extremne zpomalene stranky fotoaparat.cz

• KIV
    KIV
    17.08.2025 21:23

Houbelec tomu rozumím, jen se snažím pomoct.
    Asi tak před třemi dny jsem se snažila na FA zalogovat, a bylo to mrtvé, ale dostala jsem hlášku "Bad gateway" - tady je něco co jsem našla na internetu kde měli stejnou hlášku, a našli chybu ( píšou tam "již by to mělo být v pořádku. Jednalo se o problém na jedné naší proxy") ,,, tak posílám odkaz, co kdyby to pomohlo...
    https://help.wedos.cz/otazka/opakovane-502-bad-gateway-error-na-webu-nejede/104163/

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    24.08.2025 10:10
    Reaguje na Adam Švarc 15.08.2025 17:02:

"Zdravím, už jsme s největší pravděpodobností identifikovali problém a..." - zobrazit celý komentář

no to mi spadl kamen ze srdce a jsem hned naprosto klidnej :D ... asi na tom makate tak intenzivne ze dnes uplnej horror a stranky jsou uplne nepouzitelne ...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    26.08.2025 16:57
    Reaguje na Lt. Dan 24.08.2025 10:10:

"no to mi spadl kamen ze srdce a jsem hned naprosto klidnej :D ... asi na..." - zobrazit celý komentář

I dnes.

• KIV
    KIV
    26.08.2025 17:08

No, možná by stálo za pokus obrátit se o pomoc na "radika" - ten tu byl kdysi hlavní dozorce portálu, a s takovými "drobnými" problémy by si pravděpodobně, jak ho znám, hravě poradil. Možná by to stálo za pokus....
    ------------------
    Právě teď před minutkou: 502 Bad Gateway https://www.fotoaparat.cz/

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    29.08.2025 14:00

Přece tady nebudeš radit, jak to mají opravit nebo komu říci, ať to dá do pořádku... :D

• Jaroslav Kozelka
    Jaroslav Kozelka
    29.08.2025 16:23

Dnes uložení komentáře cca 3 minuty. Vyskočení z prohlížené fotky taky 3 minuty :-P

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    02.09.2025 08:56

dnes opet horror ... bavi me x tydnu stare proklamace kolegy Svarce, ze uz identifikovali problem a makaji na tom ...

dobre, zeptam se - jakou databazi pouzivate - postgres a nebo mysql/mariadb ? jak je databaze velka ? (stranky jsou pomale kvuli databazi)

• Jaroslav Kozelka
    Jaroslav Kozelka
    02.09.2025 13:08

Přihlášení k Fotoaparátu cca 3 minuty, přihlášení k účtu a čekání na uložení komentáře také asi 3 minuty. Zajímavá shoda v těch časech ....

• KIV
    KIV
    02.09.2025 17:00
    Reaguje na Lt. Dan 02.09.2025 08:56:

"dnes opet horror ... bavi me x tydnu stare proklamace kolegy Svarce, ze uz..." - zobrazit celý komentář

Hele, kapitáne Dane, jak je tedy možné, že někdy to stojí jako dálnice do Karlových Varů, a někdy to běhá jako Švýcarské hodinky, ta databáze je snad neměnná ne? Fakt je to jako když nám to tu někdo sabotuje, jak se mu zachce... Nerozumím tomu ani za mák, ale přece buďto voda teče, nebo neteče, ale tohle jsou fakt náhrny změn... někdy nejde vůbec ani se připojit, a pak to zas běhá bezproblémově...Ale dík každému co sem přidává pár vět, třeba někdo pomůže radou... Mám ten portál ráda, i lidi, a ráda bych aby běhal, aby neustal....

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    02.09.2025 17:16
    Reaguje na KIV 02.09.2025 17:00:

"Hele, kapitáne Dane, jak je tedy možné, že někdy to stojí jako dálnice do..." - zobrazit celý komentář

rad ti to vysvetlim .. je tam nejaka kongesce (congestion) na urovni databaze .. vsadim sve nejlepsi Vansky na to, ze to beha rychle par hodin po restartu databaze ... kolega Svarc to nespise potvrdi ... je to tak ?

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse