-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
To Michal:Neboj,zkusíš:-)
no kto ma peniaze na D300 by si mohol nasetrit aj na kvalitne sklo - tot moj nazor. Urcite kvitujem kombinaciu D80 + 300/2.8 nez D300 + 18-55 (aj ked financne sa to samozrejme porovnat neda).
a cesky server? pokial ja si pamatam, narodil som sa v CeskoSlovensku, z coho usudzujem, ze mam urcite naroky ;)
bLondyn - s formulací "no kto ma peniaze na D300 by si mohol nasetrit aj na kvalitne sklo" se určitě dá souhlasit, ale tvrdit že kdo kupuje Tamron je debil je hodně nešťastná věta.
Jinak Jaromíre, Nikkor 180/2.8 je výborný objektiv, ale právě Michal Kupsa mi ve fóru jednou nasadil brouka do hlavy se Sigmou 150/2.8, která je víc než obstojnou konkurencí opticky, mechanicky i cenově. Pokud uvažuješ o té 180ce, určitě se podívej i na tento hodně povedený objektiv.
"Odesilatel: Jozef Doboš (bLondyn)
Příjemce: Petr Lunak
Předmět: :D
Datum a čas: 20.12.07 13:27
odidem az ked ty sa naucis fotit, co chvilu potrva :D
chudak"
Intelekt predskolniho ditete, netreba dal komentovat.
"Už sa to tu úplne zvrhlo. Jeden druhému nadávate, posielate sa do čerta a označujete sa navzájom za snobov a podobne... však sa nikdy neuvidíte... veľmi by ma zaujímalo, kto z vás by si trúfol povedať to isté do očí s riskovaním dostania po hube. Občas mám chuť si udrieť aj ja. A verte mi, že by mi to dobre padlo."
To napsal ten pravy:D
hehe, predskolniho ditete (poprosim preklad do Slovenciny) hovori kto? sovinista? :D
nedaj sa vysmiat
Je až neskutečné, jak se může zvrhnout debata o tak krásném stroji. Kluci, já vím, že ten foťák chcete, tak si ho kupte a hrajte si v tichosti doma. Bez urážek a výkřiků na veřejnosti. Mimochodem, děkuji za výbornou recenzi.
bLondyn : nerikal si nahodou, zi jsi se narodil v Ceskoslovensku?Bez radeji fotit na film ty sva umelecka dila, protoze jen to jsou pak prave fotografie a jen ty jim preci rozumis nejlip.Neztracej cas debatou s debilem co fotim tamronem na nikonu.Howgh.
To Ivo:Jistá alternativa to je,obrazová zcela určitě,ještě bych si určitě vyzkoušel rychlost ostření:-)Jinak k foťáčku,vždyť o ten tady vlasně jde,z prvních zkušeností,že ačkoliv je LCD monitor u nového modelu věší,zdá se,že výdrž baterie je opravdu lepší.Též autofokus a 100% pokrytí hledáčku je opravdu velice příjemné.
Mno tak s tim sumem na tom D300 zas tak uzasne neni:/
http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra700/page18.asp
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).