Téma dne "ABSTRAKCE VE FOTOGRAFII"- čtvrtek 5.1.

• LenkaB.
    LenkaB.
    10.01.2023 11:55

Rovněž se přidávám s gratulací a zároveň děkuji za vaši přízeň mým fotkám. No a taky slibuji, že se budu snažit už nebýt hysterickým nováčkem, ale prosím o shovívavost a strpení :))

• Festa
    Festa
    10.01.2023 13:05
    Reaguje na Raul Zelený 10.01.2023 08:42:

"Chtěl bych moc pochválit Mílu Vildovou za to, jak se o TD postarala. Našel..." - zobrazit celý komentář

Ahoj. Nechci nic rozebírat, jen takový můj poznatek. A asi ne jen můj.
    TD bylo ještě nedávno místem veselé a bohaté konverzace. Člověk se dobře
    pobavil. Někdo komentoval i nějakými verši a podobně.
    Teď? A to nemluvím jen o TD. Kolikrát pod fotkou prázdno. Podíváš se na konverzaci autora- ani jeden vložený komentář. Ale neházím všechny do stejného pytle.
    Třemi slovy- "Je tu smutno".
    Prosím o nereagování. Jen jsem si chtěl "Vylejt srdíčko".
    Vašek

• dpryl
    dpryl
    10.01.2023 13:56
    Reaguje na Míla Vildová 10.01.2023 02:44:

"VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ TD ABSTRAKCE. Tentokrát se sešlo opravdu velké množství..." - zobrazit celý komentář

Díky za sečtení.
    Jsem přesvědčený, že jsem hodnocení ukládal, možná se ztratilo s vypnutím hvězdiček ... ale to je jedno. omlouvám se že jsem včas nezkontroloval :-O

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    10.01.2023 14:10

Gratuluji všem výhercům a ostatním soutěžícím děkuji za účast. Děkuji moc Míle za vyhodnocení a "péči" o soutěžící, skvělá práce.

• Tomava
    Tomava
    10.01.2023 14:40

Blahopřeji všem třem vítězům, fotky byly opravdu nádherné. Míle patří poděkování za příkladnou péči o TD i rychlé vyhodnocení. Tentokrát bylo opravdu velmi těžké vybírat pouze 3 fotografie v hodnocení, ale o to je soutěž zajímavější. A samozřejmě se těším na nové TD. Tom

• KáStefi
    KáStefi
    10.01.2023 17:11

Veľká gratulácia víťazom a Míle tak isto za vedenie TD, ale už by som sa len opakovala, čo povedali predomnou :)...

• Elimurka
    Elimurka
    10.01.2023 18:42

Gratuluji vítězům i všem ostatním. Tolik zajímavých fotografii, jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Děkuji Míle za krásné téma...

• Paveljan
    Paveljan
    11.01.2023 01:15

Též se přidávám s gratulacemi, nejen těm na bedně, protože zajímavých fotografií bylo tentokrát k vidění hodně. A také ještě jednou díky Míle za starost a péči, které soutěži věnovala.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    11.01.2023 10:40

Hezký den všem,

TD "Abstrakce ve fotografii" zapsáno:
    https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/356/

Nové TD "Ticho" je nyní vyhlášené:
    https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/357

Bodování jsem centrálně vypnul, před začátkem vkládání to ještě zkontroluji.

Těším se na Vaše další fotografie a přeji dobré světlo.

• Festa
    Festa
    11.01.2023 23:04

Po sprše co dostala Drapka by si dal pozor asi každý.
    I když Míla to hlídala pokaždé.
    Vašek

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse