Články označené - Zoner

  • Knižní BESTSELLERY vydavatelství Zoner Press

    Nedílnou součástí fotografova rozvoje jsou knihy. V nich najdete ustálené myšlenky a mnohaleté zkušenosti těch, kteří se fotografií živí. O fotografických bestsellerech posledních dvou let jsem si povídala s Květou Filipi z vydavatelství Zoner Press. V Zoner Press se specializují na vydávání a překlady publikací především ze světa fotografie. A jaké knížky by neměly chybět ve vaší knihovně?

     0
  • ​Zoner Photo Studio X

    Úprava snímků je pro fotografa naprosto klíčová. Po zakoupení fotoaparátu je na řadě software pro další práci s vašimi fotografiemi. Věděli jste, že Zoner Photo Studio má 10 milionů spokojených uživatelů po celém světě? Kdo vlastně za touto firmou stojí? Proč softwarové firmy začaly své programy pronajímat za roční či měsíční poplatek? Jaký to má vliv na kvalitu softwaru a jaké to má výhody pro vás? To vše a mnohem více vám v zajímavém rozhovoru představí Jolana Rumanová, PR manažerka Zoner Photo Studia.

     2
  • S Květou Filipi o nabídce knih Zoner Press

    Vydavatelství Zoner Press se na svém počátku zabývalo především vydáváním počítačové literatury. Později své postavení na českém knižním trhu Zoner Press upevnilo fotografickými publikacemi, které jsou nyní jeho nosným pilířem. S paní Květou Filipi ze Zoner Press jsem si povídala o tom, jaké publikace by neměly chybět v knihovně začínajících či pokročilých fotografů. A mimo jiné jsem se dozvěděla, že prodej papírových knih stále stoupá. E-knihy u nás žádný velký boom prý nezaznamenaly. Více již v rozhovoru.

     0