-
Dotazy a připomínky |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"To máš asi protekci...." - zobrazit celý komentář
Elon Musk
"To máš asi protekci...." - zobrazit celý komentář
V pondělí dá otevřít a v úterý? Voalá. :-)
V
Dobrý den, zatím jsme ze strany redakce také nic nepostřehli. Přetrvává tento problem u více uživatelů?
Adam
Dobrý den. Proto se na to ptám. Mám tři počítače OS 8.1, 10, 11 a na všech je to stejné. Všechny jiné zobrazované stránky jsou v pohodě, takže soudím, že rychlostí internetu to není.
Není to tak neustále, ale jsou dny, kdy na odezvu, otvírání, ukládání komentářů apod. čekám řádově desítky sekund.
Pokud ale ostatní ten problém nemají, musím hledat dále. :-)
"Dobrý den. Proto se na to ptám. Mám tři počítače OS 8.1, 10, 11 a na všech..." - zobrazit celý komentář
Moje zkušenosti jsou obdobné, připojení k internetu 1Gb, reálná rychlost při Wi-Fi 300 (ČTU NetTest), W11.
"Moje zkušenosti jsou obdobné, připojení k internetu 1Gb, reálná rychlost..." - zobrazit celý komentář
Jsem rád, že si nevymýšlím. Je to silně proměnlivé. Dneska je to docela přijatelné, ale minulý týden to byla síla ....
v poslednich dnech opet extrem
"Dobrý den, zatím jsme ze strany redakce také nic nepostřehli. Přetrvává..." - zobrazit celý komentář
Je to "on and off"... A u koho, to se dá nejlíp poznat na komentářích lidí - když se komentář opakuje tak je to proto, že to "viselo" a "viselo", až to dotyčný zmačknul prostě znovu, protože myslel že to zapomněl odkliknout...
Nijak mě to netěší, ale musím konstatovat , že rychlost na těchto stránkách je zdaleka nejhorší, že všech webů co navštěvuji.
"Nijak mě to netěší, ale musím konstatovat , že rychlost na těchto stránkách..." - zobrazit celý komentář
Teď jsem napsal krátký komentář k jedné fotografii a jeho uložení trvalo 55 sec.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).