-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
hoši roztrhejte si navzájem občanky a bude klid ;-)
mě už ji dávno sebrali a píšu z ústavu :)
jinak tady asi nemá cenu diskutovat, jelikož by to bylo na dýl (nejlépe osobně) a např. s kapsou bych se nakonec shodl - chápu jeho argumenty, ač odpovídá trochu jinak, ale už ho delší dobu pozoruju ;) měl jsem na mysli něco trochu jiného, ale nakonec se to pak zvrchne na jinou ligu...
ano, asi som taky idiot, ze nerozonam fotenie na clonu 1.8 a 2.8
ale prosim ta, spamataj sa.
seriem na laboratorne testy a aj na zauzivane nazory o pevnych ohniskach.
ja vychadzam z vlastnych skusenosti.
tiez si vsetci uvedomte, ze novsie objektivy presli ovela dokonalejsim procesom vyroby.
skoda reci, jablka ci hrusky... mam to na haku a to vrcholne. ako povedla kupsa, zrkadlovka - tak si kazdy moze fotit cim chce.
pre mna za mna nech si nejaky debil kupi nikona a nasrubuje si na neho tamron.
ja si kupim jaguar a dam si nan plechove disky kolies, pride mi to rovnake ;)
nějákej debil namotnuje Tamron... tohle je diskuze??? každej nemá peníze na nejlepší objektivy od Nikonu a i s Tamronem se dají udělat super fotky. Tak se přestaň laskavě navážet do normálních lidí. Myslím, že ti tady budou všichni vděční. Děkuji
bLondyn : co kdyby sis sebral svoje saky paky a tahnul i s jaguarem nazyvat debilama svoje spoluobcany a necpal se na CESKY server, kdyz sme tu vsichni pod tvou uroven, co ty na to?
cc355 : neber mu iluze, preci nepripusti, ze nejakej tamron bude opticky lepsi nez nikkor, za ktereho vyplaznul trojnasobek ceny tamrona:D
Ale no tak panove, klidek - proc tolik agresivity ....
To Michal:Zkoušel,ale nemám z něj žádnou fotku,ale je znát podle provedení,rychlosti ostření,že by to mohlo být hodně návykové sklo a že bude patřit ke špičce mezi zoom sklíčka:-)
To Ivo:Máš pravdu,komkurencí pro tyto skla sice není,ale jakožto majitele předchozích verzí mě nadchnul,je to obrovský skok dopředu.Uvažoval bych nad ním jako doplněk k mojí 300f/2.8,ale stejně nevím jestli pro moje potřeby bych se nakonec nepřiklonil k pevné 180f/2.8.
Jaromir: Jo, jo - presne tak to je .... ;o))
I kdyz tva 300/2,8 je taky neco uzasnyho, musim si ji nekdy zkusit ....
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).