Dnes jsem si zajel se svým synem,který je kuchař do Brna na soutěž Kuchař Roku.Šest nejlepších kuchařů vaří ve finále,které bylo v hotelu Voroněž a věřte tomu byli to nervy.Soutěžící musí uvařit hlavní jídlo a zákusek,mají na to čtyři hodiny i s přípravou a jsou stále kontrolováni komisaři.Na fotce je Český reprezentat Patrik Havlíček a zrovna vydává svoje soutěžní jídlo.Po dvou měsících usilovného tréninku pro něj soutěž končí.Vyhlášení vítězů bylo na závěrečném plesu,který se konal až po mém odjezdu,takže ani nevím jak se umístil.Červený nádech má od infra lampy,která udržuje jídlo před distribucí stále teplé.
Nemůžete komentovat. Nejste přihlášen(a).
zajímavý
Pro 6 jsem se rozhodl až když jsem se dočetl proč je to červené.Jinak bych dal míň.
Povedlo:o)
nie zlé...svetlo je čudné..ku kuchárovi a kuchyni by bodlo biele...červená to narúša...
percas-zkus si to přečíst celý,pak budeš vědět,proč je to červený
po revoluci pracovních fotek hodně ubylo, což je někdy škoda.Myslím že pracovní zaujetí, zejména mistrů ve svých oborech není k zahození zachytit.tady se to povedlo
daniel ja som to čítal, len mi tam proste nesedí...:-)
pěkně zachycené:)
percas-bohužel to k moderní gastronomii patří a je to jiné a proto pro mě zajímavé.
má to zajímavou atmosféru...příjemné
Tato fotka má být červená! Je to vyfocené věrně, zachycuje to atmosféru místa, kde září infra lampa.
5+ PEKNEJ MOMENT:)
5++
;o)
dúfam že z tych špecialit Ti dali aj ochutnať :-))
Zajímavý moment
6+, červená je fajn, nikdo přece nemůže očekávat, že ta lampa bude na fotce svítit bílou.. :-)
žrádlo to je moje :-)
Povedene..
Dost dobrá dokumentární fotka, a dobrý popis. :-) K té barvě – je zajímavý, kolik lidí žije v zajetí svých představ a nechápou, že život je realita a je dobré ho zachycovat přesně tak, jaký je a ne manipulovat s barvami podle toho, na co jsme zvyklí.
Sakra, já zapomněl body. 6
dala bych si :-)
dostal som hlad :)
5+
Fajnové světlo!
taky jsem z oboru :-))
ten nádych je super