-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
Rovněž se přidávám s gratulací a zároveň děkuji za vaši přízeň mým fotkám. No a taky slibuji, že se budu snažit už nebýt hysterickým nováčkem, ale prosím o shovívavost a strpení :))
"Chtěl bych moc pochválit Mílu Vildovou za to, jak se o TD postarala. Našel..." - zobrazit celý komentář
Ahoj. Nechci nic rozebírat, jen takový můj poznatek. A asi ne jen můj.
TD bylo ještě nedávno místem veselé a bohaté konverzace. Člověk se dobře
pobavil. Někdo komentoval i nějakými verši a podobně.
Teď? A to nemluvím jen o TD. Kolikrát pod fotkou prázdno. Podíváš se na konverzaci autora- ani jeden vložený komentář. Ale neházím všechny do stejného pytle.
Třemi slovy- "Je tu smutno".
Prosím o nereagování. Jen jsem si chtěl "Vylejt srdíčko".
Vašek
"VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ TD ABSTRAKCE. Tentokrát se sešlo opravdu velké množství..." - zobrazit celý komentář
Díky za sečtení.
Jsem přesvědčený, že jsem hodnocení ukládal, možná se ztratilo s vypnutím hvězdiček ... ale to je jedno. omlouvám se že jsem včas nezkontroloval :-O
Gratuluji všem výhercům a ostatním soutěžícím děkuji za účast. Děkuji moc Míle za vyhodnocení a "péči" o soutěžící, skvělá práce.
Blahopřeji všem třem vítězům, fotky byly opravdu nádherné. Míle patří poděkování za příkladnou péči o TD i rychlé vyhodnocení. Tentokrát bylo opravdu velmi těžké vybírat pouze 3 fotografie v hodnocení, ale o to je soutěž zajímavější. A samozřejmě se těším na nové TD. Tom
Veľká gratulácia víťazom a Míle tak isto za vedenie TD, ale už by som sa len opakovala, čo povedali predomnou :)...
Gratuluji vítězům i všem ostatním. Tolik zajímavých fotografii, jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Děkuji Míle za krásné téma...
Též se přidávám s gratulacemi, nejen těm na bedně, protože zajímavých fotografií bylo tentokrát k vidění hodně. A také ještě jednou díky Míle za starost a péči, které soutěži věnovala.
Hezký den všem,
TD "Abstrakce ve fotografii" zapsáno:
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/356/
Nové TD "Ticho" je nyní vyhlášené:
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/357
Bodování jsem centrálně vypnul, před začátkem vkládání to ještě zkontroluji.
Těším se na Vaše další fotografie a přeji dobré světlo.
Po sprše co dostala Drapka by si dal pozor asi každý.
I když Míla to hlídala pokaždé.
Vašek
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).