-
Diskuse ke galeriím |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
No jo. Tak mi to připadá, jako když bych bydlela v paneláku, a všichni bychom sdíleli jednu podvojnou linku, a čekali bychom ve frontě na její uvolnění. Nejde to, nejde to, nejde to, a hurá najednou je linka volná a jde to. Už jsem zažila smrt jednoho fotoportálu, který jsem měla ráda, tak se prostě děsím aby se to neopakovalo. Tenhle fotoportál a lidi tady mám ráda, portál by mi hodně chyběl....
na tento web se už nedá vůbec chodit, nemám půl dne na to, než se mi načte stránka
zase extremni zpomalenost ... je to fakt na oznameni na neznameho pachatele ... navic v kombinaci s naprosto zrudnou technickou kvalitou napr. kdy vkladane fotky jsou pri prevodu do mensiho formatu (strana 1140 a nebo 1200px) zprzneny .. stranky ani neumi dynamicky zobrazit fotku vetsi pri vetsim rozliseni monitoru ... je to uplne tristni ...
jako chapu, ze mi pan Svarc a nebo kolega Macenauer reknou, ze to delaji zadarmo a z lasky k fotografii a ze si nemame co stezovat, kdyz jsou stranky zadarmo - tak to nedelejte, zavrete kram, nikdo vas nenuti ...
"zase extremni zpomalenost ... je to fakt na oznameni na neznameho pachatele..." - zobrazit celý komentář
:D Naskvotuj k nekomu do baraku, chvili vylepuj stvave letaky, ze zasadne nesouhlasis s tim, ze nejede vytah a pak s naprosto vaznym oblicejem nakracej k majiteli at takovy barak radeji zbori, protoze tebe a kamose skvotery chodit pesky do schodu proste nebavi :D To nevymyslis :D
":D Naskvotuj k nekomu do baraku, chvili vylepuj stvave letaky, ze zasadne..." - zobrazit celý komentář
ty jsi ale srandovni rozumbrada ... takze kazdej provozovatel nejakejch stranek / nejakeho webu povazuje lidi, co mu na ty stranky chodi a kvuli kterejm to dela (stranky se totiz prekvapive delaji, aby na ne chodili lidi), za squatery a jako k takovym by k nim mel pristupovat .. Pokud je hodny, tak v nejlepsim pripade ticha tolerance *:D To nevymyslis :D*
Je to utrpení, stránky se načítají pořád hůř a hůř. Nejde s tím něco udělat?
Čekala jsem dobré dvě minuty, aby se příspěvek uložil,
to pomalé načítání je fakt tragédie.... na kompu je to hodně pomalé, na mobilu se to nenačte kolikrát vůbec nebo až na pátý pokus :-((
Teď to vyjde nastejno - prohlédnout si jednu fotku nebo uvařit si jedno překapávané kafe....
Teď to vyjde nastejno - prohlédnout si jednu fotku nebo uvařit si jedno překapávané kafe....
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).