-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
abych se přiznal, patřím k těm ztraceným
všeliké nové grafiky chápu, nové kapesní zobrazovače internetu a nová doba obecně žádá takových změn
pro mě to bude těžké, nebo se do toho nakonec nevpravím
například nyní hledám, jak spravovat soukromé zprávy a taky marně hledám oblíbené uživatele a jejich fotografie; v podstatě nejdůležitější odkaz na tomto serveru
"Radiku, ad první odrážka z komentáře ve 23.10.2015 18:25: Kupříkladu u mě..." - zobrazit celý komentář
Ruliso: Kdyz uz si me oslovila, nezbyva mi, nez osobne reagovat. Nedrzela ses meho doporuceni "Nedoporucuji cist dal"....
Mnoho temat se tu uz probralo.
Chtel jsem neco napsat k te rekneme prvni pulce, ale kdyz jsem smazal asi pet verzi, nechavam bez reakce.
Jedine, co povazuji za vhodne vysvetlit je Tema dne.... Tema dne se presunulo mezi souteze. Bude mozne do nej vkladat jen v jeden den, nebude mozne vlozit fotku jako bodovanou, lze zverejnit vysledky, snad se tim vyresi vsechny problemy, ktere s nim byly drive. Starsi temata se premigrovala, nicmene vyhodnotit je znamena projit forum, najit vysledky a rucne zadat poradi. A do te doby nejsou viditelna... Zatim je vyhodnocene myslim jen to posledni.
Nějak jsem nepobral ty dva profily ("veřejný" a "v galerii"), ale co už...
Nešlo by alespoň přidělat ve veřejném profilu tlačítko, které by otevřelo přímo profil uživatele v galerii. Naopak to lze - tam tlačítko "Veřejný profil" je...
"Nějak jsem nepobral ty dva profily ("veřejný" a "v galerii"), ale co už... ..." - zobrazit celý komentář
Jsou uzivatele, ktere nejsou jen v galerii, predevsim jde o autory clanku. U tech nejsou fotky, ale clanky, a ty jsou na verejnem profilu. Nicmene je to jedno tema, ktere budeme resit, vcetne te cesty z verejneho do galerie.
"Nějak jsem nepobral ty dva profily ("veřejný" a "v galerii"), ale co už... ..." - zobrazit celý komentář
taky se mi zdá chaotické
"Ale jo, tam je to neviditelne az do vyhlaseni vysedlku a ma to uplne jiny..." - zobrazit celý komentář
Len taký drobný príklad "anonymity" : https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/405575/?page=f2ca1aa55d2824b945360e06a9a9d532
... celé je to šaškáreň ;-)
Tak oblibene uzivatele a fotografie jsme domigrovali.
"Tak oblibene uzivatele a fotografie jsme domigrovali...." - zobrazit celý komentář
Díky.
"Tak oblibene uzivatele a fotografie jsme domigrovali...." - zobrazit celý komentář
:)
Budou oblíbené fotografie viditelné i pro ostatní nebo najdu jen svoje a u sebe v účtu?
Vkládání komentářů je uzamčeno.