Uvádíme nový FotoAparát.cz

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    30.10.2015 11:09

Zdravím, možná jsem přehlédla... nenašla přehled nově vložených fotek oblíbených - nyní sledovaných - uživatelů. Když nebyl čas rozklikávat všechno, pěkně mi vyskočili na stránku obrázky těch, po kterých jsem šla. Koukám, že mnou sledovaných uživatelů je mnoho, poustupně promazávám... Za oblíbené (označené) fotografie jsem ráda, ale mám to jako Rulisa... I já se chodila dívat oblíbené fotky jiných uživatelů. A i mě štve zamčený šuplík, ve kterém se můžu přehrabovat jen já a nikomu jeho obsah ukázat nemůžu :( Jsem ráda za AKTIVNÍ odkazy...

• rulisa
    rulisa
    30.10.2015 19:14

Pavel_P
    29.10.2015 10:12

Pavle, promiň, ale tvoje všudeseseroucí všeználkovitá namyšlenost je též jedním z důvodů, proč mi čím dál víc ubývá chuť sem chodit...

Jaké TD je nějaké "moje"...? .o)

Proč bych měla já zakládat nějaká vlákna pro něco, co tady léta fungovalo docela dobře v rámci galerie i beze mně... - i bez tebe, ehm...

• rulisa
    rulisa
    30.10.2015 19:17
    Reaguje na Radik 29.10.2015 10:13:

"A je to spatna rada, protoze administratori ji podobny zamer doufam rychle..." - zobrazit celý komentář

Radiku, doufám, že sneupadnul na týl a nepředpokládáš, že podobným pravou rukou za levým uchem radám tleskám a podobné blbosti hodlám provozovat... :o)

• rulisa
    rulisa
    30.10.2015 19:19
    Reaguje na Radik 29.10.2015 10:22:

"Ruliso, vidis to moc cerne,... Naopak jde zalozit soutez s (temer)..." - zobrazit celý komentář

A kdy tedy bude to vyhodnocení, po kterém budu zas konečně vidět to, co jsem dřív bez problémů a nutnosti vyhodnocení viděla?

• Pavel_P
    Pavel_P
    31.10.2015 09:47
    Reaguje na rulisa 30.10.2015 19:14:

"Pavel_P 29.10.2015 10:12 Pavle, promiň, ale tvoje všudeseseroucí..." - zobrazit celý komentář

Taky přejí hezký den paní Ruliso.

Je tady diskuzní fórum, kde jsem navrhl možnost řešení tématu. V příspěvku jsem psal jak je to nyní proveditelné. Na to reagoval programátor, že to nevidí rád. Diskuzní rörum je na diskuze k tématu.

Pokud máte nějaký osobní věci vůči mě, prosím napište mi do soukromé zprávy. Tam si to určitě vysvětlíme.

• lll
    lll
    31.10.2015 17:43

Hmm. No pekne sa to tu rozbehlo;)

Čo sa týka sérií. Ja som to tu už x rokov dozadu riešil tak, že som do jedného jpg súboru vložil 2-3 fotky a tak som v rámci limitu mohol vložiť vlastne 6-9 fotiek. Na mini série to stačí.
    Pretože:
    1. 20 a viac obrázkové (seriózne) súbory z jednej témy tu aj tak robí len hŕstka autorov, ak vôbec.
    2. Kompetentných ľudí (na serióznej urovni, nie hviezdičkári, ktorý veľakrát ani neovládajú základné nastavenia svojej techniky) hodnotiť takto veľké celky je tu tiež ako šafránu.
    3. Kto sa zaoberá fotografiou do takej miery, že urobí 20 a viac obrazkovú sériu (kvalitných záberov nie kopu cvakov), tak to nebude dávať sem. Načo;)

• kubuthor
    kubuthor
    31.10.2015 19:54

Proč musím na začátku vybírat do jaké galerie fotka patří?? Je možné aby třeba nepatřila nikam?
    Asi jsem dement, ale jednoduše mě to nasralo.

Doufám, že kategorii makro všechny mé budoucí fotografie obohatí.

• rulisa
    rulisa
    01.11.2015 08:06
    Reaguje na Pavel_P 31.10.2015 09:47:

"Taky přejí hezký den paní Ruliso. Je tady diskuzní fórum, kde jsem navrhl..." - zobrazit celý komentář

Dobrý den, pane Pavle Pé.,

nemám potřebu řešit s vámi něco osobního interkou, neb osobně jste mi víceméně ukraden. Pouze jsem vyslovila výhradu vůči Vaší potřebě vyjadřovat se všude a ke všemu a vznášet rady a návrhy za každou cenu, jen abyste se předvedl, i když vám podstata problému, natož ošidnost mechanismu vámi nabízeného řešení problému uniká.

Jak jste si jistě již všiml, nejsem sama, kdo stran Vaší osoby k tomuto dojmu došel.

Hezký den a hezký zbytek slunného víkendu přeju.

• rulisa
    rulisa
    01.11.2015 08:08

P.S. A navíc jsem ani ještě nezjistila, kde tady jaká interka je. Ale to neva, skoro jsem ji nepotřebovala, jen občas v ní odpovídala někomu, kdo mi jejím prostřednictvím vynadal. :))

• lll
    lll
    01.11.2015 13:44

Kde sa pridáva škodná do blacklistu?

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse