Články označené - Sony Alpha A9

  • Recenze objektivu Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

    V dnešní recenzi se podíváme na zajímavý objektiv pro bezzrcadlovky Sony. Jde o fullframe širokáč od Tamronu, takže bude zajímat zejména majitele fotoaparátů řad Alpha A7 a A9. Tamron zkombinoval dobrou světelnost, praktický rozsah zoomu, utěsnění a příznivou cenu. Jestli je to recept na úspěch nejen na papíře, se dočtete v článku.

     0
  • Test Sony Alpha A9

    Sony Alpha A9 je nejnovější a zatím nejvyšší model výrobce. Jde o fullframe bezzrcadlovku s ambicemi zaujmout fotografy z oboru sportu, zvířat, svateb… prostě tam, kde dosud dominovaly profesionální zrcadlovky. Možná to zní nereálně, ale jestli se to může nějaké bezzrcadlovce podařit, je to právě A9. 20sn./s sériové snímání (s AF!), nový 24MPx Stacked CMOS senzor, bleskové ostření, zabudovaná stabilizace, dva sloty na kartu a utěsnění proti vodě a prachu jsou všechno velká lákadla. Taky si za ně zaplatíte…

     0
  • Sony - profesionální bezzrcadlovka Alpha A9 a teleobjektiv 100-400 F4.5-5.6

    Sony útočí na profi segment novou modelovou řadou Alpha A9, zaměřenou hlavně na sport a wildlife, kde je rychlý AF, rychlé snímání, nehlučnost a odolnost konstrukce vše velmi důležité. Nabídne 24MPx FF 'stacked' senzor, snímání rychlostí 20 sn./s, možnost plně elektronické závěrky (údajně bez zkreslení), 693 AF bodů s 93% pokrytím, 4K video či duální slot na karty. Horní citlivost ISO je až 204800. Nový je i hledáček s téměř 4 mil. body, 120fps a bez blackoutu mezi snímky.

     4