Uvádíme nový FotoAparát.cz

• Pavel_P
    Pavel_P
    15.10.2015 18:04
    Reaguje na aktešas 15.10.2015 17:54:

"Co se mobilní verze týká, ještě bych zde ve fóru uvítala tlačítko, pomocí..." - zobrazit celý komentář

Taky tak :)

• Pavel_P
    Pavel_P
    15.10.2015 18:08
    Reaguje na Taky.. 15.10.2015 16:52:

"Ať už lze nazvat FA kritickým nebo ne, každý tady určitě očekává nějakou..." - zobrazit celý komentář

Ja uprednostnuji princip svobodne volby nakladat se svymi myslenkami.

• Pavel_P
    Pavel_P
    15.10.2015 18:15
    Reaguje na Dana Kovaľová 15.10.2015 16:20:

"Změny mi nevadí, jsem zvyklá, že se servery časem mění, a dokážu se..." - zobrazit celý komentář

Jake kadrovani mate na mysli, Dano? Reagujete na muj navrh, ze komentovat muze jen ten kdo nahral alespon 3 fotigrafie do sve galerie? Obcas zda takove uzivatele bez jedine vlastnich fotek, ale s plnymi usty rad a odsudku vidim. Neni to fair play a rozhodne nepomaha dobremu ovzdusi.

• bell
    bell
    15.10.2015 18:21

Pavel_P je tiskový mluvcí fáčka? Nebo si jen myslí, že čím víc toho napíše a milionkrát omele jeden (svůj názor), tím víc bude mít pravdu?

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    15.10.2015 18:26
    Reaguje na Pavel_P 15.10.2015 18:15:

"Jake kadrovani mate na mysli, Dano? Reagujete na muj navrh, ze komentovat..." - zobrazit celý komentář

Myšlenka a její psaný záznam jsou dvě různé věci.

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    15.10.2015 18:29
    Reaguje na Pavel_P 15.10.2015 18:15:

"Jake kadrovani mate na mysli, Dano? Reagujete na muj navrh, ze komentovat..." - zobrazit celý komentář

Myslím, že tahle diskuse by měla být věnovaná sepsání konstruktivních návrhů k probíhajícím změnám, nikoli osobním konfrontacím. Napsal jsi svůj názor, já napsala svůj, ale další diskuse mi připadá zbytečná vzhledem k názorové rozdílnosti, kde průnik se nejeví pravděpodobným.

• Pavel_P
    Pavel_P
    15.10.2015 18:34
    Reaguje na Dana Kovaľová 15.10.2015 18:29:

"Myslím, že tahle diskuse by měla být věnovaná sepsání konstruktivních..." - zobrazit celý komentář

Souhlasím!

• Pavel_P
    Pavel_P
    15.10.2015 18:39
    Reaguje na Dana Kovaľová 15.10.2015 18:26:

"Myšlenka a její psaný záznam jsou dvě různé věci...." - zobrazit celý komentář

Souhlasim, ale nevysvetlila jste co myslite tim kadrovanim?

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    15.10.2015 18:46
    Reaguje na Pavel_P 15.10.2015 18:39:

"Souhlasim, ale nevysvetlila jste co myslite tim kadrovanim?..." - zobrazit celý komentář

pokud to bude potřebovat vysvětlit administrace serveru, jsem jí k dispozici

• alun
    alun
    15.10.2015 20:14

Stále se nemohu zbavit pocitu, že Fotoaparát.cz překabátil, se vším všudy, že zkrátka změnil svou politiku, jinak by přeci nemohl nabídnout lidem náhledy fotografií v této podobě, jinak by přeci nemohl omezit délku komentářů, jinak by přeci nemohl umožnit mazání komentářů, jinak by přeci nemohl formátovat text podle svých představ, jinak by přeci nemohl upřednostňovat fotografie, které dostávají hodnocení v podobě čísel, před fotografiemi, které chtějí jen slovní hodnocení ... jj, to jsou mé čárky do sloupečků ... problém mi nedělá pohyb po webu, není nijak složitý ani rafinovaný, některé věci jsou pro mě zbytečné, třeba dva profily a na druhou stranu mi tu chybí možnost zveřejnit mnou označené fotografie (ale třeba tu taková možnost je, jen ji nevidím), nové názvosloví ve mně také nevyvolává nadšení a také mám pocit, že je dost zavádějící ... no, stoupám si do řady za bellu, Danu Kovaľovou, Taky.., pokročilého ornitologa TomaTé, rulisu, Lenku Strnadovou, kubuthora, M64, T.B.K ... tak míru zdar a zas někdy nazdar.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse