Uvádíme nový FotoAparát.cz

• ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    14.10.2015 11:35

Myslím si, že aby připomínkování nového webu bylo konstruktivní, měl by na základě tohoto vlákna vzniknout nějaký veřejně přístupný seznam nejžádanějších oprav, kde budou přihlášení uživatelé jednoduše „hlasovat“, co vlastně chtějí a nechtějí.

Rozliší se tím masově podporované připomínky (čtverce v náhledech třeba) od drobností, které iritují jen jednotlivce (osobně mi třeba dost vadí nadužívání verzálek)

• Hynek Boháč
    Hynek Boháč
    14.10.2015 11:48

No, ne každá změna musí být nutně k lepšímu... :-(

• Pavel_P
    Pavel_P
    14.10.2015 11:48
    Reaguje na ornitolog TomT 14.10.2015 11:35:

"Myslím si, že aby připomínkování nového webu bylo konstruktivní, měl by na..." - zobrazit celý komentář

Je otázkou zda chtějí tvůrci FA oslovit starousedlíky (dlouhodobé uživatele tohoto webu), nebo zda chtěji web nastavit nově a oslovit nové lidi, aby tento web používali. Já myslím, že chtějí tu druhou možnost. Kdyby chtěli vyhovět přáním těch, kteří zde byli dlouhodobě spokojeni, pak by udělali nejlépe, kdyby vlastně starý web ani neměnili.

• M64
    M64
    14.10.2015 12:04

Kde jsou mé označené oblíbené fotografie? :( A oblíbení autoři? :(

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    14.10.2015 12:44
    Reaguje na ornitolog TomT 14.10.2015 11:35:

"Myslím si, že aby připomínkování nového webu bylo konstruktivní, měl by na..." - zobrazit celý komentář

souhlasím...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    14.10.2015 12:45

... :(

• KIV
    KIV
    14.10.2015 13:06

Za přidání "Okem profesionála" do soutěží děkuji...
    Hodně chválím "můj feed"...
    V osobní poště - preferovala bych zobrazovat jen nesmazanou poštu, nebo třeba abych si to tak mohla zvolit...
    Na černé liště kde je "PŘIHLÁSIT" by (po přihlášení) mohlo být "ODHLÁSIT"...

• svaluda
    svaluda
    14.10.2015 14:43

Ano, už tu to zaznělo tuším třikrát. Oblíbené fotografie a uživatelé! Pátral jsem a vzpomínal, něco i dohledal, ale určitě to není vše. Hlavně oblíbení uživatelé, kteří tu už nepůsobí se špatně hledají...

• cazzata
    cazzata
    14.10.2015 19:59

jedina vec ktora mi vadi su stvorcove nahlady, ostatne je viac/menej otazka zvyku, co sa tyka editacie komentu : podla mna zbytocna vec, kazdy ma dost casu rozmysliet si a potom napisat text a ak casom zmeni nazor, moze sa kludne vyjadrit znova, naopak uprava alebo zmazanie vlastnych komentov moze vniest chaos a pre autora fotky (ten je hlavny adresat komentov) sa stane diskusia pod fotkou neprehladna, uplne staci troska zodpovednosti sam za seba pri vyjadrovani a tym padom funkcia editacie komentu je zbytocna a kontraproduktivna, pripadna info, ze koment bol zmazany alebo upraveny ma viest k comu? zbytocna funkcia nijako neprispievajuca ku kvalite a ani k prehladnosti diskusie pod fotkou... hlavnu ulohu ma hrat fotka pripadne autor a nie lustenie kto a preco zmazal alebo upravil koment... este raz nezmysel z mojho pohladu, ved je to jednoduche : chces sa vyjadrit - vyjadri sa - si panom svojich myslienok a procesov medzi hlavou a klavesnicou... stvorcove nahlady su ovela vacsi problem...

• KIV
    KIV
    14.10.2015 20:40

Beru zpátky to o tom předělávání ODHLÁSIT. Tak jak to je to je vlastně jen ukázat na Můj účet a sjet dolů, je to otázka půl vteřiny, nestálo by to vůbec za tu práci...

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse