Škola profesionální fotografie nabízí rekvalifikační fotokurzy akreditované MŠMT ČR.
"Ještě stránky FA žijí nebo už jsou po smrti?..." - zobrazit celý komentář
Obávám se, že je to agonie - sice ještě chvílemi zafungují, ale jsou to jen mimořádné okamžiky.
Dneska jsou ty webovky sakra pomalé... uffff
Tímto zcela vážně žádám redakci, aby zajistila důstojný chod tohoto portálu alespoň do doby vyhlášení výsledků soutěží, které jsou otevřeny.
ano, dnes je to obzvlášť pomalé....:-((
A já jsem byl přesvědčený, že umřu dřív než Fotoaparát :-)
uz to tady zavrete kdyz to nejste schopni technicky provozovat
"A já jsem byl přesvědčený, že umřu dřív než Fotoaparát :-)..." - zobrazit celý komentář
:D .. ty si ale pesimista
Ufff je správně. Jsou chvíle kdy i otevřít stránky a prohlížet fotky prostě nejde. Ale zas, například teď, všechno běhá jako hodinky. Čím by to mohlo být?
"Ufff je správně. Jsou chvíle kdy i otevřít stránky a prohlížet fotky prostě..." - zobrazit celý komentář
Zdravím, už jsme s největší pravděpodobností identifikovali problém a pracujeme na jeho odstranění.
Děkuji za pochopení. Adam
Je to stále strašně pomalé...nepříjemné. Díky, jestli se podaří někdy opravit.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).
"Ještě stránky FA žijí nebo už jsou po smrti?..." - zobrazit celý komentář
Obávám se, že je to agonie - sice ještě chvílemi zafungují, ale jsou to jen mimořádné okamžiky.
Dneska jsou ty webovky sakra pomalé... uffff
Tímto zcela vážně žádám redakci, aby zajistila důstojný chod tohoto portálu alespoň do doby vyhlášení výsledků soutěží, které jsou otevřeny.
ano, dnes je to obzvlášť pomalé....:-((
A já jsem byl přesvědčený, že umřu dřív než Fotoaparát :-)
uz to tady zavrete kdyz to nejste schopni technicky provozovat
"A já jsem byl přesvědčený, že umřu dřív než Fotoaparát :-)..." - zobrazit celý komentář
:D .. ty si ale pesimista
Ufff je správně. Jsou chvíle kdy i otevřít stránky a prohlížet fotky prostě nejde. Ale zas, například teď, všechno běhá jako hodinky. Čím by to mohlo být?
"Ufff je správně. Jsou chvíle kdy i otevřít stránky a prohlížet fotky prostě..." - zobrazit celý komentář
Zdravím, už jsme s největší pravděpodobností identifikovali problém a pracujeme na jeho odstranění.
Děkuji za pochopení.
Adam
Je to stále strašně pomalé...nepříjemné. Díky, jestli se podaří někdy opravit.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).