Uvádíme nový FotoAparát.cz

• rulisa
    rulisa
    01.11.2015 14:26
    Reaguje na rulisa 01.11.2015 08:08:

"P.S. A navíc jsem ani ještě nezjistila, kde tady jaká interka je. Ale to..." - zobrazit celý komentář

Děkuji za nápovědu, už jsem našla systém zpráv, ale jestli můžu, tak prosím, abyste mi nic nepsali, protože neumím odpovědět bez možnosti dělání odstavců. Vždycky v soustředění se na obsah zprávy zapomenu, že textové zprávy na FA nejsou určené ke psaní textu, odentruju na nový řádek a odešlu to. Měli byste ode mě zahlcenou poštu nepřiměřeným počtem odpovědí. Děkuji za pochopení.

• KIV
    KIV
    01.11.2015 16:59

Možná nápad ke zvážení – v GALERIE prohodit odstavec pravý s prostředním, tedy SOUTĚŽE dát doprava a FOTOGALERII doprostřed, pak by kliknutí na „Nejnovější fotografie“ znamenalo jen sjet dolů, a nic by se nemuselo objíždět, nic by nepřeklikávalo.
    Přeci jen, soutěže člověk otvírá dvacetkrát méně než nové fotky.

• T.B.K.
    T.B.K.
    01.11.2015 18:00

Znovu by som sa rád prihovoril za zmenu formátu názvu fotografií. Mnohí autori pokladajú názov fotky za jej súčasť a keď je zobrazený len veľkými písmenami, často to pozmení jeho pointu ...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    01.11.2015 19:28
    Reaguje na Lenka Strnadová 30.10.2015 11:09:

"Zdravím, možná jsem přehlédla... nenašla přehled nově vložených fotek..." - zobrazit celý komentář

dík za neodpověď, už jsem fotky oblíbených autorů našla... vlastně jsem je našla i prve, ale zapomněla... jak na ně...

• Radik
    Radik
    01.11.2015 21:31
    Reaguje na rulisa 30.10.2015 19:19:

"A kdy tedy bude to vyhodnocení, po kterém budu zas konečně vidět to, co..." - zobrazit celý komentář

Par starsich TD je vyhodnoceno (ne, ja v tom prsty nemam), kdy budou dalsi nevim.

• Radik
    Radik
    01.11.2015 21:44
    Reaguje na kubuthor 31.10.2015 19:54:

"Proč musím na začátku vybírat do jaké galerie fotka patří?? Je možné aby..." - zobrazit celý komentář

Jojo, presne pro takove jsou tu galerie "Ostatni zanry" a "Umeni"... Ano, slo nam tak nejak o to, aby si kazdy mohl vybrat, kam jeho fotografie patri a kde se bude citit dobre. Ale da se to dozajista pochopit i uplne jinak...

• Taky..
    Taky..
    02.11.2015 09:58
    Reaguje na Radik 29.10.2015 19:21:

"Tohle je sice dobrej napad, ale nevidim moc moznosti, jak to realizovat a..." - zobrazit celý komentář

Představuju si to úplně jednoduše. Každý má možnost vložit buďto jednotlivou fotku nebo sérii. (Jestli pro série vyhradit jednu galerii, nechám na vás, podle mě je to ale zbytečné.) Každá série bude v náhledech reprezentovaná jednou fotkou (ideálně tou, kterou autor vybere). Po rozkliknutí budou všechny fotky pod sebou, u každé název (nebo číslo) a případně popisek, bude-li autor chtět. Komentáře budou až dole pod celou sérií a budou se týkat celé série. Bude-li chtět někdo reagovat na některou konkrétní fotku, musí se na ni odkázat číslem nebo názvem. Takto to bez problému funguje třeba na odkazovaných serverech:

http://fotoluzr.net/displayimage.php?pos=-3691
    http://www.fstop.cz/e/28.hausner/untitled/

Myslím, že to moc zneužívané nebude, protože jednak to bude náročnější na vkládací kredit (půjde tak vložit za měsíc méně fotek než při jednotlivém vkládání) a jednak nedostane úhrnem tolik komentářů, jako kdyby vložil fotky jednotlivě.

• Taky..
    Taky..
    02.11.2015 10:03
    Reaguje na Pavel_P 29.10.2015 19:43:

"Navrh moznosti vkadani serii: Predpoklad je ze umoznite vkladani fotek do..." - zobrazit celý komentář

To není dobré řešení. Bude to nepřehledné, nepraktické a komentující se budou vyjadřovat první fotce a ne k sérii.

• Taky..
    Taky..
    02.11.2015 10:26
    Reaguje na Radik 01.11.2015 21:44:

"Jojo, presne pro takove jsou tu galerie "Ostatni zanry" a "Umeni"... Ano,..." - zobrazit celý komentář

K čemu vlastně ty galerie jsou? K čemu máme složku makro, dokument, zvířata...? Myslím, že tu není nikdo, kdo by sledoval dejme tomu jen makro. Všichni sledují víceméně všechno, protože je tu málo fotek. Ty galerie se navíc různě překrývají, ale my musíme nepochopitelně volit jen jednu z nich. Kam má patřit například moje poslední fotka, do dokumentu, lidí nebo ČB? Místo galerií by byly lepší štítky/tagy.
    Pokud by měly smysl nějaké galerie, tak spíše na základě různých pravidel (např. kritická/nektritická) nebo přístupů (realistická/tvůrčí fotografie).

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    02.11.2015 10:50
    Reaguje na Taky.. 02.11.2015 09:58:

"Představuju si to úplně jednoduše. Každý má možnost vložit buďto..." - zobrazit celý komentář

Naprosto souhlasím s tímto řešením, takto jsem si vkládání sérií představoval. Byla tu také řeč o počtu snímků, podle mne by stačilo max. 12.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse