Téma dne "TÉMĚŘ/SKORO"- čtvrtek 5.10.

• Marimona
    Marimona
    06.10.2023 20:34

Vřelé díky všem za účast, snahu i odvahu do toho jít a nyní milí TD-fandové je čas se pustit do Vašeho hodnocení, dejte šanci svým favoritům a fotografiím, které Vás oslovily, potěšily, zaujaly, pobavily... držím pěsti!

• MaTal
    MaTal
    07.10.2023 10:08
    Reaguje na Du.Bl 06.10.2023 16:40:

"Byla to fajn zábava, dala možnost zapomenout, alespoň na chvíli, na..." - zobrazit celý komentář

Naprostý souhlas a díky, za rychlé přidání se k typování - vymýšlení názvů. Vybrat tři není nikdy lehké. Než začne hodnocení, vyberu si tři, které mě zaujaly, zejména nápadem, a jen u nich si pak určím pořadí. Uvítala bych, kdyby se v podobném duchu v soutěžích pokračovalo, od Marimony to byl super nápad, alespoň pro mě.

• Marimona
    Marimona
    08.10.2023 19:58

Konečně jsem se dostala k počítači a chci s Vámi sdílet momentální situaci: hodnocení 3 autorů je na světě... děkuji!
    Vím, že ostatní nezůstanou pozadu a do zítřejší půlnoci budeme znát hodnocení všech zúčastněných. Těším se na vyhlášení nového vítěze, tak s vervou do toho :)

• Marimona
    Marimona
    09.10.2023 18:11

Tak vážení přátelé, začíná se rýsovat nový TD vítěz, bedlivě to sleduji :) zatím hodnotilo cca 62% soutěžících.... bylo by fajn, kdyby všichni zúčastnění vyjádřili své hodnocení do této půlnoci, dokončete tuto misi důstojně a se ctí :) díky všem, kteří již hodnotili a zítra známe trojici vítězů v čele s tím nejvýše umístěným... hurá!

• Marimona
    Marimona
    10.10.2023 08:41

Dobré ranko přeji všem :)
    Velmi děkuji za poměrně hojnou účast a zapojení se do TD Téměř/Skoro. Jak jsem již psala, mé obavy, že bude nulová nebo minimální účast se nenaplnily a s tématem si mnozí z Vás poradili velmi dobře a vynalézavě :)
    Děkuji také za podnětné včetně "kritičtějších", milé i vtipné komentáře u všech fotografií od soutěžících i nesoutěžících, dle mého fotografie je celoživotní proces rozvoje pro ty, které chytne za srdce...
    A především mé velké DÍKY Mahuleně/MaTal za její skvělou pomoc se sledováním a vyhodnocováním výsledků TD a za vytvoření naprosto dokonalé tabulky, muselo s tím být šíleně moc práce!! Díky Mahuleno :)

A teď k výsledkům:
    Účast: 21
    Počet fotografií: 50
    Fotografie hodnotilo: 19 z 21 - moc děkuji!

Pořadí - máme 2 zlaté výherce!! :)
    1. místo 18 bodů Tomava TS-TV2 a
    18 bodů Z9 TD_1

2. místo 14 bodů KáStefi TD 2

3. místo 10 bodů Marimona TD….2

4. místo 9 bodů Paveljan Téměř 2 a
    9 bodů Lenka Klimtová …

5. místo 5 bodů Du.Bl Téměř/skoro č.2 a
    5 bodů Drapka Téměř - Skoro 1

6. místo 3 body Festa Start2
    3 body Elimurka T/S1
    3 body KáStefi TD 3
    3 body Marimona TD…1
    3 body Droběna Téměř/Skoro 2
    3 body Paveljan Téměř 1

7. místo 2 body Z9 TD_2
    2 body MaTal TD 03

8. místo 1 bod Elimurka T/S2
    1 bod Petr52 Téměř praví Moraváci
    1 bod Drapka Téměř - Skoro 2
    1 bod Elimurka T/S3

32 fotografii bez bodů

Srdečné gratulace Tomavovi/Tomovi a Z9/Zdence k výhře a také KáStefi ke stříbru! :) Děkuji všem za body a bravo všem, kteří věnovali čas tomuto TD a prošli všemi jeho fázemi.
    Pokud se objevila v pořadí nějaká chybka, předem se omlouvám a dejte vědět, náprava bude provedena okamžitě...

Teď se již jen těším na vyhlášení dalšího TD - Tome a Zdenko, je to Vaše :) to bude bezva....

Přeji všem ať se daří... Ivana

• DaHo
    DaHo
    10.10.2023 10:03

Blahopřání všem výhercům i těm skoro na bedně i pod ní. Výborně jsem se bavila a jsem ráda, že mi skoro jako vždy nepřistál ani bodík, protože bych téměř jistě nechtěla mít na starost to sčítání a vyhodnocení. Tím velká čest a chvála Marimoně i MaTal!
    Jo a už se skoro moc těším na nové téma od Toma a Zdenky.

• MaTal
    MaTal
    10.10.2023 10:59

Ivano, neděkuj, já se tím bavím a navíc jsem tentokrát udělala chybu. Nevím jak, se to stalo, ale přidala jsem v tabulce dvě fotky KIV (asi proto, že mně dala dva bodíky – to je pokus o vtip). Gratuluji všem čtyřem na bedně, bylo to do posledního tipujícího nerozhodnuté. Počítání bylo tentokrát velmi složité, neboť někteří uvedli jen autora a EXIF data, bylo potřeba dohledat název fotky a fotek bylo opravdu hodně, což je/bylo fajn, M.

• Paveljan
    Paveljan
    10.10.2023 17:23

Blahopřeji výhercům, hlavně těm na bedně (poražení totiž téměř nebyli) a díky Marimoně za zajímavé téma, myslím, že jsme se všichni dobře bavili. Také děkuji všem za bodíky, které jednu z mých fotek dostaly těměř na bednu - ani jsem nečekal, že ta předpověď bude tak přesná :-)

• KIV
    KIV
    10.10.2023 18:49
    Reaguje na MaTal 10.10.2023 10:59:

"Ivano, neděkuj, já se tím bavím a navíc jsem tentokrát udělala chybu. Nevím..." - zobrazit celý komentář

Ty přidané dvě fotky původně byly pravdou, smazala jsem je, zbyla jen jedna...
    Gratulace vítězům a ráda jsem se zúčastnila, bylo to fajn.

• Petr52
    Petr52
    10.10.2023 19:05

Blahopřeji Tomavě a Z9 k vítězství a KáStefi a Marimoně k 2. a 3. místu.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse