-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Presnou analyzu ti nepovim. Mozna maji podobne rozmery ale ja proste rikam svou zkusenost. Kdyby to tak nebylo tak bych uz jej asi mesic mel doma.
Verim ze nekomu muze vyhovovat, me se s nim zkratka pracovalo nepohodlne. Nejsem zadny prodejce zadne znacky ani nejsem placeny za reklamu, a taky nechci zadneho vyrobce poskozovat, jen jsem napsal svou zkusenost.
Fakt nejak nevim, co se tu resi - kazdemu proste sedne neco jineho. Taky nerozumum tomu s tim Pentaxem, protoze na nejdelsim rozmeru je o 1cm vetsi jak D90 ale v obou dalsich rozmerech je zase mensi .... ;o))
Dotazka. Jak tak koukam, tak D90 nema senzor na oko u hledacku? To bude asi brzy vytriskana baterka.
Tak koukám,že se to tady tradičně zvrhlo v žabomyší válku Canon vs. Nikon a ještě Pentax přídavkem. :-) ale ten sensor na display mšzarazil a ani jsem si to neuvědomil,když jsem si ho zkoušel.... tak nevím
No podle me tam neni, nebo je malilinkatej :o) Koukam, ze se na to zapomele v recenzi:o) Tez mi v ni chybi do jakeho formatu a kolik snimku za sekundu fotoaparat nahrava (to uz jsem si nasel jinde:).
Ale kdyby senzor nebyl, staci urcite zmacknout nejake tlacitko a vypne se, doufam tedy :o)
Tak to delam nyni, kdyz mam zapnute automaticke zobrazeni vyfocene fotky a nejak mi to nevadi.
No nevím,spíš tam nebude žádný,tak jsem zvědav jak to je tady vyřešeno. A snad to někdo z majitelů prozradí!
Se divim ze to tam nenacpali, kdyz je to na D60 a D40 myslim. Ale ted koukam a ona to nema ani D300, D700 i D3 :o)
Ode dneska mi rika pane, tak se ptejte na co vas napadne;)
Senzor tam neni, nevim k cemu by byl.Neni to zadna entry DSLR, kde chybi stavovy display a udaje se zobrazuji na zadnim LCD.Ikdyz i tuto moznost D90 ma a po namacknuti spouste naprosto logicky display zhasne.
Jinak ovladani je genialni.Nejvic snad ocenuji moznost nastavovat citlivost v rezimu A zadnim rollerem, potazmo libovolne si nastavit rezim auto iso a fotoaparat ji zvysi sam pri prekroceni zadaneho casu.Hodne uzitecna vec.
To se mi snad zda ze tady je nekdo schopen srovnavat uchop podle rozmeru fotaku... Ja myslel ze to zalezi na tvaru fotaku a ne na velikosti krabice do ktre vejde...
Kluci vy valite. Toho by jste se mohli chytit a zacit vyrabet hranate fotbalove mice... Rozmery budou taky stejne tak to se s nima bude asi i stejne dobre hrat...
Taky si rikam, ze je to pekna kravina:o) Rozmer muze byt stejny, ale sire gripu, hloubka gripu je jiste u kazdeho fotaku jina a tim padem muze vyhovavat hned nekomu jinemu.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).