Téma dne "TROJÚHELNÍK" - čtvrtek 1.12.

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    06.12.2022 22:24

    Děkuji Drabce za rychlé vyhodnocení, gratulka i casablance a KáStefi, také dík všem zúčastněným za pěknou hru a zábavu.
    Nové téma je již na cestě s prosbou, aby byla zárověň s ním uveřejněna nová pravidla. Nejsou tak úplně nová, jen doplněná, hlavně pro nováčky. Pokud tam něco bude chybět, zase společně doplníme.

  • Tomava
    Tomava
    07.12.2022 01:37

    Gratuluji Míle, casablance a Stefi k umístění na stupních vítězů. Monice patří dík za rychlé vyhodnocení i celou práci s TD. A jsem velmi zvědavý na nové téma. Tom

  • mduchy
    mduchy
    07.12.2022 10:11

    Zdravím, sláva vítězům a čest zúčastněným. Děkuji za organizaci TD, těším se na nové téma

  • KáStefi
    KáStefi
    07.12.2022 18:51

    Potešilo, ocitnúť sa na bedni s takými skvelými dámami. Obom gratulujem. Monika, bola si skvelá a už netrpezlivo očakávam, čo si na nás Míla pripravila :).
    Všetkým želám pohodové sviatky. S.

  • Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    07.12.2022 19:11

    Ahoj všem,

    výsledky TD "TROJÚHELNÍK" jsou již zapsány:
    www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/351

    nové TD "ABSTRAKCE VE FOTOGRAFII" je vyhlášené:
    www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/356

    Všem přeji dobré světlo a těším se na Vaše fotografie!

  • Festa
    Festa
    08.12.2022 18:03

    Trošku jsem zvědav na vyjádření RZ. :-)
    Vašek

  • E.B.E
    E.B.E
    18.12.2022 21:20

    Nechci mluvit za Raula a i když jsem soutěž nijak nesledoval, vzhledem k povaze, historii i pravidlům soutěže je celkem jasné, kde organizátor (což není admin) tohoto TD selhal, stejně tak nechápu neustálé dotazy (dokonce stále stejných lidí) na konkrétní data kdy fotit/vkládat fotografie (viz "Hlava XXII"). No a nakonec bych měl dotaz k "soutěžícím", kteří byť fotku do soutěže vloží, přesto nesoutěží, stejně tak vlastně ani nechápu převážnou většinu ostatních, pro které je soutěž jen další galerie, kam vložit každodenní cvaky, aniž by si byli vědomi, proč soutěž vznikla a o čem má být

  • Festa
    Festa
    19.12.2022 13:11
    Reaguje na E.B.E 18.12.2022 21:20:

    "Nechci mluvit za Raula a i když jsem soutěž nijak nesledoval, vzhledem k..." - zobrazit celý komentář

    Vzhledem k historii je to celkem jasné. :-))
    23.06.2016 14:38
    nějak z pravidel Tématu dne vypadlo, že se mají dávat fotky bez možnosti bodového hodnocení a nováčci netuší a nechávají body zapnuté. Prosím doplnit k pravidlům pro TD + do budoucna nešlo by systémově ošetřit, aby fotkám zařazeným do TD body vůbec nešly udělit a fungovalo pouze slovní hodnocení?
    ------------------------------
    Dovolil jsem si vypůjčit jeden komentář.
    Ale stejně by mě zajímalo, kde udělala ta drapka chybu. Oproti předchozím zadavatelům TD.
    A věř mi, že jsem ji zkoušel najít.
    Vašek

  • KIV
    KIV
    19.12.2022 17:44

    Když už jdeme do té historie, tak tam bylo něco jako že fotka by neměla být archivní, ale nic o tom že nesmí být archivní, a dokonce když lidi tak něčím uchvátila, tak ji nejen lidi nominovali, ale i vyhrála. Jo, provedla se změna pravidel, fajn. Ale co tedy se požadovalo od drapky v případě kdy byly fotky jak bodované tak archivní a navíc archivní s odmazanými daty - no, prý je to na drapce aby rozhodla, aspoň pokud si pamatuji tak to tu někde bylo psáno... no tak rozhodla, jak myslela že je to nejlíp. A jako tedy, ono je s tím fakt dost práce, a jestli tedy se čeká od vítěze minulého kola že bude (za odměnu) stahovat fotky a prohlížet exify pro datumy, pak... no, TD bylo myslím původně radost...

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    20.12.2022 03:24
    Reaguje na Festa 19.12.2022 13:11:

    "Vzhledem k historii je to celkem jasné. :-)) 23.06.2016 14:38 nějak z..." - zobrazit celý komentář

    Upravená pravidla máš pod dalším TD. Pokud tam něco chybí, můžem dopsat. Pořád se tady točíme o tom samém, vždyť jsme se před dvěma lety dohodli, že archiv ne, na to je spousty jiných soutěží. Co se týče Raula, snažil se vysvětlovat chyby, které děláme už několikrát. Dal i odkaz, pokud jsi ho nečetl. Prostě bylo pravidlem, že vítěz, nejenže vyhlašuje a na konci počítá, tak také hlídá fotografie, které nesplňují pravidla, např. chybí datum, upozorní autora aby ho pravdivě doplnil, případně vyměnil fotku atd. Když nezareagují, mají smůlu, fotka se nebude počítat, ani když dostane body. Dohadování, jestli uznat fotku která nesplňuje pravidla, je s prominutím blbost. Právě proto je tolik důležité na to autora včas upozornit, a tohle předpokládám měl na mysli Raul.
    To bodování se občas zapomene, zvykli jsme si, že to za nás na čas dělalo vedení, můžeme se zkusit zeptat nového admina, který to má na starosti.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse