-
Diskuse ke galeriím |
52
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
Rád bych poblahopřál Monice, MaTal a Zdeně k vítězství ve velmi složitém (a proto krásném) tématu. Casablance patří poděkování za téma a jeho vyhodnocení. A od Moniky se těším na téma nové... Tom
Také se velmi ráda přidávám s blahopřáním vítězce Drapce v nelehkém tématu a děkuji Casablance, že to vše vymyslela a zpracovala. Co bude dál? :-)
Moc vás všechny zdravím a opravdu děkuju, jsem velmi překvapená , téma Rytmus ulice se mi líbil, bylo to zase něco jiného a bylo potřeba se s tím tak trochu "poprat" :-)), ....děkuji Casablance za fajn téma a rychlé vyhodnocení a blahopřeji všem za výborné fotografie a samozřejmě balhopřeji MaTal a Z9 za umístění na stupních vítězů. Tak a teď budu přemýšlet nad dalším TD na listopad, vložím co nejdříve, aby jsme mohli lovit další krásné fotografie. Mějte se fajn.
"Ahoj Z9. Pokud mám ten někdo být já, tak jen pro informaci, je to "Napsané ..." - zobrazit celý komentář
Hezkýýýýý Vašíku, to jsem hrubě neodhadla :-)))
"Hezkýýýýý Vašíku, to jsem hrubě neodhadla :-)))..." - zobrazit celý komentář
Text docela ušel, ale trefit ty noty bylo těžší.
A ještě jsem chvátal, abych to do půlnoci stihl vložit. :-)
V
Blahopřeji vítězům a dky i všem ostatním za zajímavé fotografie. Ocenil bych tentohrát i Romana za rozproudění diskuse k pojetí tématu.
Pridávam sa k blahoželaniu všetkým na bedni. Bola to téma veľmi zaujímavá, nebolo ľahké sa s rytmom popasovať.
Hezký den, vkládám nové TD na měsíc prosinec :-).
-----------------------------------------------------------------------------
Vyhlašuji nové téma „TROJÚHELNÍK“ a to dne 01.12.2022. Čeká nás měsíc hledání trojúhelníků a to všude, doma, v přírodě, ve městě, prostě kde se dá. A proto mějte oči otevřené a všímejte si věcí kolem sebe,…. hlavně těch, které vypadají aspoň trochu jako trojúhelník :-). Věřím, že budete překvapení, kde se všude trojúhelník objevuje. Přeji všem dobré světlo, inspiraci a mějte oči na stopkách :-) !! Přeji krásný listopad, Monika.
Díky - bude to zase zajímavé. :-)
Děkuji za rychlé zadání. Jsem zvědavá, jestli něco objevím.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).