-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
... ja by som navrhoval urobiť len dve galérie: jednu pre "superfotografov" a druhú pre "ostatný plebs" ...
A nech sa každý zaradí sám :-D
"To je ale řešení trochu proti smyslu a účelu FA, ne? Ty fotky mají být tady..." - zobrazit celý komentář
Ale jo, v podstate chci rict jen to, ze hledate v FA neco co neni a asi ani nebude...radeji se poohlidnete jinde .... treba sluzba jakou hledate uz nekde existuje....
"Ale jo, v podstate chci rict jen to, ze hledate v FA neco co neni a asi ani..." - zobrazit celý komentář
Pavle, tebe někdo pověřil, abys rozhodoval o tom, kdo se má "poohlédnout jinde"? Tahle diskuse by podle mě měla hledat konstruktivní řešení problémů/budoucího směřování nové verze FA, nikoli doporučovat lidem, aby to zabalili a hledali jinde.
"Pavle, tebe někdo pověřil, abys rozhodoval o tom, kdo se má "poohlédnout..." - zobrazit celý komentář
ne
"Pavle, tebe někdo pověřil, abys rozhodoval o tom, kdo se má "poohlédnout..." - zobrazit celý komentář
je to doporučení uživatele druhému uživateli :)
když si chci koupit avokádo a mají trošku problém v Lidlu (i když slibují že bude) tak si nechám poradit a půjdu do Albertu
"když si chci koupit avokádo a mají trošku problém v Lidlu (i když slibují..." - zobrazit celý komentář
... někdo se na tebe obrátil s žádostí o radu?
Jsem tu po dlouhé době a zdá se mi to docela složité, nepřehledné. Nemohu nějak najít celkovou fotogalerii. No třeba ji vypátrám ...
"... někdo se na tebe obrátil s žádostí o radu?..." - zobrazit celý komentář
Prectete si celou diskuzi
Prosím administraci, zda by nemohla přitlumit vstupy Pavla P., kterými zcela zbytečně a kontraproduktivně zahlcuje tuto diskusi. Děkuji.
Vkládání komentářů je uzamčeno.