extremne zpomalene stranky fotoaparat.cz

• KIV
    KIV
    06.09.2025 09:01

No jo. Tak mi to připadá, jako když bych bydlela v paneláku, a všichni bychom sdíleli jednu podvojnou linku, a čekali bychom ve frontě na její uvolnění. Nejde to, nejde to, nejde to, a hurá najednou je linka volná a jde to. Už jsem zažila smrt jednoho fotoportálu, který jsem měla ráda, tak se prostě děsím aby se to neopakovalo. Tenhle fotoportál a lidi tady mám ráda, portál by mi hodně chyběl....

• tosuk
    tosuk
    07.09.2025 14:53

na tento web se už nedá vůbec chodit, nemám půl dne na to, než se mi načte stránka

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    10.09.2025 23:27

zase extremni zpomalenost ... je to fakt na oznameni na neznameho pachatele ... navic v kombinaci s naprosto zrudnou technickou kvalitou napr. kdy vkladane fotky jsou pri prevodu do mensiho formatu (strana 1140 a nebo 1200px) zprzneny .. stranky ani neumi dynamicky zobrazit fotku vetsi pri vetsim rozliseni monitoru ... je to uplne tristni ...

jako chapu, ze mi pan Svarc a nebo kolega Macenauer reknou, ze to delaji zadarmo a z lasky k fotografii a ze si nemame co stezovat, kdyz jsou stranky zadarmo - tak to nedelejte, zavrete kram, nikdo vas nenuti ...

• ADAM AM
    ADAM AM
    11.09.2025 15:09
    Reaguje na Lt. Dan 10.09.2025 23:27:

"zase extremni zpomalenost ... je to fakt na oznameni na neznameho pachatele..." - zobrazit celý komentář

:D Naskvotuj k nekomu do baraku, chvili vylepuj stvave letaky, ze zasadne nesouhlasis s tim, ze nejede vytah a pak s naprosto vaznym oblicejem nakracej k majiteli at takovy barak radeji zbori, protoze tebe a kamose skvotery chodit pesky do schodu proste nebavi :D To nevymyslis :D

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    11.09.2025 20:52
    Reaguje na ADAM AM 11.09.2025 15:09:

":D Naskvotuj k nekomu do baraku, chvili vylepuj stvave letaky, ze zasadne..." - zobrazit celý komentář

ty jsi ale srandovni rozumbrada ... takze kazdej provozovatel nejakejch stranek / nejakeho webu povazuje lidi, co mu na ty stranky chodi a kvuli kterejm to dela (stranky se totiz prekvapive delaji, aby na ne chodili lidi), za squatery a jako k takovym by k nim mel pristupovat .. Pokud je hodny, tak v nejlepsim pripade ticha tolerance *:D To nevymyslis :D*

• casablanca
    casablanca
    12.09.2025 22:56

Je to utrpení, stránky se načítají pořád hůř a hůř. Nejde s tím něco udělat?

• casablanca
    casablanca
    12.09.2025 22:59

Čekala jsem dobré dvě minuty, aby se příspěvek uložil,

• Irena Brožová
    Irena Brožová
    26.09.2025 06:03

to pomalé načítání je fakt tragédie.... na kompu je to hodně pomalé, na mobilu se to nenačte kolikrát vůbec nebo až na pátý pokus :-((

• KIV
    KIV
    03.10.2025 20:24

Teď to vyjde nastejno - prohlédnout si jednu fotku nebo uvařit si jedno překapávané kafe....

• KIV
    KIV
    03.10.2025 20:26

Teď to vyjde nastejno - prohlédnout si jednu fotku nebo uvařit si jedno překapávané kafe....

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse