
    1- Pre autora, ktorý do takejto galérie vloží fotku. Pretože vie, že do určitej miery bude takýto komentár objektívny.
    2- Pre komunitu. V takejto galérii sa (aj keď tiež len do určitej miery, ale predsa) vyhneme kamarádšaftom.
    3- Pre server samotný. Pretože sa môže (záleží na prístupe komunity)
    zlepšiť úroveň a počet komentárov, ktoré sú momentálne asi najhoršie za tie roky čo sem chodím. Mohlo by to prilákať nových a aj tých čo sem prestali chodiť.
    Áno, je to zas kopa roboty navyše a je to tak trochu risk, či sa to ujme, ale vyspelí autori to ocenia. Pretože sme na fotoservery (fotky vystavujeme kvôli spätnej väzbe) a nie na sociálnej sieti, kde si ľudia lezú do zadku, prípadne sa osočujú.
    Ok;)
    Nech je to ako chce, zatiaľ pre mňa má zmysel chodiť sem. Kvôli zaujímavým autorom so zaujímavými názormi a fotkami.
    Ale tiež len dovtedy, pokiaľ tu budú...
    L.

• Radik
    Radik
    21.10.2015 14:12
    Reaguje na lll 21.10.2015 10:59:

"Anonymita pri prvom komentári fotky má zmysel. 1- Pre autora, ktorý do..." - zobrazit celý komentář

Technicky to udelat je asi ten nejmensi problem. Ja tam proste porad nevidim tu pridanou hodnotu (aspon pro rozjezd)... Na vsechny body si celkem snadno dokazu odpovedet "ano, ale....". Kazdopadne si myslim, ze pro zacatek staci, kdyz se rekne, ze takova galerie existuje a odpovidaji tomu pravidla. Pokud se to osvedci, muze se delat dalsi krok. Treba hardcore varianta s anonymitou....

• Pavel_P
    Pavel_P
    21.10.2015 14:23
    Reaguje na Radik 21.10.2015 14:12:

"Technicky to udelat je asi ten nejmensi problem. Ja tam proste porad..." - zobrazit celý komentář

Proč hardcore varianta? U souteží to tak je teď nastavano - fotky bez jmen autorů

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse