Téma dne "TÉMĚŘ/SKORO"- čtvrtek 5.10.

• Tomava
    Tomava
    10.10.2023 20:38

Trochu mě to zaskočilo, vůbec jsem nemyslel, že by ta fotka mohla vyhrát. Spíš si myslím, že vyhrát měla Zdena. Každopádně děkuji za všechny hlasy a gratuluji Zdeně a také KáStefi a a Ivaně. Téma bylo hrozně zajímavé a tomu odpovídala i účast. Vzhledem k tomu, že první čtvrtek v listopadu je 2. (od čtvrtka za 3 neděle), pokusím se spojit se Zdenou a rychle vymyslet nové téma. Ivaně patří zvláštní poklona vzhledem k perfektní organizaci a k vyhlášenému tématu. Tak nám se Zdenou držte palce. Díky Tom

• KáStefi
    KáStefi
    10.10.2023 20:42

Je mi cťou byť na bedni s Tomášom, Zdenou a Ivanou :). Bolo to výborne vymyslené TD. Vďaka, Ivano . Som zvedavá, čo si na nás pripravia víťazi pre nové TD. Všetko dobré želám všetkým :)

• Z9
    Z9
    11.10.2023 00:38

Ahoj všichni "tédéčkáři"! Díky moc za hlasy, mám velkou radost (ale málo času), každopádně slibuju, že když už jsme se na vršku bedny s Tomem tak pěkně sešli, budeme se "podpírat" a společně to určitě zvládnem! Tome gratuluju, taky Štefi i Ivaně. Tohle TD mělo prima chytlavé téma, ještě vyšperkované výborným nápadem - parádní práce!
    A protože jsem sova, nebudu vymýšlení nového téma odkládat, zkusím poslat Tomovi pár návrhů k jeho ranní kávičce :-) Hezký večer všem

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    11.10.2023 11:06

Zdravím, všem moc děkuji za účast a vítězům gratuluji. Výsledky jsem již zapsal. Jakmile mi přistane do e-mailu nové TD, hned ho zveřejním.
    Děkuji. Adam

• Z9
    Z9
    11.10.2023 21:47
    Reaguje na Adam Švarc 11.10.2023 11:06:

"Zdravím, všem moc děkuji za účast a vítězům gratuluji. Výsledky jsem již..." - zobrazit celý komentář

Ahoj, na novém tématu "dřeme" s Tomem po nocích :-) hned jak nachystáme, pošleme.
    Adame, prosím u zapsaných výsledků změnit foto na 2.místě (patřilo tam TD_1)
    Díky moc a hezký večer. Zdena

• Festa
    Festa
    13.10.2023 14:21

Velká gratulace. :-)
    Vašek

• Z9
    Z9
    13.10.2023 22:43

Milí příznivci TD! Nezapomněli jsme na Vás, přestože Toma i mě přepadl chřipkový bacil, vytrvali jsme a vymysleli téma pro listopadové TD. Ve čtvrtek jsem ho odeslala do redakce (a dnes pro jistotu ještě znovu), v mailu mám potvrzené doručení, ale jediná nová soutěž, kterou admin dnes vložil je "Vyfoť řemeslo" :-(
    Takže abychom Vás nebrzdili a neokrádali o čas na focení, nové téma pro TD na listopad je "DEZORIENTACE". Těšíme se, že se s tímto experimentem rádi a v hojném počtu poperete! Hezký večer Zdena a Tom.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    13.10.2023 23:07

Dobrý večer všem, omlouvám se za zpoždění.

Nyný je nové TD "Dezorientace" vyhlášené: www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/374/

Přeji hezký víkend. Adam

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse